Šta je novo?

HTC U 11

Ne znam sa alija, i ne znam da li moze na u11 da radi (mozemo proveriti ako budes u Bg), ali ono sto sam citao po netu, kada sam hteo da uzmem taj adapter za 6p (da poboljsam zvuk), jedan od najboljih, a i najjeftinijih adaptera je od pixela 2. Ono sto iz koriscenja mogu da ti kazem da je odlican zvuk na njemu (plus radi na 6p, pre toga nijedan koji sam probao nije radio na njemu).
Zna li neko gde provereno može da se uzme type c na 3.5, da je kvalitetan? Sa aliexpress-a ako može, i da nije $20 fazon. I da radi provereno sa u11, vidim da ima nekih koji ne rade. Kakva glupost izbacivanje 3.5.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Послато са Pixel 2 уз помоћ Тапатока

Dobio sam uz fon.

Послато са Pixel 2 уз помоћ Тапатока

imam u11 god dana i u poslednje vreme mi se kao pokvario kvalitet razgovora
kada pricam sa nekim posle 30ak sekundi tolko se lose cuje sagovornik dok oni mene cuju u full,
jednostavno cuje se kao da pricam preko vibera pa kad padne domet nekako priguseno bukvalno nabijam telefon u uvo da bi razumeo tolko je mutno nerazgovetno da me tolko nervira da se dvoumim da predjem na drugi telefon

Jeste da su oni ispisali celu stranu o tvom problemu, ali, ono, da pitam, testiraš kvalitet poziva preko vibera? Kakvi su normalni pozivi preko mreže? Da li si radio nadogranju na oreo? Ako jesi, da li si posle toga vraćao na fabrička podešavanja telefon?

Nisi lepo pročitao, napisao je 'kao da pričam preko vibera', čime verovatno aludira na loš zvuk.

Moja greška, pročitah na brzinu :)

.
Hello, ja opet izvlačim 'blast from the past', ali bolje pitati, jer 'onaj ko pita, valjda i dobije i odgovor'... tako kaže Biblija :) Elem, 'blast' je aplikacija Boost +.
Pa kaže search:
U11 super kešira, smart boost sam odmah izbrisao i to je otprilike jedini bloat koji ima (pored očajnog dialera).
Te cleaner aplikacije su smešne i bespotrebne..

Samo to ima na search: boost... Dakle...
- Ja bih ga deinstalirala jer kapiram da mi ne treba, a stalno mi se pojavljuje u running aps i cashed aps, što me nervira, jer ga ne korisitim. Jedina funkcija koju korisitm je da sam uz pomoć Boost-a zaključala aplikacije, što mi je super opcija. Ima li neki drugi način da zaključam aplikacije bez Boost-a (ako ga skinem)? Za šta vi koristie Boost ako ga koristite? Ako ga ne korisitie, zašto ga ne koristite, da li ste ga deinstalirali i zašto?
Many thx svima... :)

Ne, upravo zbog toga što je PunisheR rekao :)
Zašto uopšte 'zaključavaš' aplikacije?

Zaključavanje apk najbolja opcija ikada , ali na htc preko boost apk je to dosta loše urađeno , makar je tako bilo na htc10 ali znajući htc sada je isto. Problem je bio što se na delić sekunde vidi sadržaj apk koja je zaključana , što samo po sebi poništava opciju/mogućnost zaključavanja apk :)

Poslednja izmena:
Zašto uopšte 'zaključavaš' aplikacije?
Pa da niko ne može da uđe u njih, ako mu ja to ne dopustim. Npr, dam nekom fon da gleda ili da zove nekog ili zbog neta ili zbog čega god, a ostavim tog nekog 'nenadgledanog'; ako sam mu dala fon, nisam mu dala ceo sadržj na uvid; upravo tome mi služi zaključavanje aps. Po meni je odlična stvar. I ja bih rado obrisala Boost, ali nemam sa čime da zaključam aps.
Zaključavanje apk najbolja opcija ikada , ali na htc preko boost apk je to dosta loše urađeno , makar je tako bilo na htc10 ali znajući htc sada je isto. Problem je bio što se na delić sekunde vidi sadržaj apk koja je zaključana , što samo po sebi poništava opciju/mogućnost zaključavanja apk :)
Upravo, rekoh - odlična opcija. Na U11 se ne vidi nikakav delić sekunde aplikacije pre oktključavanja, ništa se ne vidi, kad probaš da uđeš u ap, pojavi se odmah šifra ili pattern, kako je ko namestio, ne možeš ništa da vidiš niti da uđeš. @fkloznica kako da zaključam apk bez Boost-a?

Nikako.. ni jedna apk sa playstora ne može da bude dobra kao ona u samom sistemu ( stock romu :) )

Znači izgleda da su popravili to zaključavanje apk.. dobro je. Ranije je apk radila isto kao i bilo koja apk sa ps

Poslednja izmena:
Da, ništa se ne vidi kao što rekoh. Ali to isto tako dobro radi i na drugim telefonima, mislim taj cleaner koji istovremeno zaključava apk. Npr na Huawei-ju, isti fazon i isto tako dobro zaključava.
@fkloznica, pa to znači da ako hoću da je maknem, da neću moći na drugi način da zaključam aps? Reci mi, kako da je disable-ujem da mi se ne pojavljuje stalno u running aps i u cashed aps, a da pritom ne disable-ujem i zaključavanje? Može li to parcijalno da se 'onesposobi' da radi u pozadini? :D

Pa zašto bi to radila ? :)
Verovatno mora da ti stoji u memoriji da bi bilo funkcionalno :)

Pa jes' i to što kažeš, zvuči logično... [emoji848]
nego me nervira što vršlja u pozadini a ne radi ništa i troši mi memoriju i bateriju za bzv ... [emoji35]

Aaa, mislio sam da je to zaključavanje app u memoriji, ono što kinezi imaju.. Nisam imao pojma da ima ta opcija.
Elem, ta app nije sistemska uopšte, ja sam je obrisao sa običnim uninstall

^ Nisi hteo da sacekas q4 2019. i Oreo za V20? :D

Ahaha, nisam mogao više. Dao sam sve od sebe [emoji23]
Dosta je bolji softver na HTC-u, skoro kao stock. Mnogo fluidnije radi nego LG UI. Kid LG-a kad multitaskuješ sa više app, malo se ugreje telefon, spustiš roletnu i oči ti prokrvave koliko seče.
Ovde nijednom nije secnulo bukvalno, leti sve.

Doduše, dialer/kamera app(a verovatno i brdo ostalih app) su im ostali u 2011. godini, mada je koristim sve guglove app, počev od kamere, preko dialera, contacts, messages, pa čak i clock/calendar/calculator aplikacija.

Vodi računa... Koji god da nađeš adapter, mora da ima integrisan DAC, inače neće raditi. Nisam siguran da možeš da prođeš mnogo ispod 20$. One na Aliju što sam ja nalazio su bili oko 15-17$

Type-C to 3.5mm Earphone cable Adapter usb 3.1 Type C USB-C male to 3.5 AUX audio female Jack for Xiaomi 6 Pixel 2 2XL max2 Mix2
http://s.aliexpress.com/BZjiyqIN?fromSns=Copy to clipboard

Ovaj sam naručio. Piše da ima interni DAC, i da je za pixel. Videćemo kad stigne.

Rekord na jednom punjenju, uglavnom wifi, nešto malo 3G i lokacija.
6412e4d5a5643d335b964ad68551b547.jpg

Послато са HTC U11 уз помоћ Тапатока

Svaka čast na 9h 38m !!! :happy: Šta si radio 22h 17m? ostavio tel na stand by svo vreme, da... uz net koji pominješ... ;)

Smarao se kući pa sam ga malo više drndao, inače klasika, tapatalk, chrome, spotify, yt, fb, messengeri, insta... Uveče mi je bio uključen i night mode, moguće da i to utiče na uštedu.

Postoji li način da se isključi ova iritantna narandžasta LED notifikacija kada je baterija

Poslednja izmena:
Valjda ima samo crvenu i zelenu, koja sad narandžasta [emoji23]

Reci da se zezaš :D

https://www.htc.com/sea/support/htc-u11/howto/notifications.html
Flashing orange light when the battery level reaches very low.

Tek sad vidim da mi je pojelo dio prethodne poruke, pojavljuje se na <15% baterije, nisam siguran da li je to default, ali uopšte nema načina da se isključi, ili makar smanji taj procenat, jedino da se potpuno isključe LED notifikacije. Sve više mi počinje ići na živce to blinkanje.

Tek sad vidim da mi je pojelo dio prethodne poruke, pojavljuje se na <15% baterije, nisam siguran da li je to default, ali uopšte nema načina da se isključi, ili makar smanji taj procenat, jedino da se potpuno isključe LED notifikacije. Sve više mi počinje ići na živce to blinkanje.
Stavi onda da ti se pocne pojavljivati kad ti baterija dodje na 5%

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

Mora da su Tajvanci daltonisti. :) Ili oni crvenu boju zovu oranž. Nema oranž, samo crveno i zeleno. U podešavanjima u battery > power saver & extrime power saving, podesi na 5% kao što ti je i @retype12345 rekao, ako ne želiš da ti crvena (oranž) LED lampica svetli na 15%.

Samo crvena zelena. Nema oranž. Crvena kad baterija bude nisko i kad se puni. Al da, baš ubija u oko kad trpepti crveno. Al zato lagano primetiš notifikaciju kad je zeleno.

Priča nije za bateriju nego nav i not bar postane narandžast :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Priča nije za bateriju nego nav i not bar postane narandžast :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ne nego za "Flashing orange light when the battery level reaches very low." u sekciji Notification led.

Ne mogu sad da se setim kakva je lampica kad "battery level reaches very low", ali znam da je LED lampica narandžaste boje prilikom punjenja preko punjača.

Nazad
Vrh Dno