40e.@garson
Koliko je izaslo tako bez cigle ?
Pa mogao sam da kupim LC kuciste i da ga bacim a da ostavim napajanje.Preskupo si platio to čudo garsone. Ne znam koliko će to koštati i sam ispravljač ali za te pare si mogao i kućište sa sličnim napajanjem da kupiš. Ne znam šta planiraš da nakačiš na njega ali ovo LC Power od 75W koje sam dobio uz kućište završava posao za E-350 za sada.
Naravno, cigla takodje mora biti kvalitetna, nisam je jos uzeo ali nasao sam kvalitetnu.@garson
Zar ne misliš da tako kvalitetnu pločicu treba upariti i sa kvalitetnom ciglom? Meni to zajedno jeste preskupo, 50 € za napajanje od 130 W!?! Ne kažem da ne bih uzeo da mi neko pokloni, nije bilo davno kada sam ja platio Corsair HX 620 mislim više od 150 € ali sad znam da ni moj drug što je uzeo duplo jeftinijeg Anteca tada (pre neke 3 godine) nije pogrešio. OK, ako imaš mogućnosti što da ne...
Evo ja samo da javim da MSI H61I-E35 B3 sa G620 2-Core 2.6GHz ne staje u LC-1340mi, previše je visok kuler. Zato sam u kućište ubacio miniITX ploču iz 2007 da ne zvrji prazno.http://forum.benchmark.rs/showthread.php?130679-Nova-Intelova-ploča-Little-Valley-D201GLY
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari