Šta je novo?

HTC Smart?

da li je ovo "pametan"telefon?

Prilozi

• smart2.jpg
    smart2.jpg
    381.3 KB · Pregleda: 202
za pare sto bi kupio ovaj fon bolje dodaj kupi neki sa wifi-jem i gps-om
ovaj jeste pametan...al nema nista...

Da ne otvaram novu temu, da li je neko uzeo ovaj telefon i kakvi su utisci? Da li uzeti ovaj mob ili Samsung S5230 koji se kod Telenora mogu dobiti za iste pare. Kakav je ovaj OS u odnosu na Android?

Мени смарт делује много боље од звезде.

Ja sam ga uzeo pre 2 dana preko telenora i zasad sam zadovoljan.Prvi utisak je da telefon deluje mnogo skuplje nego shto zaista jeste,jako je kvalitetno odradjen i prijatan za korishcenje.Nisam koristio HTC pre toga pa mi je malo chudan bio taj sistem sa skrolovanjem stranica ali sam se posle 2-3h navikao.Aj ako te zanima neshto konkretno pitaj,da ne pishem sastav bzvz :>

za smart ne znam, nisam ga koristio, ali ovaj samsung jesam i mogu samo da kazem...not cool

Drugar je pre par dana kupio smart i ima poteškoća da u njega ubaci neke aplikacije, tipa skype, opera... jer ima neki čudan operativni sistem

Jel moze neko da mi da link za skype download za ovaj telefon, kao i kako da namestim da mi stalno bude temperatura, grad i ostalo na display-u ?

Da li postoje jos neki zanimljivi programi koji ovde rade, da li se slike rotiraju onako kako okrecem telefon , da li postoji nesto zza word, excel, email ?

Ja mogu da kazem samo da mi se jako svidja telefon za te pare,ali mi je isti problem kao i Milosu. Zna li neko odakle skinuti program za word excel i pdf a da je za dž?

ja uzeo ovaj fon super je za kes koji kosta....a reci te mi koliko vam traje baterija(sa cackanje i bez cackanja).... :)

Telefon sam uzeo pre nedelju dana u Telenoru.
E sad sta reci?
Telefon kao telefon je odlican, kvalitet izrade je iznad njegovog cenovnog ranga. Sve na njemu funkcionise odlicno. Ekran odlicno reaguje na dodir...
Bilo mi je potrebno odredjeno vreme da se naviknem na meni ali i to je stvar rutine.
Mana ovog telefona bar za sada je njegov OS. Podrska i aplikacije za BREW OS su minimalne, ali to je bio slucaj sa svim OS na pocetku.
Nadam se da ce taj problem vrlo brzo biti prevazidjen.
Evo i linka na kome mogu da se prondju neke aplikacije za Smart.

http://www.mobileheart.com/cell-phone-reviews/htc-25/htc-Smart2-2301.aspx

Poslednja izmena od urednika:
I ja uzeo jedan kom. pre mesec dana , tj. prvog dana kad se pojavio. Za 2k uz prenesi400 bolje nema jer sve iole kvalitetnije kosta poprilicno vise. Naravno tu je problem sa novim OS, i manjkom aplikacija ali ce se to vremenom srediti.

Davno sam odustao od fancy gluposti na telefonima. Pošto stalno imam komp pored sebe (kuća, poso, poso, kuća,...tralala) stvarno mi nije potrebno da mi telefon izigrava laptop. Znači za osnovnog korisnika (pozivi, poruke, kamera i net samo u frci) HTC Smart je extra telefon. Pogotovu kada se uzme u obzir da se dobija za 1 din sa ljudskim paketima.

He he prešao sam sa Nokia-e Ngage na HTC Smart. Sa starog smart phone-a na novi dumb phone :)

Jel zakljucan iz telenora kad se uzme, i ako je neko radio odkljucavanje, jel moze da mi na pm, da preporuku.
Hvala

Evo uzeo sam ga pre par minuta, radi na vip kartici.

Nikako. HTC smart nema flash support.

To je i najveca mana telefona.

Posle upgrade-a telefon brze radi, ima malih izmena u grafickom okruzenju i opcijama i sto je najbitnije za sada se svaki put kad stigne SMS telefon zvucno oglasi, problem koji je mene najvise iritirao.

Vec par dana i ja imam ovaj telefon.
Kao sto su neki vec rekli jedino mi WiFi nedostaje i bolje podrska za aplikacije.
Mada telefon ima ugradjen Java emulator tako da skoro sve Java aplikacije rade.

@Zak81
Da li si siguran da zbog upgrade-a tel brze radi?
Ja mislim da sada brze radi samo zato je "prazan", nema mnogo SMS poruka, kontakta itd..
Mnogo mu je lakse da otvori 2-3 poruke nego listu od 50-100 poruka ( posto ovaj tel izlistava sve poruke razmenjene sa odredjenim kontaktom )
Ovo pitam posto i ja imam dilemu da li da ubacujem novi ROM ili ne.

Vrh Dno