Šta je novo?

HTC One

Moze.. Salje se u jedan jedini servis valjda u poljskoj i oni ga satro srede.
U sustini kada rikne baterija a ti si u garanciji cenim da dobijas novi mob.

Ok, hvala. A jel to vazi samo za htc ili generalno za sve modele sa non removable baterijom, mislim da je toliko to komplikovano(neisplativo)?

Ma moze i na m7 da se zameni, samo je komplikovano, m7 se otvara tako sto se prvo zagreje duvaljkom pa se iscupa ekran zajedno sa plocom i baterijom, tu je jedina razlika izmedju m7 i ostalih telefona, ostali se od nazad otvaraju, skine se zadnji poklopac i onda ide baterija pa ploca pa ekran...

Otvarao sam s3, s3neo, s4, alcatel idol x i nexus 4 i svi se lako otvore uz malo strpljenja, za m7 ne znam da li bih se usudio da ga otvorim, koga zanima moze na youtube da potrazi htc one m7 disassembly

Bas sam se razmisljao da mozda uzmem htc one mini 2, medjutim koliko vidim i kod njega je komplikovano menjanje baterije... Stvarno glupo sta rade sa ovim nezamenljivim baterijama...

To je samo kod HTC-a problem, ostali telefoni se otvaraju i menja im se baterija.

Samo mi nije jasno kako nema neki servis kod nas koji ih otvara? Da je tesko tesko je, ali da je nemoguce, to nikako nije... na netu ima brdo klipova kako se otvara i jednostavno ne mogu da verujem da bas ni jedan servis kod nas ih ne otvara..

Pa mozda i otvara ali za veliku lovu.. :)

Ako nadjes neki da otvara i menja bateriju napisi ovde u temi..

Super je m7, ali ga zaobidji. Baterija posle 2 godine nije sjajna, zamena je besmislena, a imas i rizik da dobijes pink kameru. Servis u Srbiji je katastrofa.
Android 6 nece dobiti, iako je hw sposoban da ga gura. U sustini, HTC je trebao odavno da propadne

Auu sta napisa covek... Ajde molim te reci mi koji ce model da dobije Android 6 a da je izasao 2013 god? I zbog cega je htc trebao odavno da propadne?

Auu sta napisa covek... Ajde molim te reci mi koji ce model da dobije Android 6 a da je izasao 2013 god? I zbog cega je htc trebao odavno da propadne?

Za pocetak zbog toga sto prave odlicne telefone, sjajne, a prodaja im je ocajjna jer im je ocigledno marketing odeljenje nesposobno do bola i to se godinama ne menja nista.. A onda i pored toga desi se nesto slicno kao pink kamera sa M7, pa gde nisu prodali kolicinski telefone, tu jos moraju da ih menjaju.. Umesto da oni budu na mestu Samsunga da se razbijaju od para i trose ih na razvijanje telefona (pre svega mislim na dizajn jer je meni svaki htc lep telefon, pricam o top modelima), mi imamo situacija gde je proizvodjac koji je uspeo da ubedi masu ljudi kako zbog funkcija koje nece tri puta u zivotu koristiti treba da kupe njihov telefon koji je u najmanju ruku smesan, tako bi ja opisao S3 ,S4,S5 modele, ajde S6 mi je nekako i ono moooozda i lep, ali po malo...

Poslednja izmena:
Sta briga kupca koliko je proizvodjac prodao modela? :D

Sto ce tice 6.0 bice custom rom, sad na s3 neo koristim cm12.1 koji je 5.1.1 i odlicno radi :)

Naravno svaki proizvod ima prednosti i mane, nista nije savrseno

Uostalom sada od m7 i ne treba ocekivati previse jer nije vise top model, da imam vise para verovatno bih uzeo xperiju z2 ali ovako hocu da menjam cisto iz dosade

М7 ће још дуго имати custom rom-ove.

Nema veze što je izašao 2013 kada je savršeno sposoban da gura Android 6.

Sta briga kupca koliko je proizvodjac prodao modela? :D

Sto ce tice 6.0 bice custom rom, sad na s3 neo koristim cm12.1 koji je 5.1.1 i odlicno radi :)

Naravno svaki proizvod ima prednosti i mane, nista nije savrseno

Uostalom sada od m7 i ne treba ocekivati previse jer nije vise top model, da imam vise para verovatno bih uzeo xperiju z2 ali ovako hocu da menjam cisto iz dosade

Nekog Milojicu sa Stare Planine koji cuva 240 ovaca i gleda 2 kanala ocigledno to ne treba da zanima, ali mene i dobar deo ljudi odavde sa foruma, pa uostalom i tebe, jer vidim da si stavio CM umesto shitwiza, trebalo bi da zanima... Broj prodatih jedinica nekog modela vrlo cesto odgovara kvalitetu, odnosno kvantitetu podske zajednice.. Evo onaj dan gledam za Lenovo K900, super telefon a nijednog ROM-a, osudjen si da koristis ONO...

Ne mozes porediti Lenovo i HTC nikako, svaki top model od HTC-a, Sonyja, Samsunga i LG-ja ce uvek biti ispracen dobrom podrskom od strane xda zajednice.

Mozda M7 nije prodat u nekom rekordnom broju ali itekako ima brdo romova za njega i bice sigurno jos neko vreme.

Uostalom ne mozes ocekivati da telefon star 2 i po godine ima sve isto kao i kompanijin najnoviji model, moraju i oni da zarade, zato se i ne pravi savrsen proizvod koji ce da traje predugo

Poredim cenovno iste uredjaje.. Nije taj Lenovo neki Tesla rebrend... Ima nisam rekao da nema, vec je to bio odgovor na ono da HTC treba da propadne.. Jer su im M7 i M8 odlicni telefoni a prodaja im je statisticki zanemarljiva.. Cak i to sto ima romova, ima iz istog razloga iz kojeg ima i za Nexus, jer ih kupuju ljudi koji poznaju ``materiju``..

- Kako onda iphone 4S, mozda i 4, mada ne verujem, kako 4S dobija IOS9, posle toliko godina.. i dobijace sve ispravke, verovatno do objave IOS-a 10 . . ?? Nije valjda da Apple ne zeli da zaradi...

Ne mogu da se porede apple i ostali brendovi.

M7 ne treba da dobije android 6.0 i to je to.. Zasto ? Odgovor se sam namece.

Htc treba da propadne zato sto im je huawei zauzeo mesto na trzistu. Uskoro ce huawei ljudi gledati kao premijum brend kakav je nekada htc bio

Poslednja izmena:
Pa neka privuku,zasluzili su.
Meni je bitno da "imam" izbor.

Pa neka privuku,zasluzili su.
Meni je bitno da "imam" izbor.

Apsolutno, meni je iphone 5 bio suvise mali, o 4s nisam ni razmisljao, dok iP6 mi je skroz ok, nesto kao M7 upravo.. M8 mi je takodje bio dobar, ali ne tako kompaktan kao M7.. Sa m7 sam uvek sve mogao da zavrsim jednom rukom, dok ovamo jok..

Generalni problem kod Androida je što flagship modeli uvek imaju poneki problem. Problem se neće rešiti izbacivanjem novog flagshipa, već ispravkom greške i podrškom starijih flagship modela.
U svakom slučaju, i pored toga što je m7 bio odličan telefon, meni se ne dopada HTC podrška, kao ni ponašanje HTC-a u pogledu pink kamere. Posle 2 godine ionako planiram novi telefon, a to sigurno neće biti HTC.
Još jedan razlog zbog koga sam se razočaro u HTC, je Htc Zoe app koja je prvobitno bila odlična app koja pravi video kolaž od fotografija, da bi kasnije postala servis koji niko živi ne koristi, a pri tome su upropastili staru verziju sa nekim updejtom. Znači, prodali su uređaj koji je imao neku funkcionalnost, koja je nekim updejtom onemogućena.
To je razlog zašto HTC treba da propadne. Odnos prema korisnicima i kupcima je nikakav.

Sto se tice podrske HTC je u samom vrhu proizvodjaca. Male su razlike izmedju njih ali je u boljoj poziciji od Sony,LG, da ne govorim o Huawei-u koji ne ume da azurira softver, bukvalno.
Za pink kameru dobijes drugi uredjaj, vise nego korektno. Problem je servis kod nas ne HTC generalno. U Hrvatskoj servis to resava brze, bezbolnije.
Falinke na mobilnin telefonima, nedostatak podrske nakon dve godine, savrseno normalna pojava u svetu trgovine i marketinga. Uvek moras da napravis nesto bolje od prethodnog i uvek moras da "navuces" kupce na novi proizvod.
M7 je jedan od najboljih HTC telefona ikada sa najboljom softverskom podrskom, cak sedam velikih update-ova.
Ako HTC pocne da pravi televizore, belu tehniku, da proizvodi chipove, panele...bice konkurentan Samsungu. Do tada ce kompanije koje imaju vise izvora profita da budu dominantne, samsung, lg i sada Huawei sa njihovom telekomunikacijkom opremom. Kod njih se trzavice ne osecaju.
Skidam kapu HTC-u koju uspeva da bude na visokom mestu uz samo proizvodnju mobilnih uredjaja i tesko da bi to uspeli godinama bez dobrog tima ljudi iza svega.

Nasao sam na kupujem prodajem servis iz Novog Sada koji menja baterije na m7 i m8,samo su cene paprene,za m7 je 45 evra a za m8 je 55 evra...

Nista cudno, verovatno svaki treci odrade kako treba, pa cisto da se pokriju..

Nasao sam na kupujem prodajem servis iz Novog Sada koji menja baterije na m7 i m8,samo su cene paprene,za m7 je 45 evra a za m8 je 55 evra...
Може контакт? Мсм можда затреба хвала Богу још увек не треба.
Да ли стављају оригинал батерије?
Па и није нека цена с'обзиром да мени ево скоро 2 године батерија као нова а и баш тешко је заменити батерију и нико то не ради..

Контактирао сам један сервис и рекли су ми да је замена екрана плус замена микрофона 65е, да ли је то реална цена? Мени се чини то много јефтино.
Питао за братов м7..

Pojavio mi se OTA update za GPE (LMY470.H10).. Vratio sam stari recovery, ali update nije uspeo (krene update i onda error).
Telefon se restartovao sa starim .H9

Očekivano. Ipak je to HTC i njihova legendarna briga za korisnike.
Biće neki CM za m7.

Nazad
Vrh Dno