Ja prvenstveno zelim manji telefon, bez obzira na velicinu ekrana, a da bude vrhunskih performansi. Tako nesto ne postoji na trzistu. Bezeli na sadasnjem One su mi OK, ali i dalje ne mogu palcem jedne ruke da dohvatim sve uglove ekrana. Mozda ce One+ Mini, ako bude postojao i ako ne bude previse osakacen kao sadasnji One Mini biti ono sto trazim 🙂
Nadam se da će neko u sveopštom zavaravanju kupaca sa velikim ekranima koje je lakše tehnički napraviti uspeti da napravi "mini" varijantu nekog telefona kojoj ne nedostaje hardver u odnosu na velike. Uopšte ne očekujem da takav telefon bude jeftiniji od velike varijante, naprotiv.
Jedno pitanje: sad kad imam rutovan tel, jel ima neki widget sa kojim bih mogao DIREKTNO da prebacujem 2g/3g/4g? Pozeljno da bude 1x1 velicine, samo da zamijenim postojeci (koji je zapravo samo prechica)
Google je izbacio code tj. podrsku menjanja on the fly 2G/3G u 4.1.2 i sad moze samo preko precice da se menja, tj da te vodi u settings taj za mreze.
E sad postoji code koji je moguce implementirati, ali tice se samo ROM-ova zasnovanih na AOKP i CM bazi.
ne moze sve, ne pali covjeka... Pisace "relocked", ako hoce da provjeravaju u servisu, znace da je prckano (ako nista, zbog tokena za otkljucavanje bootloadera). Tim moze, a ne mora da se izgubi garancija, ali da ne prepojednostavljujemo...Moze da se uradi back to stock, imas na xda sve lepo objasnjeno.
In order for you to be able to reset your device to complete stock it will require that you have S-Off.
For those that still have S-On and cannot gain S-Off due to having one of the updated firmwares there is not much you can do other than restore a stock rom and stock recovery.
vec 100x prezvakana tema, ali ako ga je otkljucao preko htc dev, oni u bazi imaju njegov IMEI od onog trenutka kad je zatrazio token...
Takodje, na samom pocetku kaze:
Moze da se uradi back to stock, imas na xda sve lepo objasnjeno.
A to za te ljubicaste mrlje nema resenje, ali htc kada posaljes na reklamaciju zameni kameru bez komplikacija.
To za kameru vazi samo uz garanciju, ili?
Koliko to traje ako se posalje? Ne bih da mi mesec dana stoji kod njih telefon..
Mozda ce nekom znaciti, samo da prenesem iskustvo sa ARHD 31.6 ROMom, dakle, ROM je za svaku preporuku! Telefon leti! Mnogo mi se bolje pokazao nego ARHD 41.0.
Sve je fluidno, nikakav bug, lag isl. Bas sam prezadovoljan. Baterija odlicna!
Meni je za sada ( 24h koliko ga imam ) sve fluidno na stocku, ni za root jos nisam nasao potrebu...
Cudno mi ne mogu da vidim screen on time kad idem na power nego mi kao glavni potrosac pod usage mi stoji Android System...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari