To nije servis, to boli. Jedan od razloga zašto više nikada neću kupiti htc.
U Begramu ne servisiraju,nego salju za Poljsku u fabriku da zamene ekran,sto kosta 100e i ne isplati mi se. Vise sam mislio neki servis u Beogradu koji dobro radi?
Svaka preporuka za te pare! Ako zanemaris kameru koja je neupotrebiljiva tako reci sve ostalo radi kao sat. Nema greske.Ok, znaci opsti utisak je da vredi uzeti m7 sada? Ja samo zelim da imam nesto sto radi i o cemu necu da razmiljam, kao sto je bio slucaj sa nex 4, bez root, bez custom roma, sve stock.
Za mene je to odlican telefon, utegnut, radi glatko, retko zaista retko da sam video da stucne side panel transition animacija ili tako nesto. Od app imam wa i reddit i instagram, kod mene je fokus na surfu. Ako m7 radi glatko uzimam njega cisto zbog metalnog kucista i ekrana a ako ne onada cu na nex 4 ponovo (ili nesto sto mi predlozite).
И мени је стигао за м8, ал не смем да радим јер имам xposed и custom recovery. Јел имаш ти нешто од овога или си full stock па само цепиш апдејт?Stigao mi update za gpe. I dalje je 5.1, samo su sredili stagefreight rupu.
Videću da je je još nešto popravljeno.
U proseku oko 3.5h SoT-a. Baterija je verovatno oslabila za sve to vreme,imaj to u vidu.Pozdrav narode, trenutno imam galaxy s3 neo a planiram da predjem na m7 cisto iz dosade a i malo htc da isprobam, do sad sam samo samsunge koristio(s2, s4, s3 neo), uzeo bih m8 ali mi je skup trenutno, a vidim m7 ima na oglasima po 130-150e pa da vas pitam na sta treba da obratim paznju sem pink kamere? Kakva mu je baterija? Koliko sati SoT(screen on time) izvucete?
Nece biti official, bice custom romova i radice super.
Evo par reci. Koristim m7 vec dve godine. Ako ti kamera nije najvaznija stvar. Nemas boljeg uredjaja za te pare. Posle dve godine extremnog koriscenja, ali bas extremnog koriscenja. Moja baterija ne moze da izdrzi duze od 8 sati. Zato sam kupio externu bateriju koju cesto nosim sa sobom. Telefon radi kao prvog dana, bez lagova, bagova i slicnih gluposti. Sve radi odlicno. Mozda se malo vise zagreje kada ga ne ispustas iz ruke ali mislim i da je to sasvim normalno. ***, kod mene je ljubicasta kamera tako da kada je osvetljenje lose kamera je neupotrebljiva.Pozdrav narode, trenutno imam galaxy s3 neo a planiram da predjem na m7 cisto iz dosade a i malo htc da isprobam, do sad sam samo samsunge koristio(s2, s4, s3 neo), uzeo bih m8 ali mi je skup trenutno, a vidim m7 ima na oglasima po 130-150e pa da vas pitam na sta treba da obratim paznju sem pink kamere? Kakva mu je baterija? Koliko sati SoT(screen on time) izvucete?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari