Šta je novo?

HTC U 11

^ zadovoljan sa S8+? Ne vidim razlog zašto bi prelazio na U11, osim ako ti nije potreban bolji zvuk na slušalicama, ili je problem veličina, ostalo je S8+ po meni, ovaj bi pre poredio sa S8.
Da li su vam ti rezultati baterije videli sunca? Ili kuća i WiFi?

Zadovoljan sam prilicno, a slusalice ne koristim tj vrlo retko.

^ zašto bi onda prešao? Ne vidim razlog zaista. Da si na na slabijem telefonu ok, ovako ne, uživaj u toj ekrančini.

Slabo juče sunca bilo, osim prepodne, ali auto na max podešen...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Zadržavaš U11? Ili bi menjao?

^ zašto bi onda prešao? Ne vidim razlog zaista. Da si na na slabijem telefonu ok, ovako ne, uživaj u toj ekrančini.

Ostajem, ne vidim bolju opciju :) osim s8+ ili možda novi ajfon kad izadje... Ovo je brutalno dobro. Šteta zbog bezela kad već svi prelaze na 18:9 AR..

Tako nešto i ja razmišljam, S8+ ili U11, možda čekati nov iP, sad je već to blizu.

Ma bzvz razmisljao jer mi je to bila prva opcija, u medjuvremenu uzmem ovaj S8+ koji je zmaj od telefona. Ostajem za sada ovako dok ne izadje IP8 [emoji1]

Sent from my S8+

Najveca prednost ovog telefona u odnosu na konkurenciju je brzina i odlicno optimizovan android.

Tako nešto i ja razmišljam, S8+ ili U11, možda čekati nov iP, sad je već to blizu.

Čekaj sledeći iP kad bude imao senzor ispod ekrana. Ovo će biti skarabudzeno bojim se. Uzmeš S8+ ili U11 do sledeće godine [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ipak je sad najgore vreme da se kupi flagship, sačekati mesec dana i tek onda uzeti. :)

Preuzeo sam spigen rugged armor. Brutalno dobra maskica, preporuka svima.

Mnogo mu brzo stiglo, pa zato pitam :) ovi klasični tempered glass su užasni... Jedino folija ili ono 2d staklo ali ono je užas, osetljivost se smanji

Stiže brzo, nije besplatna poštarina :)
Meni je jednom baš maska kupljena u toj radnji stigla za 5 dana, drugi put za 10...

Razmišljam se šta da uzmem i ja, ovo je previše klizav telefon da se nosi bez ičega [emoji23]

Koju boju ste uzeli ? Gledam da uzmem u Vipu ali se dvoumim izmedju u11 i g6.

Nikola tebi sam pisao na pm ali izgleda da nisi video [emoji3]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Evo pišem :)

Ja sam uzeo prvo neku futrolu sa eBaya i na kraju skinuo i stavio slickwraps.

Staklo, predlog neki?

Stigao oreo, cini mi se da ce htc jako brzo dobiti 8.0. Mada ako nastavi ovako da radi nece mu ni trebati.
Dotegnuti malo kameru i ovo ce biti bomba od telefona, metaforicki, ne kao note [emoji23]

Decembar ili januar, tada ce dobiti Android 8.0 update.

Narucen telefon, javljam utiske kad stigne ☺

Nikako mi ne ulazi u glavu kako je ova kamera proglasena za najbolju [emoji16] Kapiram da je lako platiti, ali opet ...

Sta joj fali ? [emoji3]

Ne kazem da je losa ali ovde ima dosta toga da se ispegla. Vidi se da su na brzinu radili, cak se i 60fps fhd ceka kroz update.
Muci se nocu sa izvorom svetla i ekspozicijom, a u uslovima dobrog osvetljenja takodje samo sto ide u kontra smeru. Nocu je sum ocigledan, cak ga previse ima recimo kod snimanja video klipa. Ne kazem da je dobro kako samsung pegla sum ali ni ovo ne valja.
U svakom slucaju ako budu radili ovo ce zaista biti jedna od boljih kamera, ali sada sigurno nije najbolja.

Ne kazem da je losa ali ovde ima dosta toga da se ispegla. Vidi se da su na brzinu radili, cak se i 60fps fhd ceka kroz update.
Muci se nocu sa izvorom svetla i ekspozicijom, a u uslovima dobrog osvetljenja takodje samo sto ide u kontra smeru. Nocu je sum ocigledan, cak ga previse ima recimo kod snimanja video klipa. Ne kazem da je dobro kako samsung pegla sum ali ni ovo ne valja.
U svakom slucaju ako budu radili ovo ce zaista biti jedna od boljih kamera, ali sada sigurno nije najbolja.

Bas cu uporediti sa iphone 7 i Nexusom 5x kad drugu stigne sa reklamacije, posto je moj pokojni.

Nazad
Vrh Dno