beyondtime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2014
- Poena
- 245
Crveni prebrutalno izgleda
Tesko da se on moze naci kod nas
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ebiga, neko moze da se pomiri sa cinjenicom da boje nisu realne, a neko ne [emoji23] sad cu da vam slikamI još nisi naučio da namestiš basic mod ekrana [emoji16]
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ebiga, neko moze da se pomiri sa cinjenicom da boje nisu realne, a neko ne [emoji23] sad cu da vam slikam
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Kazem ti auto kako je izasao iz kutije, osnovni nije default vec prilagodljiv.Nisam te to uopšte pitao. Ekran da li si stavio u basic mode?
To i kazem. Osnovni mod mi nije ukljucen, tel dobije zuticu i izbledi.Aman
![]()
E da vidis na sta mi lici displej kad stavim na basic. Slikacu za par dana dslr-om da vidite razliku.odgovor je išao conqueru, tvoj post je uleteo... A ti stavi bre u basic, taj Adaptive je za decu [emoji16]
Ne znam, meni je bela na htc dosta vise izrazena ako ostavim vivid. Ako idem na srgb ekran pozuti, to su sad cini mi se sa novim update-om i pustili.U white balance uvek postoje varijacije od primerka do primerka, ali boje su tačno kalibrisane (sRGB) samo u basic modu. Isto tako većina telefona danas ima hladnu (plavu) belu pa su ljudi navikli na to, dobar test (za oko) je da se stavi običan beli papir (za štampanje npr) pored telefona, odvrne svetlo na 100% i onda uporede ekran i papir.
Nemas nikakve dobiti da predjes. Da prelazis sa nekog starijeg modela, pa ajde, ali ovako, nema razloga da prelazis. Gubis kameru, displej, dizajn, a dobijas malo fluidniji sistem.
Meni je kamera definitivno bolja na U11 nego na S8, slažem se da gubi dizajn i displej, ali dobija solidno fluidniji sistem.
Ma izuzetno me nervira sto nemam telefon ni mesec dana, a vec se zezam sa ubijanjem kojekakvih servisa koji mi skracuju bateriju, zadnjih par dana sam vec oko 16h stavljao na punjac pa je valjda to na u11 reseno kako valja...ma.verovatno necu menjati nego samo naglas razmisljam...
S8+ TT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari