Da li je prelazio neko sa Galaxy S2 na ovaj telefon? Interesuje me poređenje kamera, da li baš puno gubim na tom polju?
Uzeo bih verovatno M8 ali on ima skoro pa istu kameru a ova tema je kudikamo aktivnija.
Odradi vipe cache-a iz recovery-a pa probaj onda,mirise na flash roma ;-)
kako vam radi nekoliko zadnjih verzija Fejsa? Meni stalno ide na FC... ARHD zadnji, kontam da je mozda neki konflikt sa xposed modulima ili sa ROM-om, ali da pitam prvo one koji su na stock
Koja je inace zadnja zvanicna verzija? Na benchu su nedavno pomenuli da je izasla verzija 10 kad je meni uveliko sa play store instalirao verzije 11.xxx
11.0.0.9.23... Sa play store, danas apdejtovan :S: Inace sam se odjavio sa svih alfa i beta programa za FB... Ali moguce je da je ovo neka beta...
Evo sumnjam na neki xposed modul, deaktivirao sam ga, pa da vidim kako ce ici, za sad ni jednom nije pukao, ali rano je jos...
Jesi ti tvoj povratio u život?Greje se.
Probudio se u Begramu, bez ikakve intervencije. Videli su da je otkljucan boot, poništili garanciju i predložili da za 23500 din zamene telefon u roku od 45 dana.... Neka, hvala.
Evo ga sad radi najnormalnije.
Moja je 10.0.0.28.27
moj je bio kod njih oko 25 dana, da bi mi na kraju izdali neki "nalog za zamenu" gde piše da je telefon nepopravljiv i da mi se odobrava zamena, tj. ništa nisu uradili za sve to vreme, to su mogli za jedan dan da odrade. Bukvalno je stajao na polici 25 dana.Danas je 22 dana kako sam ostavio telefon u Begramu. Kaže ne znaju kad ce stici, nije do njih nego do Poljaka. Kakva su vaša iskustva, meni je ovo neverovatno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari