Šta je novo?

HTC One

Znaci mi na sense moramo da cekamo..

I ovo je Sense,samo 4.3 Android

Poslednja izmena:
Kako da znam da li je dead ili stuck pixel? Imam jedan, vidi se kada gledam slike na fejsu, ili na cevenoj pozadini na dead testu. A na potpuno crnoj se ne vidi. Ostavicu preko noci da radi onaj fix za stuck pixele, pa cu videti sta ce biti.

Msm da nije, cim se ne vidi na svim bojama. Onako zelen

Aj pa probaj, ako je stuck mozda moze da se ''oporavi'' i bas bi bio bedak da ostane mrtav/zaglavljen..

Pa da, mnogo sam se iznervirao kad sam uocio. Valjda moze da se povrati :S Da li garancija pokriva to?

Uvek sve mora meni da se desi najgore.

ne znas ti sta je najgore... :p

Hajde molim te okači SS, baš me zanima da vidim taj mrtav piksel

Nece se to videti na SS-u - nije SS prikaz fizickog stanja ekrana, nego onoga sto bi ekran trebao da reprodukuje, kad je poptuno ispravan.

Nadam se da je mislio na fotografiju, a ne na klasican SS, za njegovo dobro :d

Vrv je mislio sliku fona. Nisam sad kuci, okacicu ako budem imao sa cim da slikam.

Nego, djeco, recite vi meni...

Ako je neko od korisnika One-a ranije imao S2 - moze li neko poredjenje slika (prevashodno dnevnih) i autonomije? Onako, narodski (nema potrebe za SS-ovima i kojekakvim primerima), u par reci...

Hvala. :)

Mogu ja u toku sl nedelje da ti proverim.

Ma ne moras. Mislim da je bilo par ljudi koji su sa S2 presli na One, pa kao bas korisnici da iznesu misljenje. No, hvala u sv. slucaju. ;)

Poslednja izmena:
A jel mozda znas kako te stvari nerviraju?

Dobio sam poziv da budem beta tester, i sada imam 3.7 FB, i u nekoj sam grupi za te testere xD

A jel mozda znas kako te stvari nerviraju?
znam... Imam overbright pixel na One, na One X sam imao problema sa wifi antenom, imao sam problema sa baterijom (tel se gasio i kad je na 30-40% bat kad povuce malo jace), neki klinac mi je na plazi nagazio na ruksag i izgrebao ekran (inace mi je svaki tel perfektno ocuvan)... Jel znas kako te stvari nerviraju? Don't be a baby ;)

znam... Imam overbright pixel na One, na One X sam imao problema sa wifi antenom, imao sam problema sa baterijom (tel se gasio i kad je na 30-40% bat kad povuce malo jace), neki klinac mi je na plazi nagazio na ruksag i izgrebao ekran (inace mi je svaki tel perfektno ocuvan)... Jel znas kako te stvari nerviraju? Don't be a baby ;)

Pa ti si bas neki maler xD al moras se sloziti da sam i ja maler teski.. prvo i prvo sam cekao na ovaj fon od januara do oktobra, a kad sam ga dobio vidis sta sam otkrio.

Sta ces da radis kad ti neko cukne auto na parkingu? Da skocis sa mosta? :D

Sta ces da radis kad ti neko cukne auto na parkingu? Da skocis sa mosta? :D

Ne mora niko, ja sam se sam zakucao u svoju garazu -.- Mrkli mrak a ja malo popio i roknem u ivicu garaze, s****m ceo branik, pukne far i zmigavac.

Jeste offtopic al kad si poceo o tome :p

Pa ti si bas neki maler xD al moras se sloziti da sam i ja maler teski.. prvo i prvo sam cekao na ovaj fon od januara do oktobra, a kad sam ga dobio vidis sta sam otkrio.

Previše se opterećuješ... Nema potrebe da toliko zagledaš telefon i tražiš dlaku u jajetu. Mislim da se nisam nervirao kao ti ni dok sam sedeo u mesec dana starim kolima dok ga je lupao grad veličine jajeta, kad već neko spomenu analogiju sa automobilima

Previše se opterećuješ... Nema potrebe da toliko zagledaš telefon i tražiš dlaku u jajetu. Mislim da se nisam nervirao kao ti ni dok sam sedeo u mesec dana starim kolima dok ga je lupao grad veličine jajeta, kad već neko spomenu analogiju sa automobilima

Mene iritira sto tolike pare das, ocekujes perfekciju i dobijes sta? ... Da mi ispadne i pukne nesto znam da sam kriv i cao, al ovako kad nisam kriv//

Hvala na savetima, pokusavam verujte mi.. :)

Nazad
Vrh Dno