Šta je novo?

HTC Sensation

e ljudi jedno pitanjce :) jel postoji mogucnost da se iOS instalira na nase telefoncice tj u opste na android telefone :) bas me zanima kako bi to izgledalo :)

Skini sa xda neki iOS based rom. Mada ako zelis jabuku kupi je.

DRUGARI!!! evo resenja za bateriju :))) instalirao sam rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1429953 ovu verziju sense 4 v2.7.0 i stvarno sam prezadovoljan kako brzo radi i kako slabo trosi bateriju,skinem sa punjaca u 7 ujutru i ceo dan je ukljucen 2g i izdrzao mi je telefon do 10 uvece uz citane vesti na netu.Isto tako trosi bateriju i kada je ukljucen Wifi ili za nijansu bolje ali ne znatno.Prezadovoljan sam jer drugi romovi su mi jeli bateriju za 8 sati rada.Pritom je overklokovan na 1.5ghz
E sad jedan veliki problem,koji mozda moze nekako da se resi pa vas pitam za pomoc i resenje a to je da 3g radi ocajno :(

Ja sam iskljucivo na 3G koristio, data on, i najvise mi je izvukao 20h rada, a screen on oko sat i po. Kad je u standby, za 9h mi je potrosio samo 2% (kad je pun na 100%, mob za celu noc ne spusti ispod toga) i posle cim krenem bilo sta da radim, on pocne da guzva bateriju. Mnogo trosi ovaj mob, jedva se izgura od ujutru do uvece.

da, bass trosi, meni je nalo malo na punjacu, jeste da ga stalno cackam, al opet.. tako da se navikavam da nosim punjac sa sobom, sta da se radi... ima ovih pojacanih baterija, ali ne znam kako to radi, jel imao neko dodira sa njima...? eh da nam je ona baterija iz motorole razr maxxa, 3300mAh, divota...:)

Ja stvarno ne znam o čemu pricate:) Mislim, na stock romu pa i da razumem.. Retko kada imam ispod 3h upaljenog ekrana, automatsko osvetljenje.. Mada, provalio sam da bateriju na sensation ne treba puniti samo dok telefon pokaže da je puna, već ostaviti i preko toga slobodno, jer navodno je senzor za battery ili sta već, lose odradjen na ovom telefonu..
Evo skorašnji screen shot, sense 4 rom i to ne najnovija verzija..stalno mi je upaljen wifi/data, na 3g mreži.. Doduše ovde ovog dana nisam imao puno razgovora i ako se sećam, nisam nesto puno napuštao kuću, tako da je uglavnom telefon bio na wifiu..

Prilozi

• uploadfromtaptalk1346687133849.jpg
    uploadfromtaptalk1346687133849.jpg
    102.9 KB · Pregleda: 110
  • uploadfromtaptalk1346687149694.jpg
    uploadfromtaptalk1346687149694.jpg
    86.7 KB · Pregleda: 112
Poslednja izmena:
Pa ja ne znam nikog da koristi samo data.. Kao što rekoh, prosek mi je oko 3h screen on time... A data i wifi se sami smenjuju..

Pa ja ne znam nikog da koristi samo data.. Kao što rekoh, prosek mi je oko 3h screen on time... A data i wifi se sami smenjuju..

Evo mene si upoznao :d

To me najvise interesuje zato sto wifi nemas kad si u pokretu, pa da znas koliko mozes da se oslonis na bateriju kada si van kuce, ili negde na putu gde ne mozes tek tako da dopunis mob

Jel ima ovog telefona još uvek kod nekog provajdera?

haha, nema ga vec dugoo digo..

Taman ja sakupio keša da uzmem nov kad ono više ga nema, fakit, šta sad da ciljam, šta je u tom rangu možda malo bolje, ima isti ili bolji displej i izgleda tu približno isto???

jel zna neko oce li da prave neki update za softver??? malo da ga poboljsaju, ovaj zadnji ga je srozao, nadam se da ce biti nesto novo uskoro..........

nemoj da se nadas preterano...:) bar se ja ne nadam..uopste..:)

jesi lud? pa za te pare možeš uzeti senhajzer sluške a ne taj hipster crap...

ne razumem se ja u to, i nisam neki ljubitelj muzike, dovoljno me nervira sto mi traje baerija 9 sati uz koriscenje,jos i ziku da slusam..al rekoh, ko zna, mozda neko i zeli, a jeftinije je dosta..tj toliko i kosta, i manje, a ostalo je na ime..

edit: da li je neko koristio neke jace baterije, tipa anker od 1900mAh, vidim da ima zadovoljnih na xda, i da li se mogu negde kupiti osim ebay-a?

Poslednja izmena:
jel probao iko neku jacu, tipa evo 3d, ili iz XE, mada su to mozda iste dve? kakvi su utisci i tako to...?

jesi lud? pa za te pare možeš uzeti senhajzer sluške a ne taj hipster crap...

Sjajan post. Kad vidim da svaki drugi klinac nosi smrda sluske dr.b. najezim se. A nose ih jer su statusni simbol a zvuk ne moze ni da prismrdi akg, beyerdynamic, senn ili grado slusalicama.

Koristim Anker. Nema 1900 mAh. U najboljem slučaju oko 1760. Dakle kao baterija od XE. Koliko je veća toliko duže traje od 15 do 20%.

da, da, hvala puno na odgovoru...da ne pravim akrobacije kako da mi kupi neko u usa, neg da kupim ovde bateriju za xe ili 3d i gotovo..

Pre neki dan vidim beats slusalice u prodavnici, 250 i kusur evra. Reko, aj bas da ih probam, da vidim. Lep onaj sundjer, mekan ko dusa, al ono.. ja imam Koss slusalice koje je sestra dobila kao poklon, nisu placene vise od 2-3000 dinara pre par godina, i ja prosto ne mogu da zamislim da zvuk moze da bude bolji od ovoga sto one emituju.. jednostavno, nema spektra koji moze da bude bolji, svi su odlicno pokriveni. Jedino sto moze da bude bolje je mozda vec pomenuti sundjer, a da li on vredi 200 i kusur evra... prosudite sami.

On topic, do nedavno sam koristio Sensation (sa razlicitim romovima), al sam onda dobio od firme iPhone 4S, tako da sad prodajem Sensation. Razlika - po meni, nebo i zemlja. U korist Sensationa. Jedina prednost iPhonea je baterija, i tu stvarno sije Sensation. Tako da sam iskoristio te pare od Sensationa (koje doduse jos nisam dobio:) da kupim sebi (naravno Android) tablet, a iPhone koristim za telefoniranje i internet samo kad nisam u blizini tableta. U pocetku sam se osecao kao u zatvoru, narocito zato sto ne smem da ga jailbreakujem (nije moje vlasnistvo), al sada sam se navikao, gledam na njega kao na telefon sa jos ponekom naprednom funkcijom (net, poneka aplikacija, mape). I nije mi toliko lose - imam telefon koji zavrsava telefonske poslove plus jos ponesto i pritom baterija drzi solidno, a za ozbiljnije prenosno iskustvo tu je tablet.

Ali uvek bih pre izabrao Android telefon, da sam mogao da biram.

Kad vidim da svaki drugi klinac nosi smrda sluske dr.b. najezim se. A nose ih jer su statusni simbol a zvuk ne moze ni da prismrdi akg, beyerdynamic, senn ili grado slusalicama.

a šta znaju klinci šta je kvalitet, to im nije ni bitno, za AKG ili UE ili ne daj bože Shure nikad nisu ni čuli ... Još je sennheiser maltene mainstream, kvalitet koji svako može da priušti.
--------------------
A što se baterija tiče, ne znam koliko je interesantno ljudima ali mogu se kupiti spoljne baterije velikog kapaciteta iz koji se može napuniti telefon, nisu preterano velike nije neko veće opterećenje nositi ih i dođe maltene kao da nosite drugu rezervnu bateriju, pune se preko usb potra, u zavisnosti od kapaciteta bateriju telefona mogu da napune i do 5 puta, u sebi imaju litijum jonske ili litijum polimer baterija a ako ste vešti sa elektronikom možete sve to i sami napraviti...

jel moze neko da mi ispise podesavanja za mms za mts mrezu.Ja sam pokusavao na sve nacine ali nece da posalje mms nikako

Nazad
Vrh Dno