Šta je novo?

HTPC - konfiguracije, rešenja, saveti...

Sorry sto ovde pitam,ali nzm gde bih mogao jel samo ovu temu i pratim

Da li mozda neko zna zbog cega mi je slika kod scart (s-video) odlicna ali bez boje,a na ulazu scart solidna(ali ne kao kod ulaza s-video) i iima boju ??
Inace imam tv Vox LED t2 32d707 i gledam televiziju preko sbb-a
I koji je najbolji nacin da povezem resiver sbb-a i ovaj ekran ,za sada mi je na scartu i nisam zadovoljan hd kanalima??

Hvala!

E samo jos1 pitanje :p

Je li moguce da preko hdmi su slike SD kanala losije nego kad se puste preko scart prikljucka??

p.s. HD preko hdmija KRCA!

HVALA!

Vidi u podesavanjima slike za tv.

Analogni priključak ti zamuti sliku pa i ne vidiš toliko mane. Preko HDMI-a vidiš sve kako treba.

Vox ne moze da se pohvali kvalitetom slike tv kanala, imam jedan takav pa znam.

Mozda je resenje da iskljucim analogni kabl ,ionako ne gledam analognu kablovsku ??
Ili je bez toga nemoguce povezati SBB risiver??

Ako iskljucis kabl iskljucio si i signal tj. gledaces sneg :D

Ne trpate ovde....

nastavite dalju prepisku na PM.

Sta bi VI preporučili prije raspbery ili firetv stick?
Sta je bolje uzet ili nešto treće, uglavnom umjesto pc-a prikopcanog na LCD da se koristi za Kodi?

Ma nije sad da ganjam Windows ionako kodi ide na to sta god da uzmem, nego et po performansama i isplativosti sta je najbolje uzet, uglavnom preko kodia da gledam serije/filmove i streamove sporta, PC za sada tome super služi ali eto nešto novo konto uzet manje, naletio na fire TV stick za 45€ sa daljinskim pa konto to ili raspber za ovo čudo mini PC nisam ni znao da ima :D

Ljudi, riknula mi ITX ploca sa j1800...
Jel planirao neko da se resi svoje mozda? Zainteresovan sam, moram da osposobim htpc sto pre :-D

Ja uskoro prodajem j1900b-itx zajedno sa 2gb rama, 2.5 diskom od 1tb i pico napajanjem. Ako si zainteresovan pusti poruku na pm.

Ma nije sad da ganjam Windows ionako kodi ide na to sta god da uzmem, nego et po performansama i isplativosti sta je najbolje uzet, uglavnom preko kodia da gledam serije/filmove i streamove sporta, PC za sada tome super služi ali eto nešto novo konto uzet manje, naletio na fire TV stick za 45€ sa daljinskim pa konto to ili raspber za ovo čudo mini PC nisam ni znao da ima :D
Ja koristim raspberry pi 2. Još na njemu radi rtorrent i samba, load ispod 0.3, ima i više nego dovoljno snage.

Narode jedno pitanje
INTEL Core i5-4460 3.20GHz 1150 BOX
GIGABYTE GA-H81M-S2H
HyperX 8GB FURY DDR3 1600MHz CL10 HX316C10FB/8
WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX -
CHIEFTEC GPS-600A8 600W -
pitanje glasi jel dovoljan procesor sa integrisanom grafickom za pustanje 1080p bluray remuxe od 50 i vise gb i mala preporuka za napajanje da bude tiho do 50 evra .Hvala unapred

mac sa dve ostrice....par modela drugih prozvodjaca,pazarali neki likovi iz Hr na drugom forumu....sve Klon do klona...a isto tako kostali do 30 $.....radili im par dana,i kraj...
ne kazem da je slucaj i sa ovim...ko zna...

Na jednom laptopu i 2 PC-a sam nadogradio Kodi 15.2 na 16.1. Na laptopu i jednom računaru, oba su intel integrušice, nema slika kad se nešto gleda, a na drugom PCu sa ATI grafičkom, radi. Vratio sam se na 15.2. Čisto da znate.

Meni na rpi2 kada sam update-ovao kodi na 16.1, nonstop se restartovao uredjaj. Podigne se sistem, prodje 10 sekundi i restart. Verovatno od nekog nekompatibilnog addon-a, ko ce ga znati...

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Vrh Dno