Šta je novo?

HTC Sensation

Da li je neko uspeo da apdejtuje na 2.3.4 i kada se očekuje apdejt za nas iz Srbije?

@Dharma Ini.: Jel salje CM ovo normalno za Srbiju? I jel mozes na pp da mi pustis neki sajt gde bih mogao da porucim MHL > HDMI kabal za Sensation :)

Evo zvanicni changelog poslednjeg updatea:

New Features :
Software stability
Improved battery life

Improvements :
Improvements to Trace dictionary
Improvements to screen responsiveness
Improvements to video playback
Improvements regarding device reboot / power off
Improvements to icon pixilation
Improvements to Wi-Fi connection
Improvements to screen/photo resolution

A ovo je nezvanicni :D
-screenshot (power+home)
-smoother (no lag)
-shows green dot in HTC contacts list next to people who are online on google talk
-ability to purchase movies in HTC watch
-backup SMS option in menu in messages app
-Picasa Web Albums in HTC Gallery app now show

Update sam uradio još pre 4-5 dana. Sve je prošlo OK. Nisam nešto veliko primetio, osim da mi baterija traje malo duže i da je nekako brži. Problema nisam imao ni ranije, sa predhodnom verzijom.

@Ceta: koji model imaš? Moj je Z710e (na netu piše da je unlocked ver. a takvog sam ga i uzeo) i još uvek nema apdejta?!
BTW, šta će ti više od bolje baterije i brzine na ovom telefonu :) ???
Tel je savršen :)

Moj tel je isto Z710e. Trenutna verzija je 2.3.4 Update mi je radio jedno 10-tak minuta. Prvo je svukao fajl, onda je instalirao. Ja nisam ništa radio, sam je sve odradio:banana:

Cackao sam ovaj fon juce,ceo dan,no nisam imao sanse da prebacim slike na komp da vidim razliku u poredjenju sa sgs2,svidelo mi se sto lepo lezi u ruci,onako malo je jaci-tezi od sgs2,muski fon. No samo da krenu aplikacije malo vise da podrzavaju tu rezoluciju ekrana..

Iako su oba telefona sa telenora-sgs2 pokazuje cene u dinarima na marketu dok sasnation u evrima? jeli se to jos nekome desava?

Poslednja izmena:
Meni su na Sensationu pre par dana cene od jednom krenule da prikazuju takodje u evrima (mada ima i dolara), a pre toga je sve bilo i dinarima.

Trebalo bi da su isti. A vidim da u paketu dobijas dve, hoces da prodas meni jednu :D

Hhaha pa on hoce obe....ali imas ovde na benchu stanovitog ibejka koji ce ti poruciti to za malu naknadu, obrati se njemu;)

Moj tel je isto Z710e. Trenutna verzija je 2.3.4 Update mi je radio jedno 10-tak minuta. Prvo je svukao fajl, onda je instalirao. Ja nisam ništa radio, sam je sve odradio:banana:

I meni je konačno stigao update! Fala q...

Dok oni pokazuju zube glupirajući se i izbacujući telefon za telefonom, nama korisnicima ne treba da bude zanimljivo!
Moj telefon je pre samo 4 meseca koštao 500€+ a sada sa prodaje za 400 nov a polovan i manje od toga, a za to isto vreme Apple-ov iPhone drži cenu 1 godinu!
Muka mi je od HTC-a i njihove politike "qrčenja" na tržištu... Baš mi treba ta razlika sa 1.2 na 1.5Ghz... Bolje da su izbacili poboljšanu verziju baterije...
#pu

Ma nisi ukapirao... bolje da su izbacili posebno bateriju koju ja, kao veoma nezadovoljan korisnik mogu da kupim... Kapiraš?
Ovako izbacuju još 5 telefona ove godine...
Super... usr.o sam se od sreće...

Inače, posle ovakvog iskustva, često mislim da će moj sledeći potez biti vraćanje na neki Apple uređaj.
Kada pukneš 500€, bar si godinu dana miran da to u šta si uložio, "sutradan" već neće koštati 200€ manje!

Je l' bitno da li će koštati manje ili ti je bitnije da ti uređaj radi kako treba za te pare?

Pa nešto i ne radi kako treba, ako ćemo iskreno...
Ali da, naravno da je jako bitno... Pa što to znači, da sutra treba da košta 200€, posle 4,5 meseci? Pa jesmo li mi ostali onda budale što smo dali toliki novac?
To je sve do politike kompanije. Ovo što HTC radi je čist apsurd...
Ako se tebi to dopada, ti nastavi da kupuješ njihove proizvode... ja bogami neću...

Inače, posle ovakvog iskustva, često mislim da će moj sledeći potez biti vraćanje na neki Apple uređaj.
Kada pukneš 500€, bar si godinu dana miran da to u šta si uložio, "sutradan" već neće koštati 200€ manje!

Iphone "drzi"kod nas cenu samo zato sto se ne moze nabaviti preko operatera, inace, da ga ima na svakom cosku, kostao bi ko i sensation...

I sgs2 iako je nesto bolji od sensationa ima slicnu cenu, sve je to do ponude i potraznje...pogledaj ipad2 koji zvanicno dostupan i kod nas, ima ga po oglasima i za 430eur, a znate mu cenu i usa u po Evropi...

^Sve je to ok... ali da li ti misliš da svakodnevno najavljivanje novih HTC telefona i tolika gama proizvoda ne utiče na samu na tržištu?

Da, to si u pravu. Prodavao ga ili ne skroz se razocaras kad vidis cenu kako leti dole. Isto kao i sa autom

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

^Sve je to ok... ali da li ti misliš da svakodnevno najavljivanje novih HTC telefona i tolika gama proizvoda ne utiče na samu na tržištu?

Svi to rade, i isplati im se, HTC ne uvecava, nego duplira kvartalni profit svake godine, a ni samsung se ne zali...

Vecinu to izludjuje, ali treba naci meru, i kupiti nesto za sto manje novaca...ne verujem da si ti bas dao 5 somica za sensation, verovatno si ga uzeo uz neki paket i za manje pare...

^Ne, ne kupujem telefone preko operatera...
A reci mi šta to Samsung radi i koliko oni imaju telefona u najavi u odnosu na HTC?
Generalno mislim, da oni koji su uzeli SGS2, trenutno stoje mnogo bolje, i stajaće narednih 6 meseci...
videćemo...

^Ne, ne kupujem telefone preko operatera...
A reci mi šta to Samsung radi i koliko oni imaju telefona u najavi u odnosu na HTC?
Generalno mislim, da oni koji su uzeli SGS2, trenutno stoje mnogo bolje, i stajaće narednih 6 meseci...
videćemo...

Galaxy note...uzeo sam sgs2 pre nepuna dva meseca, i vec mi je galaxy note interesantniji...

To je jedan mali tablet... u životu to ne bih prislonio na uho!
To je preveliko! I ne, nije konkurencija SGS2

BTW, hoćeš da menjamo telefone :p

To je jedan mali tablet... u životu to ne bih prislonio na uho!
To je preveliko! I ne, nije konkurencija SGS2

BTW, hoćeš da menjamo telefone :p

Moze, al uz doplatu :D

P.S. salim se, naravno, navikao sam se na ovo, ne menjam dok ne dodje note...

Poslednja izmena:
Cak i da je 200 evra tefon je bolji od iphona. A ako ti vec smeta toliki pad cene ti ne trci da kupis cim izadje :) Uostalom HTC jos nije izbacio ni jedan model zbog koga bi treblo menjati Sensation. Skini rom i overklokuj sam na 1.51ghz i eto ti novog Sensation-a bez fensi slusalica i + mu produzis bateriju.

Nazad
Vrh Dno