Šta je novo?

HTC One

A da li se i kod vas to dešava? Ako vas ne mrzi, da li neko moze da proba kod sebe?
Testirajte na 4.2.2.

Ljudi jel neko ima problem sa autofucusom kamere tj. tap to focus ne radi- telefon star jedan dan 4.2.2..

Da nisi možda uključio "Touch to capture" opciju?

Ne ne ,nismo se razumeli ,telefon ne može da fokusira bilo šta što je vise od par metara udaljeno...vidim da se ljudi žale da je HW u pitanju.

Moguće je da je hardver. Udari blago par puta po senzoru, pa probaj. Ako ne upali, pravac reklamacija.

Ma kakvi ,mutno do bola...ako ne postoji neki sw fix,u ponedeljak vraćam.

Naručio telefon u MTS-u uz paket MixNet L i ugovor na dve godine. Kažu stiže telefon u roku od tri dana.
Međutim, 2 sata kasnije zove me gospođa iz MTS-a i prilično neprijatnim, potcenjivačkim tonom počne da me ispituje da li znam šta sam naručio i koliko to košta... (?!)
''Vaš dosadašnji paket je bio Mix 1250 i plaćali ste svega 750 dinara mesečno (da, uz 50% popusta naravno!), a sada bi vam rata bila 10 puta veća.'' (da, znam da računam)
''Možemo samo da vam ponudimo da uzmete telefon za 54.000 keša.'' (?!)
Dobro mi nije tražila da joj dam sve pare za dve godine pretplate unapred.

Dakle, meni ističe ugovor ovog meseca i prelazim na android i neophodan mi je paket sa netom kako god da okrenem, a razlika između Mix 1250 i MixNet L je svega 480 dinara. Sad oni meni prave problem što sam do sada koristio 50% popusta i što mi je potreban telefon. (?!)

Neverovatan bezobrazluk i sramota MTS-a. Čekam da se malo ohladim pa ih zovem kasnije opet...

Da li je neko imao slično iskustvo?

Glupost neviđena. Koliko si dugo na postpaidu i jesi li nekada kasnio sa plaćanjem?

Godinu dana i za to vreme dana nisam kasnio. Popunjavao sam pre jedno 2 meseca upitnik za proveru kreditne sposobnosti, iskreno ne znam šta oni sa tim informacijama rade ali moje finansijsko stanje ne verujem da mogu pouzdano da provere.
No nebitno, ja se ugovorom vezujem za njih, čemu služi uopšte njihova ponuda i šta da sam im se prvi put obratio za ugovor i telefon... I dalje sam u šoku.

Da li postoji sim unlock za telenor modele?
ili ako neko zna neki pouzdan servis u BG-u koji otkljucava, neka mi posalje PM ;)

pozdrav :wave:

Konacno imam malo vremena da izaberem novi telefon...

Podigao sam nekoliko svojih, vrhunski fotografija - reklama koje sam radio u inostranstvu na svoj server.
Otisao sam kod operatera i sve ih pogledao sa demo telefona.

Po meni, Samsung S4 ima znatno bolju sliku nego HTC One

A HTC mi se kao telefon mnogo vise dopada! Medjutim, reprodukcija boja, detalji na svetlim tonovima, sveukupan koloritet slike, kontrast... sve mi je to bolje na S4...

Ne znam da li je HTC One bio na neki nacin osakacen ili nije "kalibrisan" (ako tel. moze da se kalibrise...)

Sto se fotki tice, sve su licno moje i vrhunske su. Na svakoj sam radio po xx sati i znam ih u dusu. Zato sam i koristio svoje slike za poredjenje!

Inace, preferiram HTC.

Nisam pametan sta da radim

Moram da odem na jos neko mesto i ponovo uporedim druga dva telefona, ali bojim se da je to, to...

Nisam pametan... jos mi se ne svidja na HTC One ona odvratna plastika sto je u "sendvichu" od aluminijuma, kao da sam je sekao tupim skalpelom, pa jos se lako prlja od ruku...

Sve ostalo je fenomenalno... telefon je out of this world. Tako savrseno minuciozan... kakav je CNC alat trebao da se izbuse one rupise za zvucnike...

Inace sam procitao ovu temu pre neki dan, dok sam cekao na aerodromu... zali boze vremena, ali kako sam cekao, nistam puno izgubio :(

Pa ako si pitao za SIM unlock, odgovorio ti je za SIM unlock... :p

Mnogi brkaju ta dva unlocka pa zato pitam za potvrdu.... Znam da nijedan do sad iz One serije nisu imali free unlock pa mi cudno ako ima....

Види на xda, па ћеш бити сигуран.:)

Ja sam danas dobio unlock code, preko sajta, koji su preporucili na xda. Medjutim telefon i dalje nece da se otkljuca (Telenor).
Pisao sam im, videcemo sta ce da odgovore...
Jel ima neko neki savet?
Dal da probam da odradim s-off, boot unlock, pa da ga pregazim sa novim firmware-om i onda probam obet ovaj code sto sam dobio ili nesto trece... Nisam pametan :)

Ja sam danas dobio unlock code, preko sajta, koji su preporucili na xda. Medjutim telefon i dalje nece da se otkljuca (Telenor).
Pisao sam im, videcemo sta ce da odgovore...
Jel ima neko neki savet?
Dal da probam da odradim s-off, boot unlock, pa da ga pregazim sa novim firmware-om i onda probam obet ovaj code sto sam dobio ili nesto trece... Nisam pametan :)

Ista stvar se desila i meni, cekam neki odgovor od autora sajta za otkljucavanje.
Ja sam mu platio 2 puta (prvi put sam greskom trazio unlock za AT&T i T-mobile mrezu) ali i kada sam drugu porudzbinu napravio, poslao mi je isti kod koji ne radi.
Dva puta sam pokusao ali nece...
Ako nesto saznam javicu ovde, isto ocekujem i od tebe..;)

To ti nista nece pomoci za sim unlock. Moras da budes na stock rom-u i da imas pravi kod...Ja se samo plasim da ovi iz Telenora nisu menjali te kodove po svom algoritmu koji je drugaciji od HTC-ovog algoritma po kome funkcionishu ovi sajtovi za otkljucavanje...A negde sam procitao da Telenor u Norveskoj upravo to radi. Ne znam da li je ta politika i kod nas primenjena..

Ajd napisacu jos jednom: imate uputstvo za SIM UNLOCK na xda, bez kodova.

Nazad
Vrh Dno