Šta je novo?

HTC Sensation

Totalna perverzija od telefona..

eto, pored lg-a, galaxy-a, i evo-a, ovo je jos jedan potencijalni igrac za novi telefon u junu :D
(kad izadju svi,pa kad krenem da biram)

za sad je trecina parica tu, ovo je ozbiljan kandidat.
jako lepo odradjen...JAKO

Trecina? Koliko se ocekuje cena novih modela?

Nece biti ispod 600e u radnjama kod nas.

Sent from Tapatalk

600e za tel koji cete menjati sledece god a kada nekom predlozim zvucnike za taj novac koji ce raditi min 20god pricaju kako je preskupo..........

Predivno:

qp19w5.jpg

Odvratno:

9pu9gi.jpg

Da su lepse stilizovali kameru i smanjili prednji zvucnik bio bi apsolutno savrsen. Ovako mi (iako plastican) Galaxy S2 lepse izgleda.

600e za tel koji cete menjati sledece god a kada nekom predlozim zvucnike za taj novac koji ce raditi min 20god pricaju kako je preskupo..........

kratko i jednostavno:

ne interesuju me zvucnici, i3-i5 itd procesori, ne interesuju me trontineti po jedinstevnim ponudama niti hidraulicne pumpe sa vekom trajanja od 1000godina.

interesuju me telefoni i samo telefoni....

kao tebe zvucnici ili drugo... :)

Nece biti ispod 600e u radnjama kod nas.

Sent from Tapatalk

i da...niti cu kupiti u radnji kod nas,a cak sumnjam da cu uopste KOD NAS kupiti...
necu dati vise od 500e za telefon,plus cu traziti povracaj poreza, sto je oko 1/5 dole od cene...planiram telefon za 400 sa oduzetim porezom da me izadje

Poslednja izmena:
U redu je da tebe ne interesuju zvucnici, nego sam samo poredio kako meni neki pricaju da je mnogo dati 600e za zvucnike a nije za tel (ne mislim na tebe) iako je jedno aktuelnije od drugog 20x.
Kad kazem aktuelnije mislim da ce raditi isto, bez razloga za menjanjem.
Nece li za 400e vec moci takakv tel da se kupi kod nas uz neki postpaid?

Nije mi jasno zašto se seljače sa ovim baterijama? Vidi motorolu, stavila ljudski bateriju.

---
Ttalk

Nije mi jasno zašto se seljače sa ovim baterijama? Vidi motorolu, stavila ljudski bateriju.

---
Ttalk
Upravo to...stvarno su stavili bateriju svaka cast.
Sto znaci da nama treba HTC telefon sa Samsungovim ekranom i Motorolinom baterijom :D

HTC se ponaša kao da se memorija i baterije prave od zlata. :/

Nece li za 400e vec moci takakv tel da se kupi kod nas uz neki postpaid?

pa tako...400eura otprilike...ali verovatno i vishe,jer evo nexus S kod VIP-a je na ugovor od 24meseca na paketu 325 = 39.000 din (390e),a nexus s niti je SVEZ,niti poslednje cudo tehnike kao ovi dual-corovi...
Sto znaci da ce ovi biti 450-500e
problem je sto ne razmisljam da uzimam na ugovor...necu da me neko ufati za jajca i zavrce :)

Iskreno, nadam se da juna kada dodju malo se uplase od MNP pa bude i povoljnijih opcija.

Nisam baš lud za ovim unibody dizajnom, prvenstveno jer onda nema gde da se ugura veća baterija.

Je l' imao neko kontakt sa telefonom, posto je evo vec neko vreme dostupan na trzistu (UK)?

Sta mislite o varijanti kupovine u USA? Navodno ce tamo biti 499$ sim-free kod T-mobile-a sto je oko 350€. Da li moze da bude nekih problema posto je telefon iz USA? Na gsmareni pise 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, 3G Network HSDPA 900 / 1700 / 2100. To bi trebalo da radi kod nas, zar ne? Mozda sam prevideo jos neku cinjenicu s obzirom da se kupuje tamo.

Ako je sim free, onda je sim free i napravljen da radi na bilo kojoj USA mreži. A T-mobile je kompatibilna sa EU standardom za 3G na 2100MHz.
E, sad to je teorija, a u praksi, znam da je korisnik HIghl1 koristio sim free nexus s kupljen u best buy u USA bez problema. Pa možeš i njega pitati...

pojavilo se ovih dana par reviewa, i nisu ljudi bas preterano impresionirani telefonom.
ono sto sam pohvatao jeste da se zale ponekad na bateriju, na uglove vidljivosti ekrana, ume da zalaguje s vremena na vreme i browserovanje nije fluidno kao kod npr gs2.
po meni najgora stvar kod ovog telefona jeste ram - nakon starta slobodno je svega 150-200mb sto moze biti pogubno po multitasking.
juce je htc objavio da nece biti lockovanih bootloadera na njihovim telefonima, tako da sam ga uzeo u razmatranje kao potencijalnog naslednika mog trenutnog telefona, ali ne znam jel ga uopste vredi porediti npr sa gs2 za koga kazu da je ipak bolji od sensationa.

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/htc-sensation-943466/review?artc_pg=1

pojavilo se ovih dana par reviewa, i nisu ljudi bas preterano impresionirani telefonom.
ono sto sam pohvatao jeste da se zale ponekad na bateriju, na uglove vidljivosti ekrana, ume da zalaguje s vremena na vreme i browserovanje nije fluidno kao kod npr gs2.
po meni najgora stvar kod ovog telefona jeste ram - nakon starta slobodno je svega 150-200mb sto moze biti pogubno po multitasking.
juce je htc objavio da nece biti lockovanih bootloadera na njihovim telefonima, tako da sam ga uzeo u razmatranje kao potencijalnog naslednika mog trenutnog telefona, ali ne znam jel ga uopste vredi porediti npr sa gs2 za koga kazu da je ipak bolji od sensationa.

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/htc-sensation-943466/review?artc_pg=1

Bootloader će se otključavati počev od novih HTC telefona, odnosno, po onome što sam pročitao Sensation ne upada u tu grupu jer je već u prodaji.

Seraphe, da li je moguće da pored SGS2 imaš još nekog potencijalnog naslednika!!! :)

Mislim da ce otkljucati bootloader i za Sensation, ne verujem da ce da zeznu ove sto su vec kupili samo par dana ranije, bilo bi suludo. Vec su promenili za Evo 3D da ce biti otkljucan, a i ova USA verzija je tehnicki gledano novi model - HTC Sensation 4g :d.

Sto se tice poredjenja sa SGS2, slazem se da je u globalu SGS2 bolji, ali sada da ne mogu da se porede, sa time se ipak ne slazem, nije toliko bolji. Ima i neke prednosti, kao sto su qHD, taj famozni "feel" dok ga drzis, i mozda najveca, a to je cena (ako bude kostao toliko koliko su rekli i ko je u mogucnosti da ga nabavi preko bare).

Ma, naravno, to su neke nijanse u pitanju, ja samo to malo više u šali napisao. Imao sam i dosta HTC uređaja, i po meni su Samsung i HTC 2 najjača proizvođača mobilnih...

Ipak, verujem da će i SGS2 imati pristojnu cenu i kod nas jer je Samsung najavio jaču isporuku nego u slučaju "jedinice", a znamo da se nudio kod sva tri operatera...

Ja sam se malo razočarao kvalitetom ekrana. Ispade da nije ni slcd na njemu, nego neki običan lcd na steroidima (možda kao hd7s).
Konačno, sense je postao sa ovom verzijom, veća smetnja, nego korist.

Ttalk.

I ja sam razocaran i teska srca cekam da dodje SGS2 da ga kupim. HTC je za mene ipak bio nesto sto nije klise, a sad moram preci na Samsung ali sta da se radi, pamet u glavu drugi put...

sve mi se sviđa na telefonu osim ekrana, IPS ili SA(+) su već standard za high end modele. SLCD je za niže klase uređaja a ujedno i jede tu bateriju više nego što bi SA(+) npr. ili IPS.

Uopšte se ne slažem sa konstatacijom da je slcd za nižu klasu uredjaja.
I onaj g2x ima ips matricu, pa se ljudi žale na kvalitet ekrana.
Ovo očigledno nije slcd sa desire, desire s I incredible s, već neki lcd poput desire hd i hd7.

Ttalk.

ako bude bio ekran kao na desire s mozda i bude bilo ok....taj ekran me potpuno iznenadio, izgleda mnogo jasno i uglovi gledanja su mu bolji nego na bilo kod drugom lcd ekranu koji sam video. ali opet to nije amoled i sl....

Izgleda da će ovaj telefon već za par dana moći kod nas da se nabavi preko jednog od operatera.

Vrh Dno