Koji iPhone?
Stigao novi tel sa servisa. Umesto M7 zamenjen za M8.![]()
Iskreno, bila bi dobra fora kada bi mogao da se dobija M8 uz neku racionalnu doplatu.
Je l' koristi neko neki case za ovaj fon?
Iako se ovo već zna, stiže potvrda od HTC-a:
http://androidandme.com/2014/10/news/htc-one-m7-and-m8-lollipop-update-plan-revealed/
Android 5.0 Lollipop za HTC One M7 i M8 stiže u februaru. Misli se na verziju sa Sense-om, dok će za GPE verziju sigurno biti dostupan u roku od nedelju dana od predstavljanja.
How?Ako imaš root onda možeš da namestiš da imaš samo obaveštenje malo da je poruka dostavljena, bez vibracije, notifikacije i ostalog.
Instaliraš xposed, instaliraš Sense toolbox i onda ćeš lako opciju.
Pa mogu da provere preko IMEI broja na HTC_ovom sajtu! Nadam se da to neće raditi!Ako je ploca riknula nece ni znati da je ista cackano.
Nadaj se da je ploca pa da dobijes drugi uredjaj,mozda i m8![]()
Moj m7 se isto tako ponašao. Odneo sam ga u servis i tamo se posle 3 dana probudio na punjaču i sad radi besprekorno.@Pacer Jel prihvataju reklamaciju ako je otključan bootloader + soff? Telefon je skroz mrtav! Posle jednog restarta nije hteo da se uključi! Ne pali mu se lampica kada se poveže na punjač. U ponedeljak sam ga odneo u Telenor, naravno nisam pominjao bootloader i soff!Rekli su da će ga popraviti u servisu.
A jel ti baterija bila puna kad ti se telefon isključio?Moj m7 se isto tako ponašao. Odneo sam ga u servis i tamo se posle 3 dana probudio na punjaču i sad radi besprekorno.
Provalili su da je htcdev unlock, poništili garanciju i ponudili da mi za 200e zamene za novi telefon. Njihov stav je da kada je htcdev otključan onda je oštećen mainboard.
Pošto je telefon proradio, nisam pristao na zamenu.
Moja je bila preko 95%. Updeate_ovao greenify i restartovao telefon i od tada ne daje znake života! Dešavalo se i pre da kad restartujem telefon iz Xposed modula uđe u bootloop pa moram da ga restartujem iz recovery moda, ali sada nema znakova života!Baterija je bila oko 30%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari