Kakav papirić ?
Inace pink kamera je problem kod prvih serija HTC One i pojavi se posle nekoliko meseci.
Imas li neku varijantu da uzmes i meni?Cuo sam da su tamo cene bas niske...
A odgovorio mi je covek za taj dual sim One - na mestu tog "zakljucanog" sim-a pise UIM. Je l' to neka oznaka za CDMA mreze, ili..? Ne bih da kupim i gadno se pokajem...![]()
Vidim ima u mtsu m8 dual?Imas li neku varijantu da uzmes i meni?Cuo sam da su tamo cene bas niske...
A odgovorio mi je covek za taj dual sim One - na mestu tog "zakljucanog" sim-a pise UIM. Je l' to neka oznaka za CDMA mreze, ili..? Ne bih da kupim i gadno se pokajem...![]()
???:Stigao novi tel sa servisa. Umesto M7 zamenjen za M8.![]()
To je ulaz u koji može da se ubaci i ta R-UIM kartica i klasična GSM. Ne znam da li postoje neka ograničenja po pitanju mreže (2G, 3G). Postavlja se i pitanje da li ćeš moći da otključaš taj ulaz za naše kartice. Verovatno je taj sim zaključan na mrežu sa koje je telefon uzet.
Javi za koliko ti je uvećan račun kad ti dođe sledeći mesecStigao novi tel sa servisa. Umesto M7 zamenjen za M8.![]()
Već su me bacili na trošak. Nano sim, sd,futorle....Javi za koliko ti je uvećan račun kad ti dođe sledeći mesecStigao novi tel sa servisa. Umesto M7 zamenjen za M8.![]()
![]()
Polako, tek će da dođe veći računVeć su me bacili na trošak. Nano sim, sd,futorle....![]()
Može biti i to. Bilo je zategnuto oko prošle reklamacije, ali ne sa moje strane već mts-a. Na kraju mi mts da novi uredjaj.Sqrči(l)o (si) im se više, hahahahaha!![]()
Imas li neku varijantu da uzmes i meni?Cuo sam da su tamo cene bas niske...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari