Šta je novo?

HTC One

Kako bre? Pa odavno postoji sim unlock za one...

Gde?

Neko je ovde na forumu govorio da ima na xda...

Kako bre? Pa odavno postoji sim unlock za one...

Nije taj tutorial dao rezultate pa je navodno i dalje (3 meseca vec) Work In Progress...

Ima da se otkljuca preko koda u BG-u (za Telenor mrezu) ali je oko 20e, negde i malo vishe pod uslovom da je tvoj telefon zaveden u Telenor bazi, a i nisu bas nesto azurni sa ubacivanjem..;)

Poslednja izmena:
Super.. i kako sa AllInOne Toolom odraditi SIM Unlock? Nigde nema ta opcija. S-Off i SIM Unlock su razlicite stvari.

Nemoj, sad ce opet da dodju Samsugasi da pricaju kako je S4 najbolji telefon ikada :d

S4 je najbolji fon ikada, utuvite to u glavu! :))

Moze li kod nas da se kupi HTC One Double Dip Flip Case ? I ako moze, gdI ? :p
Ako ne, onda gde da nabavim neki flipbook case za HTC one kod nas? (Ostala mi navika od S3/4 za flip case-ovima :D )

Da upadnem kao padobranac :D
samo kratko pitanje, da ne citam sve, uzeo je ortak one pa dok sam mu podesavao sve pita me za ir blaster...
Da li moze da se podesi da radi kod nas i kako?

Danas sam postao vlasnik HTC one—a pozdrav svima

Bio sam na koncertu (wall) i napravio sam nekoliko video snimaka. Htc One me je prilično iznenadio kvalitetom zvuka. Očekivao sam probijanje medjutim čuje se baš dobro.

od juce sam vlasnik doticnog pa me interesuje...koliko vam traje baterija? malo mi je zalosno da ga vidim da je posle 7h prosecne upotrebe pao na 50%

Sve zavisi od upotrebe. Mene ponekad uvece sačeka sa 50% baterije, a ponekad sa 20%.

Bio sam na koncertu (wall) i napravio sam nekoliko video snimaka. Htc One me je prilično iznenadio kvalitetom zvuka. Očekivao sam probijanje medjutim čuje se baš dobro.

To je zbog mikrofona sa duplom membranom. Bilo je reči o tome u ovoj temi. Nokia je tužila firmu koja pravi te mikrofone jer je iste prodala i HTC-u, a imali su ekskluzivan ugovor sa Nokijom. Šta je uopšte na kraju bilo sa time?

od juce sam vlasnik doticnog

Najzad si našao odgovarajući. Čestitke! :)

Poslednja izmena:
Na kraju ništa nije bilo od toga, samo HTC u novim serijama stavlja obične "duple" zvučnike, a ne te kao "kvalitetne"...

Zvučnike ili mikrofon? Zvuk je fantastičan. Na sgs2 sam dobijao samo prd-prd-prd. Ovde se sve savršeno čuje.

Mikrofone...

Mislim na mikrofone, a pišem zvučnike :)

Zvuk je jos bolji kada se flashuje purexaudio a iskljuci beats audio. Beats effect je po meni jedan od losijih sound mod-ova.
Purexaudio flashovati ili instalirati viper4android fx ili xhifi, pa se igrati sa podesavanjima.

Prebacio sam snimke na komp i tamo zvuče baš dobro. Ne verujem da telefon tako može da snima zvuk.

Prebacio sam snimke na komp i tamo zvuče baš dobro. Ne verujem da telefon tako može da snima zvuk.

Sta bi tek rekao da cujes snimke sa PV 808 ili Lumie 1020 :) (na stranu os, taj kvalitet zvuka ne postoji na nekom Androidu).

Pa u One se nalazi isti mikrofon kao u PV i Lumia 1020.

Ali kvalitet snimljenog zvuka nije isti..

U svakom slucaju ovo je velika prednost za One jer ko snima neki koncert ili bilo sta slicno konacno moze da ima snimak sa krstenim zvukom.

Nazad
Vrh Dno