Šta je novo?

HTC One

pa mediaserver i trosi kad je stand by... Jedino mooozda trosi i kad ide neki audio streaming, sto ja radim cesto... Razmisljam se da odradim full clean reinstall zbog ovoga, al na kraju mozda ne dobijem nista...

Jel ima neko da preporuci neki dobar servis za zamenu touch screen-a na M7 ?

To nije servis, to boli. Jedan od razloga zašto više nikada neću kupiti htc.

Колико ли кошта замена екрана и микрофона на м7?

Verovatno više nego što bilo koji m7 košta. Da daš 200+ eura za na popravku za fon koji košta možda toliko.

To nije servis, to boli. Jedan od razloga zašto više nikada neću kupiti htc.

^ To je stoka, zato sa stokom od starta drsko, kad mora, mora...

Kad sam odneo M7 na reklamaciju za pink kameru, rekao sam onoj tamo da u napomeni na onom prijemnom listu koji daju stavi napomenu da ZAHTEVAM drugi uredjaj, sve u nadi da ce mi dati M8, ali prc.. Dadose mi novi M7.. Bitno da su dali, jedino sto sam morao malo da se strpim, malo vise od predvidjenih 25 dana, koliko mi je isprva receno.. Onda sam kontaktirao HTC Srbija i nakon 3 dana dobio telefon..

Poslednja izmena:
U Begramu ne servisiraju,nego salju za Poljsku u fabriku da zamene ekran,sto kosta 100e i ne isplati mi se. Vise sam mislio neki servis u Beogradu koji dobro radi?

U Begramu ne servisiraju,nego salju za Poljsku u fabriku da zamene ekran,sto kosta 100e i ne isplati mi se. Vise sam mislio neki servis u Beogradu koji dobro radi?

Moras okrenuti par brojeva i proveriti po servisima, nije ovo nimalo lak telefon za popravke, barem tako kazu oni koji to rade.. O tome ti dovoljno govori i ta cinjenica da ih Begram salje u PL..

Ok, znaci opsti utisak je da vredi uzeti m7 sada? Ja samo zelim da imam nesto sto radi i o cemu necu da razmiljam, kao sto je bio slucaj sa nex 4, bez root, bez custom roma, sve stock.
Za mene je to odlican telefon, utegnut, radi glatko, retko zaista retko da sam video da stucne side panel transition animacija ili tako nesto. Od app imam wa i reddit i instagram, kod mene je fokus na surfu. Ako m7 radi glatko uzimam njega cisto zbog metalnog kucista i ekrana a ako ne onada cu na nex 4 ponovo (ili nesto sto mi predlozite).

Ok, znaci opsti utisak je da vredi uzeti m7 sada? Ja samo zelim da imam nesto sto radi i o cemu necu da razmiljam, kao sto je bio slucaj sa nex 4, bez root, bez custom roma, sve stock.
Za mene je to odlican telefon, utegnut, radi glatko, retko zaista retko da sam video da stucne side panel transition animacija ili tako nesto. Od app imam wa i reddit i instagram, kod mene je fokus na surfu. Ako m7 radi glatko uzimam njega cisto zbog metalnog kucista i ekrana a ako ne onada cu na nex 4 ponovo (ili nesto sto mi predlozite).
Svaka preporuka za te pare! Ako zanemaris kameru koja je neupotrebiljiva tako reci sve ostalo radi kao sat. Nema greske.

Poceo je da me zeza mikrofon na telefonu. Ljudi se zale da me nista ne cuju. Da li je neko imao slicnih problema? Koji servis mi preporucujete da ga odnesem da pogledaju o cemu se radi?

Има мој брат проблем, само код позива, кад је на спикерфону ради супер. Не знам где поправљати.

Sad mi sljaka. Ne znam do cega je ali ovih dana su mi se zalili da me nista ne cuju. Sada me navodno opet dobro cuju. Istripovao sam se da je do mikrofona.

Stigao mi update za gpe. I dalje je 5.1, samo su sredili stagefreight rupu.
Videću da je je još nešto popravljeno.

Stigao mi update za gpe. I dalje je 5.1, samo su sredili stagefreight rupu.
Videću da je je još nešto popravljeno.
И мени је стигао за м8, ал не смем да радим јер имам xposed и custom recovery. Јел имаш ти нешто од овога или си full stock па само цепиш апдејт?

Ma imao sam root i cuatom dpi i twrp. Vratio sam stock recovery, pa sam skinuo update file i odradio update sa adb sideload.

Да ли ће ми се сјебати модули у xposed-u?

Pozdrav narode, trenutno imam galaxy s3 neo a planiram da predjem na m7 cisto iz dosade a i malo htc da isprobam, do sad sam samo samsunge koristio(s2, s4, s3 neo), uzeo bih m8 ali mi je skup trenutno, a vidim m7 ima na oglasima po 130-150e pa da vas pitam na sta treba da obratim paznju sem pink kamere? Kakva mu je baterija? Koliko sati SoT(screen on time) izvucete?

Pozdrav narode, trenutno imam galaxy s3 neo a planiram da predjem na m7 cisto iz dosade a i malo htc da isprobam, do sad sam samo samsunge koristio(s2, s4, s3 neo), uzeo bih m8 ali mi je skup trenutno, a vidim m7 ima na oglasima po 130-150e pa da vas pitam na sta treba da obratim paznju sem pink kamere? Kakva mu je baterija? Koliko sati SoT(screen on time) izvucete?
U proseku oko 3.5h SoT-a. Baterija je verovatno oslabila za sve to vreme,imaj to u vidu.
Nece biti official, bice custom romova i radice super.

Hvala na odgovoru, 3.5h SoT-a uz kakvo koriscenje? Meni na s3 neo kad sam na wifi baterija izvuce po 5h SoT-a ali ne igram igrice uopste nego chrome, fb, whatsapp, tapatalk, viber, youtube

Meni je bila bolja baterija na M7 nego na S3 mada sam oba imao kao dosta matore primerke. Bar pola sata SOT je duže trajala na htc.

Evo par reci. Koristim m7 vec dve godine. Ako ti kamera nije najvaznija stvar. Nemas boljeg uredjaja za te pare. Posle dve godine extremnog koriscenja, ali bas extremnog koriscenja. Moja baterija ne moze da izdrzi duze od 8 sati. Zato sam kupio externu bateriju koju cesto nosim sa sobom. Telefon radi kao prvog dana, bez lagova, bagova i slicnih gluposti. Sve radi odlicno. Mozda se malo vise zagreje kada ga ne ispustas iz ruke ali mislim i da je to sasvim normalno. ***, kod mene je ljubicasta kamera tako da kada je osvetljenje lose kamera je neupotrebljiva.

Hvala na odgovoru :) mene ti softverski bagovi nesto i ne zanimaju puno jer se inace igram sa rom-ovima, kad uzimam telefon najvaznije mi je da je hardver ispravan a ostalo se sredi lako :) aha znaci baterija ipak strada... To me najvise odvlaci od kupovine jer ga je zaista tesko otvoriti i zameniti bateriju, do sad najtezi telefon koji sam otvarao je bio nexus 4 i stvarno je tesko odlepiti bateriju od kucista a mogu misliti koje su onda muke sa m7...

A da li znate okvirno koliko kosta da vam zamene u ovlascenom servisu bateriju kod ovakvih uredjaja gde korisnik ne moze sam da je promeni?

Ne postoji mogucnost menjanja baterije na ovom mobu.

Pa sta se desava sa telefonom kada baterija oslabi ili crkne, nije valjda da ne moze nista da se uradi?

Nazad
Vrh Dno