Šta je novo?

HTC One

Emix, the bearer of bad news :p Mislio sam ovo isto da postujem, ali vidim da si poranio u 05:40 da nas sve preduhitris :d
jel ovo postujes u svakoj temi za svaki HTC tel?

Ne ja samo ovakve nalazim.
Tebe nije tesko preduhitriti...

Svakoj temi? Ja znam samo za ovu... ostale su mrtve.

Inače ne vidim smisao tog kačenja linkova bez ikakvog dodatnog objašnjenja ili mišljenja o sadržaju istog. Naročito ti finansijski izveštaji koji nisu preterano bitni krajnjim korisnicima (osim fanbojevima)

Po mom misljenju je bitno sve sto je vezano za ovaj telefon pa i njegova prodaja.
Ako nekome ne odgovara sta pise... zao mi je.

Poslednja izmena:
Ja cu i dalje da postavim po neki link a ono sto mi je zanimljivo da prokomentarisem ono sto nije necu.

Kome ne odgovara ima ignore. Ja ga koristim... super je.

Ja cu i dalje da postavim po neki link a ono sto mi je zanimljivo da prokomentarisem ono sto nije necu.

Ipak ne bi bilo loše da preskočiš ovaj thread. Gubiš vreme a i teraš inat

Hahaha, izvini vlasniče threada, izvoli nastavi sa postovanjem linkova koji nikoga ne zanimaju (i teranjem inata) :d :D

Da prekinem ovu raspravu. Mislim da je neko gore pomenuo da su kod nas dosli modeli koji ne isphnjavaju standard koji je postavio htc 100%. Uzeo sam tel pre dve nedelje, reklamirao posle pet dana zbog stuck pixela, zamenili mi tel sa kojim u tri dana koriscenja imam dva propustena pozivaa zbog gubljenja mreze ili sta god. Cekamo jos tri propustena i ponovo ga nosim i verovatno treci necu uzimati ako mi daju zamenu (mada sumnjam da ce ga zbog mrezemenjati)

Pretpostavljam da je u pitanju MTS. Zadnjih par ti dana se i meni to desilo nekoliko puta

Drugari, ako moze jedan savet. Dvoumim se izmedju LG-a G2 i HTC One-a ali vise naginjem na One-u zbog dizajna i celokupnog utiska koji ostavlja na mene. Imam odlicnu ponudu za One, sim free iz mts-a nov sa 2 godine garancije. Trudio sam se da procitam sto vise u ovoj temi u vezi kvaliteta izrade i mana, medjutim toliko je stranica da vise ni sam ne znam sta sam procitao. Da skratim, ono sto zelim da pitam je na sta ja konkretno da obratim paznju. Ako ima neki problem sa pixelima i slicno, jel se to odmah manifestuje ili nema pravila i slicno?

aha, znaci "evo vam ovaj link koji ni mene ne zanima, pa necu da ga komentarisem, nego cisto da znate kako imate telefon raspale firme"? :d
Ipak ne bi bilo loše da preskočiš ovaj thread. Gubiš vreme a i teraš inat
ocekuj sad duplo vise onakvih linkova, inat je inat :)
Da prekinem ovu raspravu. Mislim da je neko gore pomenuo da su kod nas dosli modeli koji ne isphnjavaju standard koji je postavio htc 100%. Uzeo sam tel pre dve nedelje, reklamirao posle pet dana zbog stuck pixela, zamenili mi tel sa kojim u tri dana koriscenja imam dva propustena pozivaa zbog gubljenja mreze ili sta god. Cekamo jos tri propustena i ponovo ga nosim i verovatno treci necu uzimati ako mi daju zamenu (mada sumnjam da ce ga zbog mrezemenjati)
a kako ti je podesen, na GSM, UMTS, LTE, koje podesavanje drzis?

Konkretno, ja zivim u granicnom podrucku, i kad god relefon shalta sa 2g na 3g, nekoliko sekundi ces biti van dometa! Probaj da drzis na 2g, pa vidi da li ces imati propustene pozive...

Sto se tice te teorije zavjere da dobijamo najgore telefone... No comment :D

aha, znaci "evo vam ovaj link koji ni mene ne zanima, pa necu da ga komentarisem, nego cisto da znate kako imate telefon raspale firme"? :d

Bas onako kako si TI to radio sa Nokijom i podjebavao sve ljude koji koriste telefone te firme?... Ja to ne radim.

A da prestanete sa prepucavanjem..?

Svaki put udjem u temu s nadom da cu videti neku zanimljivu novost u vezi telefona koji planiram da kupim, a zaticem samo splacine bespotrebnih svadja... Man'te se, to moze i PMom da se resi.

On-topic:
Kad namerava vise cena ovom telefonu da padne malo..? :D

Tesko to sa cenom... Ista je cena kao i S4, tako da...

Pasce cena tamo negde oko 300 na prolece kad dodju One Two ( :d ) i S5...

Prolece necu docekati... :D

Za 2, 3 meseca cu skupiti nesto kesa i ako tad ne bude mogao da se uzme za ~380e, odoh na neki jeftiniji model sa 2GB RAMa...

Prateci XDA zakljucio sam da je pocelo otkljucavanje telefona koji imaju h-boot 1.54 (S-OFF, ne SIM UNLOCK) preko JAVA CARD-a koja se porucuje direktno od HTC-a. Ima li neko informaciju da li se neko od nashih servisera upustio u tu zanimaciju, i kupio JAVA CARD? Nigde ne gori , nego cisto da imam info, posto sam se zaleteo i otkljucao bootloader preko HTC Dev-a a ako se , ne daj Boze, nesto pokvari, 99% je da mi nece priznati garanciju, pa se cisto informisem...
Moze i na PM ime i broj servisa ako su reklame zabranjene..;)

Prolece necu docekati... :D

Za 2, 3 meseca cu skupiti nesto kesa i ako tad ne bude mogao da se uzme za ~380e, odoh na neki jeftiniji model sa 2GB RAMa...

Realno sada moze da se kupi za 400e mesec dana star,ako naidjes na pravog i ako ga smaras da smanji cenu za 20,30e sa pricom dolazim odmah kes u ruke bla bla bla.. Nikada se ne zna. Ali cenim da ce za 2 meseca moci da se nadje za 380

Za 2 meseca ce G2/Z1 biti oko 450e novi jer ce oglasi biti preplavljeni telefonima od domacih operatera. A to znaci da ce One biti tu oko 380e..

Prateci XDA zakljucio sam da je pocelo otkljucavanje telefona koji imaju h-boot 1.54 (S-OFF, ne SIM UNLOCK) preko JAVA CARD-a koja se porucuje direktno od HTC-a. Ima li neko informaciju da li se neko od nashih servisera upustio u tu zanimaciju, i kupio JAVA CARD? Nigde ne gori , nego cisto da imam info, posto sam se zaleteo i otkljucao bootloader preko HTC Dev-a a ako se , ne daj Boze, nesto pokvari, 99% je da mi nece priznati garanciju, pa se cisto informisem...
Moze i na PM ime i broj servisa ako su reklame zabranjene..;)

Nažalost, evo potvrde da sama činjenica da je generisan kod za otključavanje telefona preko htcdev-a (čak iako taj kod nije iskorišćen) automatski podrazumeva gubitak garancije. U pitanju je slučaj baadnewz-a, tvorca jednog od najpopularnijih custom ROM-ova za One, InsertCoin

http://insertcoin-roms.org/2013/10/03/my-htc-one-story-broke-and-denied-warranty/

Razlog više da nikad vise ne kupim i ne preporučim HTC telefone.
Sad se i Samsung povampirio... Ubacili su knox bootloader koji podiže flag ako se instalira custom firmware na telefon, čak iako flashujes stock rom kroz odin.
Nisam trebao da uzimam HTC one. Trebao sam da čekam nexus5.

@ mironiko

Nasao sam na esatu galeriju sa One fotografijama koje su kacili korisnici, pa eto da vidis da li ti odgovara :) E sad mozda su neke obradjene, nemam pojma, to moze da se vidi iz exif-a mada moze i da se ukloni.. Macro lens za One, rekao bih da je to korisceno na nekim fotografijama.

http://www.esato.com/phonephotos/index.php?make=htc&model=HTC+One

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno