Imam 3 komada ovde koji tvrde suprotno, kako god podesio prekidac, glupiraju se, nekad nece da bootuje i tako to...
Ja sam tu priču o RAM disku viđao razbacanu po threadovima o hardveru gde su ljudima savetovali da ne kupuju SSD zbog brzine jer je RAM jeftiniji. Evo thread-a koji je baš o ramdisku, nije mnogo detaljan ali poslužiće (sledeći post je najkorisniji): http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=45873&pid=748642#pid748642@cisco
Probaću sa tim RAM drajvom, nisam ni znao da postoji tako nešto. Ako te ne mrzi pusti link do teme na XBMC forumu. Možda probam da stavim samo profile folder tamo a backup da držim na hardu. Kapiram da kada se XBMC podigne onda nema više šta da traži u svom folderu?!?
Mada, ako se tebi to dešava na SSD-u onda je definitivno procesor slab za ovakvu zezanciju. Jedino me onda buni to što ponekad radi kako treba...
Ja sam prezadovoljan tom pločom, jedino sam se iznenadio što nema bios beeps...
... nema bios beeps...
Ja sam tu priču o RAM disku viđao razbacanu po threadovima o hardveru gde su ljudima savetovali da ne kupuju SSD zbog brzine jer je RAM jeftiniji. Evo thread-a koji je baš o ramdisku, nije mnogo detaljan ali poslužiće (sledeći post je najkorisniji): http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=45873&pid=748642#pid748642
Inače, kada kreiraš fajl za ramdisk, stavi ga u poseban folder (na NTFS particiji), a onda iz windowsa probaj da uključiš kompresiju za taj folder. Kažu da ubrzava učitavanje, bar na početku dok je ramdisk poluprazan.
Nisi nam rekao koje kućište si izabrao. Dakle da čujemo?
Ako dobiješ uz kućište zvučnik moćićeš da ga zakačiš na konektor gde kačiš ostale konektore za front panel, valjda. Tako bi trebao da dobiješ "bios beeps", ako mislimo na istu stvar.
Ja sam taj zvučnik prvo iscupao sa ploče, htpc, a pisti kad se pali.![]()
mislim da je precenjeno i da ne vredi 100 EUR.
Da, kao kockice, stim da elementq nije malo kuciste,treba uvek uzivo pogledati prvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari