Šta je novo?

HTC One

cek, ne kontam? Mislis na svoj kernel, ili elementalx?

Znas kako...ako Flar2 pravi svoju aplikaciju za podesavanje parametara u kernelu (a nije prvi),i koja se pritom placa,napravice izmene u samom kodu kernela tipa sa npr. "unsigned int msm_enabled;" prebacuje u "unsigned int blabla_enabled;" i automatski iskljucuje sve ostale aplikacije osim svoje :)

vidjecemo, vidjecemo, nije nista najavio... Licno, sumnjam, ne bi bilo u duhu XDA

Izdrzao sam samo mesec dana na potpuno stock One-u. Flesnuo bih nesto, ARHD npr. Jel moze neko ovde ili na pm da mi napise detaljno uputstvo kojim se redosledom sta radi? Bootloader je zakljucan i S-ON je. Nikad nista nije dirano. Igrao sam se samo na Nexusima pa ne znam bas kako to ide sa HTC-om. Podrazumeva se da moze sve da se vrati u fabricko stanje naravno zbog garancije koju imam za ne daj Boze.

Nexusi su majka za flashoholike samo fastboot oem unlock i teraj :)
Cek malo :)

Pa morao bih u nekom kasnijem periodu da vratim na 's-on' i bootloader na 'locked', ne znam koja je procedura. Da li onda moram sad odmah na s-off ili ne mora?

Nemoj da pises odvojene postove, koristi edit funkciju.

Koji ti je hboot? Ako je stariji bolje odmah uradi s-off posle nećeš moći, ili ćeš moći al ćeš se namučiti. E kad imaš s-off možeš šta hoćeš na lakši način.

Zar ne mora prvo s-off da se uradi pa tek posle sve ostalo moze da se cacka?

Ne mora, ali je najbolje da ga otključaš zbog lakšeg flash-ovanja svega ostalog kasnije. Ne znam sad za taj hboot moram da proverim kad dođem kući.
Btw IDEMO SRBIJAAAAA

Ja nikako da uspem na 1.56 da odradim s-off.. Probao vise kombinacija romova i kernela i nece. Poceo sam vec da sumnjam i da je problem sto na kompu imam win 8.1, posto sam citao da drajveri zezaju nesto. Pa ako uspete na 1.57, napisite ovde postupak.

Ja znam da sam morao da update hboot da bi mi win 8.1 očitao telefon u fastboot modu ali sam pre toga uradio s-off.

Ja nikako da uspem na 1.56 da odradim s-off.. Probao vise kombinacija romova i kernela i nece. Poceo sam vec da sumnjam i da je problem sto na kompu imam win 8.1, posto sam citao da drajveri zezaju nesto. Pa ako uspete na 1.57, napisite ovde postupak.

firewater ti zavrsava bez problema s-off na 1.56 i 1.57.

Za 1.57 nije bas bez problema,brdo je ljudi koji nisu uspeli a i ja sam jedan od njih.
Probao sam sve kombinacije romova i kernela i nista.
Jedina opcija ti je onda da platis sunshine s off 25$ i to je to.

U mom slucaju firewater je odradio posao na 1.57...nisam imao bas nikakvih vecih problema...

Mora da se pazi da je isključen fire wall, anti virus, da svi drajveri rade, da je pokrenut program kao administrator itd..

Na kraju koji je redosled i kakva je procedura za s-off, unlock, root ?

Unlock bootloadera kao prvo, preko htcdev sajta.. onda neki custom recovery flesujes.. sad moze root i iz recovery-ja posle radis sta hoces, ubacis drugi rom, kernele.. a mozes i da ostavis stock rom, pa prvo da probas da odradis s-off.

Poslednja izmena:
Nesto ne ide prodaja mog htc, a posto je istekla garancija mogu da se glupiram sa njim. Sta preporucujete da radim, root, koji kernel, klok ili nesto slicno. Ne trazim da se sve sazvace nego samo u kratkim crtama jer je sve pominjano xxx puta...

Nesto ne ide prodaja mog htc, a posto je istekla garancija mogu da se glupiram sa njim. Sta preporucujete da radim, root, koji kernel, klok ili nesto slicno. Ne trazim da se sve sazvace nego samo u kratkim crtama jer je sve pominjano xxx puta...

I ja pokušavam da prodam moj, za smešne pare i sa brdo maskica/futrola koje su dosta koštale, ali sbalo. To je još jedan od razloga zašto mi je ovo poslednji Android.

Jorgovane, šta imaš od maskica/futrola za One M7? :)

Isto kao i ti imam sve zivo i takodje odlicna cena (izgeda da ce morati da padne na 200e) ali niko ni da zove :( postavi ovde na benchu oglas ti bar mozes.

Poslednja izmena:
Ja sam moj bez kutije i garancije prodao za 240 za dan,a uzeo ga za 230,ali je bio u mint stanju,cak se ni ona slova nisu izlizala nazad :)

Npr ja sam razmisljao o one, ali bez garancije i sa svim problemima koje ima ovaj telefon bojao sam se da ga uzmem.

Ja sam jurio HTC One, ali su svi bili precenjeni i ne baš u sjajnom stanju. Na kraju sam uzeo Nexus5,ali me izdanje kopka One.

One je najbolji telefon za multimediju,ali nazalost baterija to slabo prati.
Bar kod mene :)

Nazad
Vrh Dno