...
4) Mogu li igre da se podese da sliku bacaju samo na TV (naravno, ako nije u clone modu)? Znam da npr. softverski video plejeri to mogu, ali da li mogu i igre i druge aplikacije?
Pozdrav svima. Nov sam u svetu HDTV, pa imam nekoliko pitanja, problema, šta god.
....
3) Inače, kod mog brata je na taj način (DVI-HDMI) povezan PC sa grafičkom Radeon 3650 i njegov novi TV (neki LED HD ready 32" Crown, tj. no-name) i u ATI-jevim podešavanima nisam uspeo da pronađem opciju da mu daje različitu rezoluciju na TV i monitoru (monitor je 22", ali sa 16:10 rezolucijom od 1680×1050), nego je samo klonirao sliku. Zbog toga je slika sa monitora (16:10) blago razvučena na televizoru (16:9). Verovatno bismo mogli da sredimo i to, ali nisam imao vremena da detaljno pogledam dok sam bio kod njega.
...
Hvala unapred na odgovorima!
Razmisli o Gigabyte GA-E350N-USB3 jer ploča ima bolji audio layout i USB 3.0 koji će ti kad tad zatrebati. Inače i MSI ima odgovarajući model MSI E350IA-E45 ali ga nema kod nas na tržištu. Idealna bi bila miniITX ploča sa pasivnim hlađenjem (npr. Asus E35M1-I DELUXE) pošto si se opredelio za kućište sa eksternim napajanjem ali treba li da naglasim da se takva ploča takođe ne može kod nas kupiti.
Da, taj Asus je poodavno kod uvoznika, doduse male kolicine su stizale i koliko sam video, slabo se kupuje, verovatno zbog cene (blizu 150e).
MSI s druge strane kosta tipa 80e sto je super cena za ono sto nudi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari