Radije bih uzeo ovo što sam naveo gore. Dobar deo komponenti već imam tako da mi je inicijalno ulaganje približno isto a za dve godine ("kad ga izgustiram") od njega napravim NAS ili nešto slično![]()
Ne smeta što je SATA2 nego smara što koristi low voltage SODIMM i što nema DVI pozadi (bolje da su izostavili VGA pa ako neko i insistira na njemu može ga dobiti preko adaptera), ostalo je na mestu. 2 SATA porta su zaista minimum minimuma, mogli su da stave 4 i to bi bio pun pogodak.
Od HTPC-a, odnosno nekog multimedijalnog plejera, očekujem na prvom mestu fanles dizajn.
Kada stojim pored nje da, ali ne i kada se odmaknem na rastojanje sa koga gledam TV. Međutim, uspeo sam da nađem u kućištu baš svašta posle nekoliko meseci rada ventilatora. :S: U svakom slučaju preferiram fanles.Da li si uspeo da cujes 12icu koja se vrti na 600-800 obrtaja?
WiFi valjda već ima integrisan, a i da nema bežična kartica će već morati da ide preko PCIe, zbog propusnog opsega. A šta će ti za tastaturu išta više od ovoga?
Pogledajte prilog 160399
P.S. Za medija striming, ja bih zaobišao Wi-Fi ako je ikako moguće - kabl je ipak keva.
Dobar, mami svojoj. :d Ja razvučem kabl i ne mislim. ,) A za eksterni BT se ja ne bunim, meni ok.![]()
Nemoz to bez kablaRazvuces kabel....za jedan, pa za drugi i eventualno treci mrezni uredjaj, pa kad jos dodamo manuelno sredjivanje titlova za BR plejer, pa veci broj daljinaca - a da predjes ti na jedan friski PC, i to HTPC? Cena, tihi huk 12ice na 30cm od kucista![]()
Šta ti misliš, da ja u kući imam "svaki sa svakim" mrežnu topologiju? :d Ide samo jedan kabl od PC-a do sviča koji je kod TV-a i na njega je priključeno sve što treba.Razvuces kabel....za jedan, pa za drugi i eventualno treci mrezni uredjaj
Zašto manuelno sređivanje titlova? :trust: Mislim, mora ako sam skinuo film bez titla.pa kad jos dodamo manuelno sredjivanje titlova za BR plejer
Naprotiv, sve kontrolišem jednim. HDMI CEC i univerzalni daljinci su keva.pa veci broj daljinaca
Imam i PC i HTPC i malo mi je više dosta toga.a da predjes ti na jedan friski PC, i to HTPC?
Zaboravio si na gomilu prašine u kućištu i oko njega - meni to smeta na više nivoa. Što se cene tiče, teško da možeš sklepati ceo HTPC (bez HDD-a) za 150 € kol'ko me izađe Mede8er. Mislim, možeš ako već imaš kućište, pa ono - uzimaš samo ploču, procesor (sa kulerom) i RAM.Cena, tihi huk 12ice na 30cm od kucista![]()
- Da, Realtek 1186.
- Da Mede8er - čita se Mede-ejter.
- Zbog toga što podržava 3D, pušta ISO, hladan je kao špricer i ima odličan interfejs.
- Propustio si mnogo.
- Pušta 1080p u svim mogućim frejmrejtovima (do HDMI 1.4 specifikacije), uključujući i x.v.Color, Deep color i 3D.
- Nije kinez, firma koja ga je dizajnirala/osmislila je bazirana u Južnoafričkoj Republici, ali imaju ispostave po Evropi.
Hiljade i hiljade prezadovoljnih korisnika i 5 godina garancije na kupljeni proizvod valjda govori dovoljno o kvalitetu proizvoda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari