Šta je novo?

HTC U 11

Hmm, super je ovo za foliju, ne znam da li rade dostavu za nas? Ne razumem reč nemačkog [emoji23]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ni ja ne razumem, ali copy paste u google translate, pa ces se sokirati onim sto pise.

Da ne pisem prevod celog teksta, izvlacim najvazniju recenicu, koja je cak crvenim slovima napisana:
Dieser Verkäufer liefert den von Ihnen gewählten Artikel nicht nach Serbien. Siehe Details
Prevod na engleski:
This seller does not deliver the item you have selected to Serbia. See details
??????????????

Posto je to "see details" moguce kliknuti, i to sam prevela da vidim zasto nece da salju folije u Srbiju, i pise:
Amazon.de Marketplace Verkäufer können selbst entscheiden, in welche Ländern sie liefern möchten.
Tj. Razumljivo:
Amazon.de Marketplace Sellers can decide for themselves in which countries they want to deliver.

Elem, poenta: dzaba sto je nadjena folija, ne vole nas Nemci :)

Ali sigurno neko ima "tetku" u Nemačkoj pa može da naruči više ovih paketa pa da "potera" u Srb. Ja sad cimam sve gastoze koje znam da vidim oće li ko učiniti uslugu..

Ja nemam tetku u Nemackoj. Ti ako imas, donesi brdo tih folija, svi ce ti kupiti. :)

Sviđa mi se ta folija. Ima ih 4 u paketu. Piše i da je mat, meni se više sviđaju mat folije nego sjajne, sjajne hvataju otiske prstiju. Ne piše na ovom linku da nas Nemci ne vole :( jedino što me brine je veličina folije. Pogledajte gore kako je urađena do vrha, to kažem prvo zbog Spigen maske koja jako lepo zahvata edge ivice i zbog toga što mislim da tu foliju treba jako pedantno namestiti jer ona, umesto da je skroz otvorena gore od mikrofon ne do kamere, ona ima otvor i za mikrofon za kameru i za zvučnik i za notifikaciju; samo jednu stvar da omane funkciju jednu zatvoriš. Znači to je do veštine onoga ko namešta. E sad što se tiče Spigen maske (ja nemam nameru da mijenjam masku jer mi se sviđa), ne znam kako će da legne sa Spigen maskom, bojim se da se ne udaraju jer onda će se odlepiti.
65c7d725f132e8a32b9eec814644ec0d.jpg

Pre svega ne volim mat folije ni malo.. Odmah u startu pokvare rezoluciju ekrana.

Pre svega ne volim mat folije ni malo.. Odmah u startu pokvare rezoluciju ekrana.

Ne pokvare rezoluciju ekrana, samo malo matiraju ton. I što za razliku od sjajnih, izgledaju uredno i pristojno, ne ostaju otisci prstiju. :)

Ne pokvare rezoluciju ekrana, samo malo matiraju ton. I što za razliku od sjajnih, izgledaju uredno i pristojno, ne ostaju otisci prstiju. :)
Neka hvala, više volim original prikaz i otiske..

Pa kako može da pokvari rezoluciju ekrana? Rezolucija ekrana nema veze sa folijom nego sa telefonom. Možeš da staviš šta hoćeš na ekran rezolucija ekrana je uvek ista. Da li je sjajna ili mat folija ne može nikako da utiče na rezoluciju ekrana; može da utiče samo na to da mat folija daje malo matiran prikaz ekrana, ništa drugo. I uvek deluje pristojno i uredno, za razliku od sjajnih folija koje hvataju prstiće i izgledaju kao da si jeo roštilj na njima. :)

Coop, jesi li se odlučio da uzmeš neku? ako jesi, koju?

Nisam mislio bukvalno. Logično da ne može da pokvari rezoluciju, nego prikaz sam. Ne volim kad nije čist potpuno prikaz kao da nemaš ništa na ekranu. Nadam se da si shvatila šta mislim.

Nisam još.
Ja sam i Nexus 6P nosio bez folije/stakla skoro 2 godine.
Ovo sam onako gledao pošto sam pročitao da je gg5 osetljiviji na ogrebotine od gg3.

Videću ovih dana, pa javim.

Na youtubu ništa pozitivno nisam našao.

Na kraju ću naručiti nekoliko vrsta, pa da probam.
Pošto sam u EU, neće biti problem za slanje.

Da javi obavezno šta si naručio, odnosno šta si probao i šta ti se učinilo kao najbolje uz Spigen masku; koliko sam shvatila, ti si zadovoljan maskom i uz nju ćeš da koristiš foliju?

Šta to znači 24/7?

Ok, thx na prevodu :)

Jel neko probao nešto preko otg adaptera? Ja naručio neki preko alija ali ne uspevam da ga osposobim..

Ja sam spajao preko njega flesku

Normalno bez ičega? Možda je problem što ovaj ima 3.0 ulaz.. Da li treba neki tool da instaliram ili nešto? Znam da sam pre npr na m8 sve normalno samo ubacim šta hoću i ono momentalno radi.

Normalno bez ičega? Možda je problem što ovaj ima 3.0 ulaz.. Da li treba neki tool da instaliram ili nešto? Znam da sam pre npr na m8 sve normalno samo ubacim šta hoću i ono momentalno radi.

Bez icega,nisam skidao nikakav tool.

Imam i ja, ali mi treba za miša npr, džojstik, drugu flešku itd..

Ja sam probao OTG sa usb 3.0 flesom i radilo je sve bez problema. Probao sam i onaj adapter usb c na micro sa tv antenom i sve je radilo.

Malo off, ali kakva je ta tv antena, tj. kako radi?

Nazad
Vrh Dno