Šta je novo?

HTC U 11

Како бре Ђилке не знаш да U11 има најбољу камеру на тржишту мобилних телефона, поготово кад је реч о ноћној фотографији? :) мада зависи мало и ко прави слике.

Sent from my G8232 using Tapatalk

Како бре Ђилке не знаш да U11 има најбољу камеру на тржишту мобилних телефона, поготово кад је реч о ноћној фотографији? :) мада зависи мало и ко прави слике.

Nexus 5x moze da siluje u11 i s8 zajedno, kad je rec o nocnoj fotografiji :D
Ali ovako kida kamera, i zvuk je fantastican.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Hmm. I ja sam bio ubeđen da je tako ali nije. S8 bolje slika u LL od nexusa. Vojkan je uradio poređenje i osetno je bolja slika na s8.

Radili i ovi jućuberi pa svaki navodi kako mu se plati. Imam na photos sacuvane slike pa cu bas uporediti, samo nemoj posle opet da bude nisi lepo podesio [emoji23]

Imaš oba telefona, pa možeš lepo istu scenu slikati i uporediti. Okači na flickr da i mi bacimo pogled.

Ne znam, ali kad pogledam ovako, preeksponira previse u LL U11. Meni licno lepse na S8.

Kako ste podesili podesavanja za Google cameru ?

Konkretno mislim na ovo
fdd7c50cfe29ada63c83343e14c69abb.jpg

Nije isti telefon ali cenim da nema mnogo razlike. Posle dosta čačkanja zaustavio sam se na ovim podešavanjima jer mi najbolje deluju. Takođe ostao sam na 3.3a verziji jer mi, bar za moj ukus 3.4 lošije slike pravi. Tamnije, mutnije nekako, ne znam. Ne sviđa mi se.

51da18de92dacaf0289fcfcfc39632d9.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Probacu ta podesavanja. Ja sam na verziji 3.4 i primetio sam da kad kliknem da fokusira, odradi sve ali posle nece da se automatski vrati ako nesto drugo slikam. Nisam bas pratio sta su sve radili, mozda to jos nije ni sredjeno.

U principu nervira to što je svaka nova verzija lutrija. Em što kvalitet slika varira dosta pa moraš iznova otprilike sva podešavanja da prođeš em što dodaje/oduzima opcije čisto eto tako... Kažem, baš sve verzije sam isprobao. Valja 1.1, 1.4, 3.0 i 3.3a, bar moj utisak je takav. I uglavom settings namešten na Nexus6P.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Hmm. I ja sam bio ubeđen da je tako ali nije. S8 bolje slika u LL od nexusa. Vojkan je uradio poređenje i osetno je bolja slika na s8.

Gde je Vojkanovo poređenje? Kako mi je to promaklo :smash:

Ај неко нек ми шибне линк за неку старију верзију камере. Ја пробао две три новије, али шипак.

Par strana unazad imas. Okacio sam temu sa svim verzijama.

Pozdrav društvo, dobrodošlica meni u ovu temu.

Odgovor meni: Otključan je primerak iz Telenora.

A sad pitanje jedno: Koristi li neko Lightflow ili neku drugu aplikaciju za kontrolisanje LED notifikacije? Lightflow ne šljaka kako treba. Čitao da ima problema sa HTC uređajima.

U11 ima samo dve led boje - žutu (narandžastu) i crvenu. LightFlow ne radi na njemu.

Well that sucks! Baš sam se bio navikao da mi za svaku aplikaciju svetli notifikacija u skladu sa bojom aplikacije...

U Telenoru.
Bio sam danas i nije ostavio neki prvi utisak na mene. Mislim ovako kao pojava, deluje kao neki osrednji model. Naspram Note-a i onih ostalih edgeless modela, npr H9 mi cak deluje bolje :D

Poslednja izmena:
U Telenoru.
Bio sam danas i nije ostavio neki prvi utisak na mene. Mislim ovako kao pojava, deluje kao neki osrednji model. Naspram Note-a i onih ostalih edgeless modela, npr H9 mi cak deluje bolje :D
Džaba, ovde nema seckanja i ostalih gluposti ko na edgeless modelima [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

@djordjesl Ti si rekao da si uzeo spigen masku. Da li mozes da okacis koju sliku kako izgleda telefon sa maskom ? I da li mu jako povecava dimenzije ?

@djordjesl Ti si rekao da si uzeo spigen masku. Da li mozes da okacis koju sliku kako izgleda telefon sa maskom ? I da li mu jako povecava dimenzije ?

Jesam, kacim ti ujutru slike. Prezadovoljan sam, vrhunski uradjena maska.

Ima zastitu neku na ekranu? Planiram da skinem foliju koja dosla uz telefon.

Pa ekran ima gorilu, ja kod mene imam i kaljeno staklo.

Šta je beše rečeno da je zadnje staklo? Gg3? [emoji23]

Nazad
Vrh Dno