Šta je novo?

HTC One

Ljudi koja navigacija najbolje radi,navigon je jeziv barem meni,jel postoji IGo za 1080p,može na pm- hvala svima

Znam za tu XDA temu.. ja sam se zeznuo jer sam odradio 422 OTA i sad imam novi bootloader i ne mogu da odradim s-off. Moram da cekam revone da proradi sa novim bootloaderom.

Upravo sam prelistao celu temu, ali nigde nema detaljnog tutorijala kako se obavlja sim unlock bez koda...jos uvek cekaju zvanicno da jedan developer objavi tutorijal...;)

Da li, možda, neko zna gde se mogu nabaviti informacije o dostupnosti HTC One Dual-Sim varijante u kojim državama ? Da li treba da pošaljem direktno email HTC-u ili ne ?

Jer primetio sam da mnoge dual-sim varijante telefona završe na rusko-ukrajinskim i kinesko-azijskom tržištu a ovde kod mene u Nemačkoj baš ima slab i preslab izbor takvih telefona. Pa zato pitam, ako neko zna nek mi kaže.

Najbolje je da pises na HTC.de ili na .com oni ce najbolje znati.

Mts-ovi telefoni su simfree tj. ova dva moja jesu (prva tura od 500)...jel postoji siguran nacin za rootovanje pod 4.2.2 i da li je S-off preduslov?

Mts-ovi telefoni su simfree tj. ova dva moja jesu (prva tura od 500)...jel postoji siguran nacin za rootovanje pod 4.2.2 i da li je S-off preduslov?

Ne postoji nesiguran način za rootovanje koji je banalan proces. S-off nije potreban, nikada nije ni bio.

Ne postoji nesiguran način za rootovanje koji je banalan proces. S-off nije potreban, nikada nije ni bio.

Da li je banalan tj. prost proces je relativna stvar,ti imas vremena pa pratis ja suprotno.Koliko sam skapirao root>CWM>custom rom,s-off je za permanetni root i pisanje po nandu.

Kako da podesim da mi u google playu prikazuje i aplikacije koje se placaju a ne samo besplatne?

Probaj VPN..

Nabavio sam HTC One pre neki dan, pa pre nego što ga otključam i rootujem, postavio bih par pitanja:

1. Da li je moguć permanent s-off na 4.2.2 i da li uopšte ima potrebe za tim ili je sasvim okej i otključavanje preko htcdev (imao sam incredible s i perm s-off, kada sam ga ja otključavao nije bilo moguće preko htcdev-a)

2. Ako ga otključam preko htcdev-a, da li moram svaki put kada flesujem neki ROM posebno da gurnem kernel preko adb-a?

3. Koji ROM i kernel preporučujete (pored mike-ovih ROM-ova koji su standardno dobri)?

Inače, telefon radi savršeno i na stock ROM-u, Sense 5 je sasvim okej, pa osim uklanjanja reklama i TB-a, i ne vidim neki preterani benefit od rutovanja, ali navika je čudo ;)

Hvala, pozdrav!

Jel bolji ekran kod One-a ili iPhone 5 ?

Ту су негде, али htc има fullHD резолуцију.

Ту су негде, али htc има fullHD резолуцију.

I gusci je koliko ja znam? Zato sto me drug ubedjuje da je njegova "retina" na iP5 oduvala ekran kod One-a...

Citiram "Kakva god da je rezolucija na telefonu sve mu je radjeno standardno tipa games, icons ...
A na apple products sve je radjeno 2x vece od velicine ekrane i smanjeno"

Iphone uzmi samo ako ti smeta veličina kod HTC-a, tako se ja ne bih puno razmišljao. :D
Lep je retina ekran, ali 1080p je ipak 1080p ;)

Bas, kao da medved objasnjava kelerabi.

Ma nisam ni razmisljao o iP5, naravno da uzimam One. Nego samo pitam da vidim sta vi kazete.

Evo odgovora:

The HTC One’s display is one of the most pixel-packed we’ve ever seen. It has a 1080p screen like the Samsung Galaxy S4, but as it’s packed into a smaller space than that 5-inch phone, it’s even sharper. Pixel density is a staggering 469ppi.

We thought the iPhone 5’s 326ppi 1,136 x 640 display was impressive, but HTC takes it to the next level.
Read more at http://www.trustedreviews.com/opinions/iphone-5-vs-htc-one#ZkEZkBfo1TuV4Ttf.99

A tvoj drug moze samo da se teshi... iPhone 5 ima dobar ekran, ali je josh prethodna generacija android telefona imala vecu rezoluciju od njega.

Evo odgovora:

A tvoj drug moze samo da se teshi... iPhone 5 ima dobar ekran, ali je josh prethodna generacija android telefona imala vecu rezoluciju od njega.

Hvala, ovi mi je dosta pomoglo ! :)

Mene interesuje da mi vi koji već par meseci imate one kažete kako se pokazao u pogledu tajnosti? Je l' se grebe aluminijum pa ivicama i pozadi?

U pogledu tajnosti je los,svi odmah provale koji je fon...a u pogledu trajnosti je odlican,evo posle 3 meseca jos je kao nov,bez tragova upotrebe :)

Nazad
Vrh Dno