To ce da cuvaju za One Two Three
Inace evleaks je cini mi se potvrdio za 4mpx zadnju, mada nisam siguran da je i on bio.
Inace evleaks je cini mi se potvrdio za 4mpx zadnju, mada nisam siguran da je i on bio.
Bice 8 ultrapixels
Bice 8 ultrapixels
Hoce, kao sto je trebalo i u ovom da bude.
Posto se ljudi i nisu bunili na ovih 4mpx i bilo im kul zoe i sve to, build quality, ostace na 4mpx. Al' dobro ima vremena, pa videcemo na predstavljanju, mada to ce biti otkriveno mnogo pre predstavljanja...
Ja sam se prvi bunio u fazonu - sta samo 4 mpx, koja budala je to smislila kad Samsung nudi 12 blablabla... A onda sam shvatio da sve sto slikam ostaje u telefonu tj. ne ide u stampu; eventualno na drustvene mreze i to je to. Slike uopste nisu lose, Zoe me ne zanima preterano i zaista ne osecam neku preteranu razliku u odnosu na SGS4 koji sam posedovao. Ona postoji, pogotovo kada se dosta zumira fotka, ali opet - sto bih to radio?
Ja sam se prvi bunio u fazonu - sta samo 4 mpx, koja budala je to smislila kad Samsung nudi 12 blablabla... A onda sam shvatio da sve sto slikam ostaje u telefonu tj. ne ide u stampu; eventualno na drustvene mreze i to je to. Slike uopste nisu lose, Zoe me ne zanima preterano i zaista ne osecam neku preteranu razliku u odnosu na SGS4 koji sam posedovao. Ona postoji, pogotovo kada se dosta zumira fotka, ali opet - sto bih to radio?
kojem 4.4.2 romu, za pocetak??
To sto su ti drugovi rekli je znak da nemaju pojma i da je displej na one mnogo dobar,nikako ne znaci da je kvalitet slika na zavidnom nivou![]()
@Djilkosh_Ns, što se raspituješ, da nećeš da menjaš vraže? :d.
Ne znam kako ti, ali ja nekada, kazem nekada ne da mi je sad must have, ali nekada odradim crop... Ne znam sta bi ostalo od ovih 4mpx kad odradis crop. Opet barem 8mpx da ima bio bi pun pogodak.
Inace jel bi mogao paralelu da mi odradis S4 vs One, za i protiv? Doduse furas verovatno GPE, pa onda i nema puno da se uporedjuje, mada i znajuci da ne volis TW, ne znam jesi bio malo duze na Sense-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari