Šta je novo?

HTC One

Ja rešio da prodam svoj i vratim se na iPhone...

Pa jeste lep al košta kao tri One-a. :D
Danas sam na ulici video lika da ima ip6 gold, lep telefon, malo šarenkast al dobro.

Stigao novi tel sa servisa. Umesto M7 zamenjen za M8. :)

Sto ja nisam te srece..imao sam problem sa ljubicastom kamerom,odnesem u Begram i dobijem novi,i taj novi se pokvari posle nepuna dva meseca,po onome sto sam nasao na netu problem je sa Usb portom..spikerfon se sam pali,ekran takodje,Car aplikacija non-stop iskace,nekad nece da se puni ni poveze na komp,s*anje totalno...i odnesem pre par dana ponovo u servis i sad opet cekam da mi stigne drugi..kamo srece kad bi i meni ponudili M8 :)

Iskreno, bila bi dobra fora kada bi mogao da se dobija M8 uz neku racionalnu doplatu. :)

Je l' koristi neko neki case za ovaj fon?

Iskreno, bila bi dobra fora kada bi mogao da se dobija M8 uz neku racionalnu doplatu. :)

Je l' koristi neko neki case za ovaj fon?

Ja sam koristio 7 :). Uglavnom zaštite samo za leđa (nillkin frosted je meni najviše prijao na dodir i izgled) ali i onih novčanik fora sa mestom za jednu karticu. Nisam hteo da mi se grebu leđa :).

I ja bih kupio neki lep kejs. Neke preporuke?

Da se nije slučajno pojavio neki način za s-off hboot 1.57 bez prethodnog otključavanja bootloader-a preko htcdev zbog garancije?

AFAIK ne, ali isto AFAIK nikome nisu to kontrolisali, kad je tel morao da ide u servis...

2 nedelje sam vlasnik ovog telefona i sve je do danas radilo perfektno. Medjutim, dok sam surfovao netom preko Chrome-a odjednom se resetovao i dodje do logoa "HTC" i tu se zakuca, stoji tako 30s i resetuje se i tako u krug. Probao sam da udjem u bootloader i isao sam na factory reset ali situacija se ponavlja, i tako u krug. Prosto me izludjuje.
Da li neko ima ideju kako bih mogao da resim problem? Hvala unapred!:(

Flešuj svež sistem preko RUU ili ZIP-a. Ako je softver u pitanju, tako ćeš rešiti problem.

Kada šaljem SMS sa M7, ne mogu da nađem način da permanentno uključim delivery report. Može da se uključi samo svaki put pre slanja SMSa, ali ko će da se seti to da radi svaki put... a i ko želi nepotrebne klikove. Takođe, bilo bi dobro da za pristigli SMS delivery report telefon ne radi zvuk i vibraciju... nego da bude silent pristigli report. Tako sam imao do sada na Huawei P1.

Zna li neko za rešenje kako permanentno uključiti delivery reports?

Messages-> Tri tačke-> Settings-> Text messages i tu štikliraj Delivery reports

Hvala! Šta znači u tom settings meniju, podmeni Notification pa sent messages. Ima da se isključi zvuk i vibracija. Da nisu to možda reportovi? Na sense 6 sam.

Da te zvučno (i putem vibracije) obavesti kada poruka bude poslata.

Ako imaš root onda možeš da namestiš da imaš samo obaveštenje malo da je poruka dostavljena, bez vibracije, notifikacije i ostalog.

Iako se ovo već zna, stiže potvrda od HTC-a:

http://androidandme.com/2014/10/news/htc-one-m7-and-m8-lollipop-update-plan-revealed/

Android 5.0 Lollipop za HTC One M7 i M8 stiže u februaru. Misli se na verziju sa Sense-om, dok će za GPE verziju sigurno biti dostupan u roku od nedelju dana od predstavljanja.

Ovo je super stvar. Kao što pre napisah, redovna ažuriranja i dobra softverska podrška je najbolja reklama HTCu od kako je M7 izašao.

@tomap Jel ima kakvih vesti o telefonu?

Poslednja izmena:
@Pacer Jel prihvataju reklamaciju ako je otključan bootloader + soff? Telefon je skroz mrtav! Posle jednog restarta nije hteo da se uključi! Ne pali mu se lampica kada se poveže na punjač. U ponedeljak sam ga odneo u Telenor, naravno nisam pominjao bootloader i soff! :) Rekli su da će ga popraviti u servisu.

Ako je ploca riknula nece ni znati da je ista cackano.
Nadaj se da je ploca pa da dobijes drugi uredjaj,mozda i m8 :)

Ako je ploca riknula nece ni znati da je ista cackano.
Nadaj se da je ploca pa da dobijes drugi uredjaj,mozda i m8 :)
Pa mogu da provere preko IMEI broja na HTC_ovom sajtu! Nadam se da to neće raditi! :) A najverovatnije da je ploča! U Telenor mi rekoše da će zameniti ploču. Više bih voleo novi uređaj pogotovo M8! :)

Ne znam što ste zapeli za m8. Ja sam imao priliku da pređem na njega ali sam ostao na m7.

@Pacer Jel prihvataju reklamaciju ako je otključan bootloader + soff? Telefon je skroz mrtav! Posle jednog restarta nije hteo da se uključi! Ne pali mu se lampica kada se poveže na punjač. U ponedeljak sam ga odneo u Telenor, naravno nisam pominjao bootloader i soff! :) Rekli su da će ga popraviti u servisu.
Moj m7 se isto tako ponašao. Odneo sam ga u servis i tamo se posle 3 dana probudio na punjaču i sad radi besprekorno.
Provalili su da je htcdev unlock, poništili garanciju i ponudili da mi za 200e zamene za novi telefon. Njihov stav je da kada je htcdev otključan onda je oštećen mainboard.

Pošto je telefon proradio, nisam pristao na zamenu.

Moj m7 se isto tako ponašao. Odneo sam ga u servis i tamo se posle 3 dana probudio na punjaču i sad radi besprekorno.
Provalili su da je htcdev unlock, poništili garanciju i ponudili da mi za 200e zamene za novi telefon. Njihov stav je da kada je htcdev otključan onda je oštećen mainboard.

Pošto je telefon proradio, nisam pristao na zamenu.
A jel ti baterija bila puna kad ti se telefon isključio?

Baterija je bila oko 30%.

Baterija je bila oko 30%.
Moja je bila preko 95%. Updeate_ovao greenify i restartovao telefon i od tada ne daje znake života! Dešavalo se i pre da kad restartujem telefon iz Xposed modula uđe u bootloop pa moram da ga restartujem iz recovery moda, ali sada nema znakova života! :(

Poslednja izmena:
Vrh Dno