Šta je novo?

HTC One

Da li je prelazio neko sa Galaxy S2 na ovaj telefon? Interesuje me poređenje kamera, da li baš puno gubim na tom polju?

Uzeo bih verovatno M8 ali on ima skoro pa istu kameru a ova tema je kudikamo aktivnija.

Poslednja izmena:
Ma bolja je kamera od S2. Msm ko kaže da nije onda je vrlo smešan čovek.

Izgubices na detaljima, a dobices low light. Po danu je losija, po noci je bolja. Sad ti izvagaj.

Da li je prelazio neko sa Galaxy S2 na ovaj telefon? Interesuje me poređenje kamera, da li baš puno gubim na tom polju?

Uzeo bih verovatno M8 ali on ima skoro pa istu kameru a ova tema je kudikamo aktivnija.

Na dnevnoj svetlosti One pravi malo losije fotografije, za low light je bolji One. Takodje htc ima i bolji kamkorder zbog OIS-a tj malo bolje stabilizacije a zbog i mikrofona (zvuk je kvalitetniji). Najbolje pogledaj semplove po netu, npr gsm arena test oba telefona u one fotografije na dnevnoj svetlosti pa proceni. Mozda nece biti isti uslovi ali moze da se uporedi. Znaci kao celina (kamera/kamkorder u svim uslovima) mislim da je One bolji izbor, naravno i sve ostalo je bolje od S2 sto je i logicno s'obzirom na razliku od 2 godine.

Ali realno sa S2 logican prelaz je na S4 ili S5, posebno ako ti je bitna kamera..

Poslednja izmena:
Pa onako, nije mi najbitnija stvar ali ipak ne bih hteo da budem ograničen na tom polju imajući u vidu cenu telefona. Za sada i dalje vagam između Z2 i M8, ne bih uzimao opet Samsung jer želim nešto novo da probam.

Gledajući ove semplove, kamera na ovom telefonu i na M8 je nešto sa čime bih mogao da živim.

Najbolje je da otvoris temu u sta da kupim, jer kad se pita u temama za telefon, bice dosta subjektivnosti, a i tu je offtopic faktor.

Imam dosta cudan problem, a mrzi me da flashujem rom ponovo ... pa da pitam ovde, mozda je neko doziveo slicno :)
Elem, One zakacen na wifi, radi whatsapp, viber, skype, sve zivo, sem browsera ....... stock, dolphin, crhome, firefox, ni da cuju :) Na drugom telefonu, m8 ako je bitno, sve sljaka, na svim drugim uredjajima (komp, ipad, pa cak i tv) sve sljaka najnormalnije.
Cak nije ni bitno na koji wifi se zakacim, kod kuce, na poslu, u kaficu, isti simptomi kao gore navedeni. Jel postoji neko resenje ili da se smaram sa flashovanjem ? :)

Odradi vipe cache-a iz recovery-a pa probaj onda,mirise na flash roma ;-)

kako vam radi nekoliko zadnjih verzija Fejsa? Meni stalno ide na FC... ARHD zadnji, kontam da je mozda neki konflikt sa xposed modulima ili sa ROM-om, ali da pitam prvo one koji su na stock

ARHD nijedan fc do sada kod mene.

kako vam radi nekoliko zadnjih verzija Fejsa? Meni stalno ide na FC... ARHD zadnji, kontam da je mozda neki konflikt sa xposed modulima ili sa ROM-om, ali da pitam prvo one koji su na stock

Na stocku sam i par puta mi je bio FC ali bez najave ili report-a...i nisam zadovoljan kada iz home screen-a spustim notification bar u kom mi stoji nova poruka, cesto mi se desi da ode na Face ali ne udje u poruke, iako sam kliknuo bas na neprocitanu poruku...:trust:

pa to, i meni samo izadje iz aplilkacije, bez ikakve poruke :S: Pokusao sam da instaliram ove 12.xxxx alfa/beta verzije, pokusao sam sa reinstalacijom, pa sa apdejtom kernela (ElementalX) i clear dalvik+cache, i nista... Koja je inace zadnja zvanicna verzija? Na benchu su nedavno pomenuli da je izasla verzija 10 kad je meni uveliko sa play store instalirao verzije 11.xxx

Koja je inace zadnja zvanicna verzija? Na benchu su nedavno pomenuli da je izasla verzija 10 kad je meni uveliko sa play store instalirao verzije 11.xxx

Moja je 10.0.0.28.27

11.0.0.9.23... Sa play store, danas apdejtovan :S: Inace sam se odjavio sa svih alfa i beta programa za FB... Ali moguce je da je ovo neka beta...
Evo sumnjam na neki xposed modul, deaktivirao sam ga, pa da vidim kako ce ici, za sad ni jednom nije pukao, ali rano je jos...

11.0.0.9.23... Sa play store, danas apdejtovan :S: Inace sam se odjavio sa svih alfa i beta programa za FB... Ali moguce je da je ovo neka beta...
Evo sumnjam na neki xposed modul, deaktivirao sam ga, pa da vidim kako ce ici, za sad ni jednom nije pukao, ali rano je jos...

Nije do roma kernela ili do xposed modula. Problem je sama aplikacija, i meni puca i imam skroz drugi telefon, rom, kernel i xposed module.

nisam pametan, jer drugima radi ok, a i meni radi ok na HTC Desire HD sa CM 11... Sad za sad bolje radi, reistaliral i xposed cio, pa i fix permissions... Ako i dalje bude zezao, probacu neku od 9.xxx verzija i clean data/cache...

Danas je 22 dana kako sam ostavio telefon u Begramu. Kaže ne znaju kad ce stici, nije do njih nego do Poljaka. Kakva su vaša iskustva, meni je ovo neverovatno...

Da li se i vama greje fon sad po ovim vrućinama?

Greje se.

Probudio se u Begramu, bez ikakve intervencije. Videli su da je otkljucan boot, poništili garanciju i predložili da za 23500 din zamene telefon u roku od 45 dana.... Neka, hvala.
Evo ga sad radi najnormalnije.

Sorry na upadanju, jel ima neko proveren link za unlock sa vip-a? Probao sam neki sa ebay ali ne radi jer kaze da su nasi operateri menjali? Moze i na PP

Probudio se u Begramu, bez ikakve intervencije. Videli su da je otkljucan boot, poništili garanciju i predložili da za 23500 din zamene telefon u roku od 45 dana.... Neka, hvala.
Evo ga sad radi najnormalnije.

toliko o onoj prici da otkljucavanje bootloadera ne ponistava garanciju :D

Moja je 10.0.0.28.27

inace, upravo sam sa play store instalirao fb 12.0.0.5.14 :p A na Aptoide ima i 13.xxx

tacno izgleda da sam jos prijavljen na FB beta program :-/

edut: yep, upravo to je bio problem... Sad se odjavih sa beta programa...

Poslednja izmena:
Danas je 22 dana kako sam ostavio telefon u Begramu. Kaže ne znaju kad ce stici, nije do njih nego do Poljaka. Kakva su vaša iskustva, meni je ovo neverovatno...
moj je bio kod njih oko 25 dana, da bi mi na kraju izdali neki "nalog za zamenu" gde piše da je telefon nepopravljiv i da mi se odobrava zamena, tj. ništa nisu uradili za sve to vreme, to su mogli za jedan dan da odrade. Bukvalno je stajao na polici 25 dana.
I sad sa tim nalogom treba da idem tamo gde sam uzeo telefon (telenor), pa će oni da zamene.

Pa tek sad je najavljen Android L i ti već pišeš o update-u? Budi malo realan, ta lista je je čisto onako napisana. I neboj se dobiće i S4 update.

Nazad
Vrh Dno