Šta je novo?

HTC One

prosao je bez problema , mislim da je prvi put bio problem zbog recovery-a.

bela baterija ,) nice ... sad mi se slaze uz marinijum :)

Poslednja izmena:
Ima li Art na 4.4?

Kako se to ne slaze?

Prilozi

• IMAG0654.jpg
    IMAG0654.jpg
    893 KB · Pregleda: 129
Poslednja izmena:
Au, kada sam instalirao rom odstiklirao sam google now. I sad ga nemam a treba mi za pisalje poruka glasom i pretazivanje neta glasom. Kako to naknadno da flashujem ili moram dirty flash? :S

Au, kada sam instalirao rom odstiklirao sam google now. I sad ga nemam a treba mi za pisalje poruka glasom i pretazivanje neta glasom. Kako to naknadno da flashujem ili moram dirty flash? :S

Udji u obican google search i u settings opciju Google Now prebaci na "yes".

vidim da od 4.4.2 (ARHD 51) podrzava glasovnu komandu "OK Google" (ali samo kad je vec upaljen google now :p ), kao i da sada kad idem slide up prstom sa home tastera, moram i da ubodem google precicu koja se onda pojavi... Meh...

Neke ostale razlike u odnosu na ARHD 41 ja ne vidim (sem par ispravljenih bagova, tipa gledanje embedded YT klipova i graficki glitch na search ikonici u Play Store i jos nekim mjestima). Sta ste vi primijetili od razlika?

vidim da od 4.4.2 (ARHD 51) podrzava glasovnu komandu "OK Google" (ali samo kad je vec upaljen google now :p ), kao i da sada kad idem slide up prstom sa home tastera, moram i da ubodem google precicu koja se onda pojavi... Meh...

Neke ostale razlike u odnosu na ARHD 41 ja ne vidim (sem par ispravljenih bagova, tipa gledanje embedded YT klipova i graficki glitch na search ikonici u Play Store i jos nekim mjestima). Sta ste vi primijetili od razlika?

Primetio sam da mi ne vraca aplikaciju u ekran posle odkljucavanja onako lepo kao na ARHD 41, nego "grubo" -.- Naravno sada su sve ikonice u notification baru bele i tako.

za grubo, Sense inace ide na ukidanje svih animacija, i to nisam ni primijetio dok ti nisi rekao. Ikonice u notification baru su meni i ranije bile bijele :-/ Jedino sad vidim da je i za ongoing call isto bijela, mislim da je prije bila zelena... Generalno, bas sitnice...

Da, ali uglavnom radi kao podmazan. A nesto ne vidim da su ostali flagship telefoni dobili 4.4.2 :)

i 41.0 je radio kao podmazan, a i stock 4.3, kad smo vec kod toga... Ni Antutu rezultati se nesto puno ne razlikuju, tako da vise ocekujem neke izmjene UI-a i nove funkcije, nego sto primjecujem "dodatnu podmazanost".

S4 i Note 3 su dobili 4.4.2, makar na nekim trzistima (vidjeh sad prilog na XDA TV)

Ima li nekih komplikacija oko otkljucavanja za sve mreze, ili moze u svakom adekvatnom servisu?

Ima li nekih komplikacija oko otkljucavanja za sve mreze, ili moze u svakom adekvatnom servisu?
Imas kod da kupis na netu za max 4$.

i 41.0 je radio kao podmazan, a i stock 4.3, kad smo vec kod toga... Ni Antutu rezultati se nesto puno ne razlikuju, tako da vise ocekujem neke izmjene UI-a i nove funkcije, nego sto primjecujem "dodatnu podmazanost".

S4 i Note 3 su dobili 4.4.2, makar na nekim trzistima (vidjeh sad prilog na XDA TV)

Pricam za Srbiji, S4 koliko vidim kod druga nije. A za Note ne znam.

Nmg da se setim, ali vidjao sam i ovde u temi i na xda da su ljudi kupovali vrlo jeftino.

Stigao je 4.4.2

Upravo radim System update, da nisam vidio post, ko zna kada bih se sjetio.

Elem, plavi je savrsen! PIMP ^^

pa i ne toliko uzivo, ni plavi ni crvemi... Meni su izgledali kao da su plasticni kad sam ih vidio...

Nazad
Vrh Dno