Šta je novo?

HTC Tattoo - problem sa ekranom i problem sa VIPom

Ja sam odneo telefon na reklamaciju i ponudili su mi zamenski telefon neki mobilni od 3k dinara plafon... fabrički os napredne funkcije nema. Tražio sam im neki smartfon na koji mogu da instaliram neki mail klijent, neki paket za office i wirelles( ovo poslednje je bila opcija ako baš ima to bi bilo super, bio sam optimista :) ). Kupio sam smartfon pa je kao normalno da to i dobijem kao zamenu da bih mogao da koristim sve što inače plaćam
Kada sam kupovao telefon sa paketom spomenuli su mi da oko eventualnih reklamacija neću imati problem zato što oni nude zamenski fon.
Na svu sreću nisam otkazao moj stari Telenor broj tako da ću već sledeći put u inostranstvu koristiti Telenor za roming a ovaj Vip samo u okviru paketa dok mi ne istekne ugovor... btw plaćam im preko 2k dinara mesečno za saobraćaj u zemlji i ovako me iskuliraju. Nisam neki lik koji je u fazonu maltretiranja prodavaca ali su me baš smorili.
Mislim da neću obnoviti ugovor sa njima kada mi bude istekao nego ću preneti i ovaj broj na Telenor.

Izvinite, malo kasnim:). Isti sam problem imao pre 6 meseci (tattoo+vip+pravougaonik+fleka). Natezao sam se 2 meseca sa njihovim bezobrazno ljubaznim menadzerima! Prvo su trazili 13500din(da se razumemo: u pitanju je samo zamena folije, a ne celog ekrana sa njom sto je u servisu kostalo 2000din, gotovo za 1 sat!) Zvao ih je cale i zapretio tuzbom i novinama. Onda su saznali da je cale sudski vestak, pa su trazili 6500. Cale poludi i svasta im kaze i uvaze garanciju na kraju:"htc good will'. I sta da vam sad kazem, opet se pojavljuje kvadrat...

Malo si konfuzno napisao. Ko je popravio telefon, VIP ili servis za 2000?

Moram priznati da se Vip popravio po pitanju garancije ili je to bio izuzetak u mom slucaju. Poslao sam telefon HTC Tattoo na servis zato sto mi je otkazao touch ekran i telefon mi je popravljen za manje od 5 radnih dana i to bez ikakve nadoknade.
Inace sam sa Vip-ovim uslugama prezadovoljan iako sam na pretplati i kod Mts-a i Telenor-a.
Aleksandar

I ja sam imao problem sa tatuom, sve kao sto je vec opisano... Na popravci je bio oko 3 meseca. Po njima, standardna fora sa vlagom u ekranu, jer ako niste znali ja ronim sa njim pa se malo nakvasio :( *****i

Posle poravke, normalno radilo sve, ali ne lezi vraze, posle 3 meseca opet isto. I resenje je sledece: malo noktom odvojite foliju od ekrana, kao da udje vazduh, kada se folija spusti sve radi extra i tako ... kad se pojavi fleka vi to uradite i on nastavlja da radi.

I jos nesto, da sam uzeo neki skupi telefon, a da mi ne daju na zamenu isti...bejzbolka i udri po radnji, pa bar da znam zasto lezim, i taman tih par meseci mi ne bi trebao mobilni.

meni opet otisao displej :) Opet flekica,a nije proslo ni 2-3 meseca od prethodne. Sad citam djoganijev post,steta sto nisi pre par dana ovo napisao,ustedeo bi mi vremena.. ali je sta je tu je. :)

Displeji su im definitivno krš. Sestri se takođe posle par meseci počelo pojavljivati ponovo :crash:.

Ista priča i sa mojom devojkom, od pre desetak dana stoji pravougaonik na ekranu, a nije prošlo ni pola godine od popravke.

Evo i ja da se upisem u temu.
Telefon je imao problem u tome sto nije hteo da se upali. U sustini samo softverski problem i trebalo je instalirati novi softver (to su i uradili prosli put kad se isto desilo). E sada mi stize telefon servisa, sa pecatom ponistena garancija. Zasto? Zato sto su mi iscupali onu crnu plastikicu na konektoru i iskrivili pinove, ne znam kako, i zato sto je izgreban displej. I kao ako hocu (ako sam budala) zamena displeja i konektora je skoro 8500din. Konektor je bio skroz u redu kada sam im ostavio telefon, a telefon jeste bio izgreban (uostalom oni su napravili par ogrebotina kad je bio na proslom servisu) i po displeju i maskici. BTW touchscreen radi savrseno a oni oce da ga menjaju, a telefon nije bio na servisu zbog toga. Konektor zasto su iscupali ne znam (pise u izvestaju da je fizicki ostecen da nedostaje :) a oni ga iscupali), tj znam da bi mi ponistili garanciju, vrlo bezobrazno. Elem, ja probam telefon kod kuce RADI, znaci instalirali su softver (to izgleda rade po defaultu), a vratili su sa oznakom da nije popravljen a popravili su ono za sta je bio na servisu. Samo jos da se iscimam sa njima da mi vrate moj je..ni konektor, ili stave novi.
Posle 1. maja pocecu da se ganjam sa njima.
P.S. A bas su mi se u VIPu kad sam ostavljao telefon hvalili kako imaju sada brz servis. Ode telefon u BEGRAM i sve sto znaju je da ga vrate sa ponistenom garancijom, samo lupaju pecate. Poslacu mail i HTCu da se zalim na servis (sa VIPom nisam imao problema) i napisacu kako postupaju sa njihovom reputacijom. Dok je BEGRAM servis HTC u nasoj zemlji nikada vise.

Vrh Dno