Šta je novo?

HTC One

Kod mene se pojavio posle godinu dana.

Si probao papiric da stavis? :)

Kakav papirić ? Evo i kod mene malčice se pojavilo posle godinu dana.

@boris lozac:
Nisu mi potrebni takvi zahvati na uredjaju... nije to Nokia. :)
Inace pink kamera je problem kod prvih serija HTC One i pojavi se posle nekoliko meseci.

Poslednja izmena:
Inace pink kamera je problem kod prvih serija HTC One i pojavi se posle nekoliko meseci.

Pa vidiš da to nije pravilo. Ja nemam takav problem. Ali moj primerak nije za EU tržište. Ili u februaru 2013. nisu proizvedene prve serije?

Napravio sam prvi Xposed module za HTC One i Sense 6:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/5671006/xposed/HtcKbdColorFix.apk

U HTC tastaturi, simboli koji se dobijaju na duzi pritisak tastera su iscrtani sivom bojom, pa se slabije vide na dnevnom svetlu ili ako koristitie naocare za sunce. Ovaj xposed modul ce da ih sredi da budu iste boje kao velika slova na tastaturi. Planiram da prosirim app tako da omogucim biranje boje velikih i malih slova/simbola, kao i ostalih elemenata na tastaturi.

AKo nekoga zanima, treba da skine com.htc.sense.ime-1.apk iz ROM-a, dekompajlira i trazi po resursima sta sve moze i sta bi hteo da menja, okacite ovde zelje pa da vidim da li mogu da promenim nesto.

Da dodam... UI je potpuno prazan, tek treba da dodam izbor boje. I naravno, reboot telefona je obavezan nakon instalacije.

Poslednja izmena:
Nasao sam neki dual sim HTC One na oglasima, za azijsko trziste i pritom jedan slot zakljucan... Zna li neko, ima li pouzdanog nacina da se to kod nas otkljuca, i da li taj model glatko radi na nasim mrezama (hvatajuci i HSPA i ostalo)..?

ja sam uzeo nov htc one (m7 ) dual sim u Dubai-u , mislim da je verzija za azijsko trziste , oba sim-a su otkljucana i fon radi ki` sat.

Imas li neku varijantu da uzmes i meni? :D Cuo sam da su tamo cene bas niske...

A odgovorio mi je covek za taj dual sim One - na mestu tog "zakljucanog" sim-a pise UIM. Je l' to neka oznaka za CDMA mreze, ili..? Ne bih da kupim i gadno se pokajem... :)

A odgovorio mi je covek za taj dual sim One - na mestu tog "zakljucanog" sim-a pise UIM. Je l' to neka oznaka za CDMA mreze, ili..? Ne bih da kupim i gadno se pokajem... :)
Vidim ima u mtsu m8 dual?

Ima, ali skup mi je na oglasima, a necu da ga uzimam na ugovor.

@Ramataklan
Dakle, to je klasican sim ulaz, samo ima taj adapter u njemu?

Ne znam samo zasto je onda taj covek napisao da je taj slot zakljucan...

Poslednja izmena:
To je ulaz u koji može da se ubaci i ta R-UIM kartica i klasična GSM. Ne znam da li postoje neka ograničenja po pitanju mreže (2G, 3G). Postavlja se i pitanje da li ćeš moći da otključaš taj ulaz za naše kartice. Verovatno je taj sim zaključan na mrežu sa koje je telefon uzet.

Poslednja izmena:
Nemam pojma. Zvali me iz servisa i pitali da li se slažem da mi zamene za M8. To je cela priča. Telefon sam ostavio u poslovnici mts-a gde sam i podigao novi.

To je ulaz u koji može da se ubaci i ta R-UIM kartica i klasična GSM. Ne znam da li postoje neka ograničenja po pitanju mreže (2G, 3G). Postavlja se i pitanje da li ćeš moći da otključaš taj ulaz za naše kartice. Verovatno je taj sim zaključan na mrežu sa koje je telefon uzet.

Ma pitanje je da li on to uopste shvata da je to adapter i da mora da se izvadi da bi mogla gsm kartica da se ubaci. On kaze da je zakljucan, tu pise UIM, i zato ga prodaje kao single sim... :) Koliko sam shvatio, dobio ga je na poklon.

Gledacu da se nadjem s njim i proverim da li je zaista zakljucan ili se on samo ne razume (kao ni ja sto nisam, dok mi nisi pomogao). Ne bih ovako da mu govorim jer ce poceti da ga prodaje kao regularan dual sim ako skonta da i drugi slot radi lepo... :D

A tebe vodim na pivo ako mi akcija prodje. :)

M

Sqrči(l)o (si) im se više, hahahahaha! :eek:

Polako, tek će da dođe veći račun :D[/QUOTE]
Čekamo kraj meseca....;)

Znam dosta ljudi koji su jos tamo ali to vise ne radim , imao sam problema sa jednim likom u slicnoj situaciji koji se predomislio kada sam ja usao u avion :p tako da mi ta vrsta nerviranja vise ne treba.

Za to ne znam ali koristim karticu iz Dubai-a ( Qtel ) i Telekomovu 065 bez problema.

Vrh Dno