Pre neki dan vidim beats slusalice u prodavnici, 250 i kusur evra. Reko, aj bas da ih probam, da vidim. Lep onaj sundjer, mekan ko dusa, al ono.. ja imam Koss slusalice koje je sestra dobila kao poklon, nisu placene vise od 2-3000 dinara pre par godina, i ja prosto ne mogu da zamislim da zvuk moze da bude bolji od ovoga sto one emituju.. jednostavno, nema spektra koji moze da bude bolji, svi su odlicno pokriveni. Jedino sto moze da bude bolje je mozda vec pomenuti sundjer, a da li on vredi 200 i kusur evra... prosudite sami.
On topic, do nedavno sam koristio Sensation (sa razlicitim romovima), al sam onda dobio od firme iPhone 4S, tako da sad prodajem Sensation. Razlika - po meni, nebo i zemlja. U korist Sensationa. Jedina prednost iPhonea je baterija, i tu stvarno sije Sensation. Tako da sam iskoristio te pare od Sensationa (koje doduse jos nisam dobio

da kupim sebi (naravno Android) tablet, a iPhone koristim za telefoniranje i internet samo kad nisam u blizini tableta. U pocetku sam se osecao kao u zatvoru, narocito zato sto ne smem da ga jailbreakujem (nije moje vlasnistvo), al sada sam se navikao, gledam na njega kao na telefon sa jos ponekom naprednom funkcijom (net, poneka aplikacija, mape). I nije mi toliko lose - imam telefon koji zavrsava telefonske poslove plus jos ponesto i pritom baterija drzi solidno, a za ozbiljnije prenosno iskustvo tu je tablet.
Ali uvek bih pre izabrao Android telefon, da sam mogao da biram.