Šta je novo?

HTC One

ovaj konkretan slucaj za One X je definitivno bio vezan sa baterijom (zeleno-narandzasto naizmjenicno na LED), ne sa procesorom. Na One mi se to nije desavalo, ali sa druge strane i ne drzim vise tel na punjacu dok je opterecen igricama il bilo cim tezim, znam da je to smrt za bateriju vise nego ista drugo... Cini mi se da je max temp procesora bio 64'C (ne baterije, imam xposed modul za proc)

elementalx 17.0

Kako radi ARHD 4.4.3?

Nisam primetio nijedan do sada. Sve radi kao i na 4.4.2. Ubaci slobodno.

Dobar je stock. Baš ništa mu ne fali.

Šteta bi bilo na ovako lep Sense koji je uz to upeglan stavljati klot android.

Ja sam mislio da pita za stock ROM. Sada sam razumeo da misli na GPE ROM. :)

Meni je klot Android najbolji. Sa GPE romom sam imao problem da youtube app nije hteo da radi preko wi-fi, već samo preko 3g.
Nedostajala mi i sense tastatura koja radi najbolje od svih do sada koje sam probao.

Ne znam sto bi menjao sense kada je odlican.

Jel pokusao neko da overklokuje ovaj telefon? Ja nesto razmisljam ali mislim da se razlika ne primeti.

Poslednja izmena:
Ja sam malo procesor i malo gpu. Neprimetna razlika.

To nema potrebe raditi na ovom telefonu, jedino ima neke dobiti na starijim single i dual core telefonima. :)

Šta si menjao u kernelu? Trenutno imam eX kernel.. Šta bi dobio sa tvojim?

Sense 4.4.2 - 3.4.103 Kernel sa Synapse implementacijom,Promenjen CPU Hotplug drajver, promenjen termal drajver, minimalna frekvencija je 108 Mhz max 1728 Mhz, blago overklokovan GPU na 450MHz, klasika sto se tice opcija za budjenje telefona aka 2W/2S opcija,BLN,Fast charge...Fast Random Generator od boot-a...itd :) Sve ovo je moguce promeniti i prilagoditi svojim potrebama...prilikom instalacije kernela instalira se i Synapse i preko njega se vrse dodatna podesavanja :)

Poslednja izmena:
Kako te baterija sluzi na njemu? Neki ss ??

Sve zavisi od coveka do coveka,ali zato se i testira :)
Kernel je spakovan kao boot.img zbog izmena u ramdisk-u i implementacije Synapse-a...evo ko hoce da testira -link-
Klasika - Flash kroz recovery.
Pozdrav svima!

Može li neko da mi napiše koji kernel da metnem na stock rom kako bih poboljšao bateriju samo? Dakle ne trebaju mi oni fensy romovi itd., stock sense je prelep i radi jako lepo.

Može li neko da mi napiše koji kernel da metnem na stock rom kako bih poboljšao bateriju samo? Dakle ne trebaju mi oni fensy romovi itd., stock sense je prelep i radi jako lepo.

elementalx, pa ga iz aroma installera ispodesavaj po zelji (undervolt, underclock i ostalo)

jedino sto za promjenu parametara kernela moras da reinstaliras kernel, ili prckas sa aplikacijama tipa Trickster Mod... Ja licno ga reinstaliram, pa iz Arome.

jedino sto za promjenu parametara kernela moras da reinstaliras kernel, ili prckas sa aplikacijama tipa Trickster Mod... Ja licno ga reinstaliram, pa iz Arome.
Tako je i najbolje, a treba ti čitavih 5 min za reinstalaciju.

pa i nije najbolje, autor vec razvija app za promjenu tih parametara i azuriranje kernela, ali se app placa...

Naravno aplikacije tipa Trickster nece raditi sa novijim verzijama kernela....

Vrh Dno