^Ne, ne kupujem telefone preko operatera...
A reci mi šta to Samsung radi i koliko oni imaju telefona u najavi u odnosu na HTC?
Oni su ti jos i gori... eto, imas Note (bio tebi ili meni prevelik, ipak je najavljen, samo sto nije pristigao i predstavlja unapredjenje u odnosu na S II), potom je tu Nexus Prime, a vala malo-malo pa ide neka najava za neku "nabildovanu" verziju S II-ojke, sa 1.4-1.5GHz procesorom... i to, naravno, pre neg' sto se neki S III pojavi na trzistu.
Potom, imas price o 1001. varijanti samog S II - te sa Exynos-om, te sa Tegrom... te manji ekran, te veci... te klasican TS, te sa hardverskom tastaturom... te sa SAMOLED Plus ekranom, te sa SC-LCD varijantom... ma ne zna se ko pije, a ko placa.
Uostalom - slicna prica bila i sa prethodnikom, Galaxy S modelom.
Kazem, Samsung je po tom pitanju jos gori. I tako je oduvek bilo, realno.
Generalno mislim, da oni koji su uzeli SGS2, trenutno stoje mnogo bolje, i stajaće narednih 6 meseci...
videćemo...
Videcemo... ali sumnjam. Ipak, Sensation (ce da) ide u dve varijante, a S II... bar u 10
😛
Te sto se toga tice, u pravu si - iPhone bolje drzi vrednost, nema sumnje.
Sto zbog toga sto izbacuju novi model jednom godisnje... sto zbog vec pominjane cinjenice vezane za to sto ga nema kod nasih operatera, pa tako ima nekakav kvazi oreol "ekskluzivnosti"... a vala sto i zbog fanatika koji su i dan-danas spremni da plate masne pare za krseve poput 3G-a i 3GS-a
😉