Evo i ja da se upisem u temu.
Telefon je imao problem u tome sto nije hteo da se upali. U sustini samo softverski problem i trebalo je instalirati novi softver (to su i uradili prosli put kad se isto desilo). E sada mi stize telefon servisa, sa pecatom ponistena garancija. Zasto? Zato sto su mi iscupali onu crnu plastikicu na konektoru i iskrivili pinove, ne znam kako, i zato sto je izgreban displej. I kao ako hocu (ako sam budala) zamena displeja i konektora je skoro 8500din. Konektor je bio skroz u redu kada sam im ostavio telefon, a telefon jeste bio izgreban (uostalom oni su napravili par ogrebotina kad je bio na proslom servisu) i po displeju i maskici. BTW touchscreen radi savrseno a oni oce da ga menjaju, a telefon nije bio na servisu zbog toga. Konektor zasto su iscupali ne znam (pise u izvestaju da je fizicki ostecen da nedostaje

a oni ga iscupali), tj znam da bi mi ponistili garanciju, vrlo bezobrazno. Elem, ja probam telefon kod kuce RADI, znaci instalirali su softver (to izgleda rade po defaultu), a vratili su sa oznakom da nije popravljen a popravili su ono za sta je bio na servisu. Samo jos da se iscimam sa njima da mi vrate moj je..ni konektor, ili stave novi.
Posle 1. maja pocecu da se ganjam sa njima.
P.S. A bas su mi se u VIPu kad sam ostavljao telefon hvalili kako imaju sada brz servis. Ode telefon u BEGRAM i sve sto znaju je da ga vrate sa ponistenom garancijom, samo lupaju pecate. Poslacu mail i HTCu da se zalim na servis (sa VIPom nisam imao problema) i napisacu kako postupaju sa njihovom reputacijom. Dok je BEGRAM servis HTC u nasoj zemlji nikada vise.