Šta je novo?

HTC Sensation

Mnogo bi zakomplikovao stvari vracanjem na stock, a zaista nema potrebe jer ARHD je upravo to, stock, samo rutovan, bez bloatware-a i sa mogucnoscu OC-a. Najbolji izbor za nekoga ko ne zeli da eksperimentise i ko zeli pre svega stabilan ROM.

@milicevic:
Ovih dana bi trebalo da odradim s-off i ostalo drugaru na Sensationu (apdejtovan na ICS), koji tutotijal je najbolji (cini mi se da sam video vise na XDA)? Hvala

Poslednja izmena:
da li je neko stavljao neki creen protector na ekran, ja ma, kupio neku teracell, ali mi nije uspelo, i donja i gornja ivica se nisu lepo zalepile, a sada se ceo okvir oko ekrana odlepio.. hvala

Ja uvek koristim zastitnu foliju sto dolazi uz Capdase silikonska ledja. Vrede svaku paru. Kada ih zalepim i ne vidi se da ima folije. Za Sensation ide provereno odlicna.

Da li mozes da mi das neki link, ili broj telefona za te folije, i da li se mogu kupiti bez te maske,posto to imam? Ako ne sme ovde, moze i na pm.. hvala :)

Stvarno ne znam gde ih ima. Ja sam nabavljao ovako. A nisam vidjao folije posebno. Ide samo jedna u pakovanju, ali je prilicno izdrzljiva i nikad nije bilo potrebe da je zamenim. Potrazicu kasnije, pa cu ti slikati kako izgleda pakovanje folije. Pa pogledaj gde se moze naci.

Ovako izgleda:

2zpnpqf.jpg

Inace, vidjao sam folije sa ovim natpisom "Professional Screenguard", ali pakovanje nije bilo ovakvo. A ni kvalitet folije nije ni priblizan.

Poslednja izmena:
pa gde si nabaljao svoje? i ne zanima me iskreno oklop, imam ga vec, interesuju me folije, da li imas neki savet, posto sam kupio teracell-ovu, potpuno mi odgovara, ali mi se odlepljuje pri gornjem i donjem kraju, ovo ostalo je sve u redu, radio sam sve po propisima, polako, iterivao vazduh karticom, ali ne vredi...i sad se nerviram zbog toga, izgleda odvratno..:)

Nabavljao sam ih preko jednog servisa. A sigurno moze da se nadje Capdase po BG-u.

Ne znam sta da ti kazem, ja sam dao preporuku za ovu foliju jer se odlicno pokazala. Mozda neko drugi moze da ti preporuci neku lakse dobavljivu.

a misi imao problema da je zalepis po uhglovima i pogotovo donjpoj i gornjoj ivici? taj deo je bas tesko zalepiti a da se ne odlepi...

Ne, nikakvih problema sa lepljenjem folije nisam imao. A kada se zalepi, ni da mrdne.

Ljudi treba mi hitno savet, lik mi nudi htc sensation star godinu dana za 230e, jel to ok ponuda?

Mnogo je 230e i 220e je na granici, jedino ako ima garanciju. Preko 210e ni evro ne treba jer od 230 ima s2 da se nadje.

Hvala na odgovorima, nisam ga na kraju uzeo nije hteo ispod 230e a imala je garancija al bez fiskalnog tako da ko da je i nema.

hahahaa, pa kod nas kod operatera samo taj racun i jeste garancija...:) dobro sto nisi uzeo..ja sam svoj kupio, mada sam imao mnogo srece, za 195e, u februaru kupljen, u telenoru, u fullu, bukvalno bez jedne jedine ogrebotine...sacekaj, naletece ti i bolja ponuda..

Uzeh danas ovaj mob, ispalo mi povoljno, pa da se malo skrasim sa jeftinijim telefonima, sgNote me iscimao posteno, pa eto me ovde. Pitanje:

Koji custom rom najbolje da ubacim? Jos ako ima neki sa sense 4 bilo bi super. Jel valja ovaj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671547 ?

Koliko je cimanje da se ubaci custom rom na ovom htcu sa fabrickog ICS-a? Ako nekoga ne mrzi neka ostavi link do roma i par reci o procesu instaliranja.

Hvala i poz

Koliko vam traje baterija na 3g i data on stalno? Koliko imate screen on time?

Ako nije kasno, da ti odgovorim na pitanje u vezi sa preporukom ROM-a. Po meni je odlican RevolutionHD.

Ako nije kasno, da ti odgovorim na pitanje u vezi sa preporukom ROM-a. Po meni je odlican RevolutionHD.

Stavio sam taj, ali browser je laggy, npr na sajtovima gde ima vise slika, slabo se snalazi sa skrolovanjem i zumiranjem, ni na hd2 nisam imao tih problema. Recimo na fb zatupa kao nista. Ne bi trebalo tako da bude. Probao sam team venom sense 4 i brwoser nema tih problema. Reci mi samo za bateriju, koliko ti izgura? I koliko ti je screen on? Jel ima neka fora za bateriju, neko kalibriranje posto meni se desi da skine za 5 minuta i do 4%, neki put mozda i vise, ali to samo kad radim nesto na mobu. Na 3G mi 2% skine za 8h bez data on. Stvar je cim pocne mob da se koristi, baterija pocne prebrzo da se prazni, 10% spadne dok se okrenes.

Cudno za taj ROM, ali sve je moguce.

Nemam Sensation, pa ti ne mogu odgovoriti na pitanja o potrosnji. Ali solidno vise telefon trosi kada je uvek ukljucena data i na 3g. :)

Cudno za taj ROM, ali sve je moguce.

Nemam Sensation, pa ti ne mogu odgovoriti na pitanja o potrosnji. Ali solidno vise telefon trosi kada je uvek ukljucena data i na 3g. :)

Koristio sam rom za transformer od istog lika, i bio je predobar, toliko da sam mu donirao par dolara, ali ovaj problem sa browserom me nervira (ali opera zato radi odlicno). Sad cu insert coin da isprobam.

Sto se tice baterije, znam da 3G krca, ali da je sprzi za 8h je malo prebrzo (da napomenem da je screen on 2:35)

auu ljudi ja isto izginu sa baterijom.... pokusao sam TouchCream 2.1 ali jede bateriju a i dosta puta mi je zakucao,npr Opera samo mi restartuje telefon.... sad cu da pokusam sa Cyanogenmod da vidimo sta ce biti sa njim.Ako neko ima predlog za neki ROM da mu izdrzi dan baterija sa stalno ukljucenim 2g netom neka javi :)))

`
auu ljudi ja isto izginu sa baterijom.... pokusao sam TouchCream 2.1 ali jede bateriju a i dosta puta mi je zakucao,npr Opera samo mi restartuje telefon.... sad cu da pokusam sa Cyanogenmod da vidimo sta ce biti sa njim.Ako neko ima predlog za neki ROM da mu izdrzi dan baterija sa stalno ukljucenim 2g netom neka javi :)))

Meni je uvek 3g net jer drljavi mts ne dozvoljava 2g net i pozive/sms (vise o tome u potpisu). Sinoc sam u 2am skinuo sa punjaca i posle skoro 20h je bila baterija skroz prazna, data on od ujutru od 11, screen on time 2h01min. Kad je mob ugasen, ne trosi mnogo, ali kad krene da se koristi, bukvalno za 10 minuta skine i do 7%, kako kad.

Instaliraj current widget i reci mi koliko ti pise kad zaludis na netu na mobile data 3G

Bio si na Amoled ekranu koji malo troši + Note ima veću bateriju (da da znam i veći ekran, al' opet) tako da ne ocekuj puno + znaš i sam da 3G jede bateriju + browsing pod flashom i to je već kraj ;)

pozdrav svima,
jutros mi ispade iz dzepa telefon na parkingu i puce ekran,
ima li leka i gde da ga popravim u NS ili BG?
hvala unapred

Kontaktiraj Begram, zvanicni HTC-ov servis.

e ljudi jedno pitanjce :) jel postoji mogucnost da se iOS instalira na nase telefoncice tj u opste na android telefone :) bas me zanima kako bi to izgledalo :)

Inace, ako bi neko prodao Sensation sa polomljenim ekranom, neka mi posalje ponudu sa cenom na PM. Naravno , bitno je da je sve ostalo ispravno.

Vrh Dno