Zvuči mi nelogično. Pa One X sa custom kernelom ima DT2W, zašto M7 ne bi imao???
Pa da. Kad custom kerneli imaju, zašto OEM ne bi stavio to kao standardnu funkciju?Pa ima i m7 sa custom kernelom d2twake, swipe gestures, logo to blabla
Pa sa One-om se regularno dobijao DropBox prostor, samo što kada si prvi put podešavao telefon, nisi mogao da ga claim-uješ, jer si ga imao od ranije. Sada ti je isteklo to od ranije, pa je proradila registracija One-aOdradio reset posle update na Sense 6 i ponovo su mi dali 25gb na dropbox-u koje sam dobio uz One X a isteklo je polovinom maja. Prelaskom na KitKat dali su 40gb na gdrive-u i sad na dropbox-u,malo nerealno. Ne znam da li opet daju ili je jednostavno neki bug (nadam se da nije i da ce ostati ovako)![]()
Pa da. Kad custom kerneli imaju, zašto OEM ne bi stavio to kao standardnu funkciju?
jer ipak srche bateriju, kad vec nema dodatnog senzora koji M8 ima. Licno, drzao sam u par navrata to na M7 sa ARHD, mene licno smara, cesto telefon prosto drzim u ruci, vrtim ga npr., i otkljuca se. Cak i u dzepu par puta... Sreca pa imam dugacke prste![]()
Juce sam instalirao update i za ova 2 dana sam vishe nego zadovoljan kako radi. Daleko od toga da sam bio nezadovoljan sa Sense 5.5 ali ovaj je ipak bolji. Za nijansu je brzi, ima neke fine opcije poput "magnifier"-a za kucanje texta, takodje, deluje mi da baterija drzi malo bolje i ono sto sam primetio je da radi "double tap to lock" ali samo u rezimu kada ga otkljucam na power dugme i pre nego sto ga otljucam swipe-om i dodjem na home screen. Dakle, radi samo u tom "medjuprostoru" dok je tel zakljucan a upaljen ekran. Ako su mogli to da nameste, mogli su bas da nam priuste "double tap to wake"...ali dobro...![]()
Iiiiii.. crko je... izvadim telefon iz dzepa, ne reaguje na otkljucavanje, crn ekran, ne prima ni pozive, ne reaguje ni na jedan taster niti na kombinaciju tastera. Na punjacu se nista ne desava. Zadnjih dana je baterija lose drzala i morao sm da ga punim 2x dnevno. Sutra ga nosim u Begram... kakve su sanse da dobijem neki privremeni telefon na koriscenje dok se ovaj servisira i kome se obratiti za to.. Telenoru ili servisu?
stigne poruka npr, i dok izvlacim tel, izvadim ga vec otkljucanog... A i taj pocket detection nije bas nesto pretacan (stavise, u elementalx-u zadnjem, cini mi se 14.9 ili kako, je greskom po defaultu iskljucen, cak i kad se cekira iz arome)...
Kako sam otkucao, tako vidim da je izbacen apdejt: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53135942&postcount=11551
u svakom slucaju, ugasio sam to...
@punisher:
Da ga izbace iz sistemskih app i da mozes regularno da ga uninstaliras.
toliko me je Begram danas razocarao amaterizmom. Uopste ne odaju utisak velikog i ovlascenog servisa, kao da sam otisao u neki danas-jesmo-sutra-nismo servis u Bulevaru Revolucije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari