Šta je novo?

HTC Tattoo flash to 2.3.2

Instalirao sam nFinityGB-1.0.5 i rad extra, ali imam problem sa Market-om. Pratio sam upustvo (iz neke teme sa Bencha): skinuo sam vending.apk (market), smestio u system/app/ , u Permissions cekirao prvu kolonu i prvu stavku u II koloni, resetovao tel, pokrenuo Market, obavestio me da nemam ulogovan Google account i ponudio da to uradim odma', prihvatio i on odma' izadje iz Marketa. Preko settings ubacim Google account, pokrenem Market i on opet prijavljuje kako nemam ulogovan account i pita da li to zelim sada, kada prihvatim on me opet izbaci iz programa.

STA DA RADIM???

Stavi slobodno nFinityGB-1.04.zip.Provereno najbolje i najbrze radi.Skinove i launchere menjaj posle po zelji.

Hvala za odgovor.

U pitanju je telefon od drugarice, koja bi sve sacuvala kako jeste, samo da joj se bluetooth file transfer omoguci. Svidja joj se Sense UI, a ne kako Cyanogen izgleda. Zasto me j zanmalo postoji li neki nacin da se telefon sto manje izmeni od originala a da bluetooth proradi.

I drugo pitanje: na istom Tattoo-u bi se koristio program Android intercom ili Motolky, za Bluetooth interkom vezu sa drugim teefonima (voznja na motoru, vozac i saputnik). Koliko je meni poznato, na Tatoo ne radi BT file transfer al bi trebalo da A2DP I AVRCP Bluetooth audio profili rade. Hoce li ta delimicns funkcionalnost bluetoth-a na Tattoo-u odnosno androidu 1.6 biti dovoljna za ovu namenu koju sam naveo gore? Jel probao neko?

@mikele - evo ti spisak romova za tattoo ali koliko vidim 2.3.x su uglavnom CyanogenMod. Sense UI ces verovatno morati naknadno da budzis.

Inace da odgovorim na svoje pitanje :D slinite ovaj market.zip, iskopirajte ga na sd karticu i uz pomoc recovery-ja ga uflesujte preko postojeceg roma (bez predhodnog brisanja starog roma), znaci samo preko postojeceg "bacite" ovaj zip

Inace izasao je pre nedelju dana Gingerbread 2.3.5 tj. nFinityGB-1.11. Instalirao sam ga i radi extra - evo linka
a opsirnije na XDA

nista ja ne razumem.. jel potrebno napraviti gold memory karticu za ovo ili ne? ja sam tu stao.. nece da se napravi. fon sam root-ova preko androot-a iz samog telefona.

adb push flash_image /data/local/bin/
e ovde mi izbaci gresku cannot stat ovaj file... zasto to?
vidi ga pod adb devices,instalirao sam pakete sve potrebne..

Nazad
Vrh Dno