imas neko mikro probijanje pozadinskog osvjetljenja, koje se vidi samo u mrklom mraku pod odredjenim uglom i mozda jedan zaglavljen subpixel na full hd ekranu, i onda kazes kako se "tebi desavaju najgore stvari"? NHF, ali zvucis mi kao Antonija
znam... Imam overbright pixel na One, na One X sam imao problema sa wifi antenom, imao sam problema sa baterijom (tel se gasio i kad je na 30-40% bat kad povuce malo jace), neki klinac mi je na plazi nagazio na ruksag i izgrebao ekran (inace mi je svaki tel perfektno ocuvan)... Jel znas kako te stvari nerviraju? Don't be a babyA jel mozda znas kako te stvari nerviraju?
znam... Imam overbright pixel na One, na One X sam imao problema sa wifi antenom, imao sam problema sa baterijom (tel se gasio i kad je na 30-40% bat kad povuce malo jace), neki klinac mi je na plazi nagazio na ruksag i izgrebao ekran (inace mi je svaki tel perfektno ocuvan)... Jel znas kako te stvari nerviraju? Don't be a baby![]()
Sta ces da radis kad ti neko cukne auto na parkingu? Da skocis sa mosta?![]()
Pa ti si bas neki maler xD al moras se sloziti da sam i ja maler teski.. prvo i prvo sam cekao na ovaj fon od januara do oktobra, a kad sam ga dobio vidis sta sam otkrio.
Previše se opterećuješ... Nema potrebe da toliko zagledaš telefon i tražiš dlaku u jajetu. Mislim da se nisam nervirao kao ti ni dok sam sedeo u mesec dana starim kolima dok ga je lupao grad veličine jajeta, kad već neko spomenu analogiju sa automobilima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari