Šta je novo?

HTC One

Hvala, ti ceo dan pomazes meni :)

Instaliracu i obrnucu jedan ciklus cisto da vidim i uporedim sa prethodnim telefonima i onda brisem, ne volim te third party apps za tako neke sistemske stvari...

Ma ionako se smaram.
Pa gsam battery monitor svi koriste, imas bas dosta stvari u toj aplikaciji koje su korisne. Npr imas koji program tacno trosi i koliko baterije, temp baterije, koliko imas screen on-a, koliko ti je telefon "zadrzan" budan i tako to. Svi je koriste bez obzira na fon, jer ima mnogo vise nego stock merac baterije.

Da li moze neko da okaci na ovu temu (link ispod) kako ga sluzi baterija,da vidim screen on i tako te stvari,ako vam nije problem?
Ako hocete da uradite to,napisite koje jacine je osvetljenje i kako ga koristite,znate na sta mislim :)
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?320537-HTC-One-vs-LG-G2

Stavljao sam ja ovde, auto osvetljenje, wifi ceo dan, sync 6 sati, ali sad dobijam oko 4-4,5h screen on-a. Uglavnom G2 je bolji sto se tice baterije ubedljivo, najbolji od svih fonova.

Aha,znači mogao bih ja vise da izvučem,barem mi se tako čini.

Ja imam ogroman battery drain... A sto je najgore na odmoru sam na ostrvu koje ima struju samo od 18-06 :) napao me taj ebeni battery drain I ne mogu da prebacim 12 sati i sat dva screen on :) ne mogu da provalim šta je. Nista novo nisam instalirao od kada sam otišao iz bg-a.. Sem što sam update Arhd na 41.

ja9u5une.jpg

Hmm sense 6 ?

je li iko imao priliku da proba One Dual?

koliko vidim prima mikroSD sto je pozitivno ;)

Ljudi, ima li neko Y usb kabl (tj usb powered OTG cable), i voljan je da proba jedan sim unlock nacin ? :D
Ja sam probao sa obicnim otg kablom, i dobijam SD init failed, kao rezultat.
Ako ima neko taj kabl, neka ode na ovaj site http://www.sieempi.eu/blog/2011/09/22/universal-sim-unlock-for-s-offed-htc-devices-536 upise mail, phone type i imei, i dobice config.dat na mail. Taj config.dat se prebaci na root usb-a (zakacenog na Y usb kabl, koji mora da ima power source) i onda se samo rebootuje u bootloader, i ode se na simlock pomocu volume down, i kada ste na simlock power dugme.

Da potvrdim da ovaj metod radi, sa eksternom SD karticom i Y kablom.

Kako mogu da namestim preko xposed-a ili cega god da mi kada zadrzim power dugme da opcije za soft reboot, reboot recovery itd ? Ako ne to uopste moguce.

^Nadji opciju APM (advanced power menu) u Aromi ili Xposed-u.

Ja imam ogroman battery drain... A sto je najgore na odmoru sam na ostrvu koje ima struju samo od 18-06 :) napao me taj ebeni battery drain I ne mogu da prebacim 12 sati i sat dva screen on :) ne mogu da provalim šta je. Nista novo nisam instalirao od kada sam otišao iz bg-a.. Sem što sam update Arhd na 41.

Mislim da je meni google maps praznio bateriju, znaci gledam kako procenti opadaju, a sve aplikacije iskljucene. Deinstaliram mape (naravno nije moguca potpuna deinstalacija) i baterija opet drzi dva dana. Ponovo azuriram i pokrenem app google maps, baterija se isprazni za dva sata. Od tada sam ponovo isao na deinstalaciju, i svaki drugi dan punim telefon. Inace to se deslilo pre jedno dva meseca posle jendnog apdejtovanja aplikacije, a telefon imam od maja...

Da li je neko koristio Maximus rom za One? Ako jeste moze neli mini recenzija? I koje su razlike izmedju njega i ARHD-a ?

Vrh.. Znaci postoji free sim unlock samo je potreban taj kabl :)

Sta mislite isplati li se prelazak sa Galaxy S2 na One mini?
Bar sto se tice performansi, kamere, baterije?

naravno da se isplati, ako imas $$$

S2 na One mini za 300e?

S2 je i dalje dobar fon, a za 300e moze uzeti dosta bolji fon One Mini.

Vrh.. Znaci postoji free sim unlock samo je potreban taj kabl :)

Ja sam malo improvizovao.Sa y kablom za eksterni hard disk-ima dva usb prikljucka,jedan za dodatno napajanje...Preko obicnog usb otg povezao sam telefon sa hardom,a drugi usb stavio sam u komp radi napajanja...Na fat 32 particiju stavio sam konfig fajl za otkljucavanje.Usao sam u bootloader i izabrao simlock,fon je video hard i odradio unlock uspesno.Naravno fon je S-off...

S2 na One mini za 300e?

S2 je i dalje dobar fon, a za 300e moze uzeti dosta bolji fon One Mini.

zavisi za koliko moze da proda s2, nadje One mini, i sta mu treba... Eto npr mojoj najboljoj drugarici sve prednosti One nad One Mini ne znace skoro nista, u poredjenju sa velicinom koja vise odgovara njenoj ruci, i uzela je Mini.

Najvise me interesuje koliko je One mini (i da li je uopste) brzi u realnom radu od S2. Da li je ta famozna kamera na One bolja nego na S2, baterija da li je bolja (vjerovatno jeste).
E sad ja S2 ne bih prodavao, a Mini je tu negdje oko 300€. Da li ici na tako nesto ili dodati jos malo para pa uzeti pravu masinu gdje bi se bas osjetio skok u performansama, kameri etc.?

Nazad
Vrh Dno