Šta je novo?

HTC One

Slazem se, bio je los. Tj. i dalje je. Moj drug koji ima S3 nije verovao kakav je meni zvuk na RHD. Inace, Emixe, slazem se - svi bi voleli da ga mogu provuci kroz ruke, ali HTC fejluje, nazalost...

Da se niko ne uvredi, kad isprobate One, svojim rukama, i multimediju na njemu, ukljucujuci i zvucnike, onda sudite. Zaista je nova vrsta dozivljaja u odnosu na ostale telefone.

Verujem, naravno (i jedva cekam da ga propustim kroz prste :)), nego mi je to kod telefona apsolutno-potpuno-sasvim nebitno cheers
Ako slusam muziku, koristim slusalice.

Poslednja izmena:
Po meni je pravi pogodak sto zvucnici stoje napred. Zbog mnogo stvari..

[YOUTUBE]Dlx4_qlB6vA[/YOUTUBE]

Drugi i treci video na One-u ocajni. Van fokusa, bez detalja, neprirodno osvetljenje... Kako je sa prvim ubio, mislio sam da ce sahraniti, kad ono...

Treba jos na softveru da se radi.

Da one je ovde čist fail. XZ boga mi baš dobar...
Ne gubi fokus, najbolje boje, stabilan frejmrejt.

Na drugom snimku one snima u jedno 15-16 fps dok ova dva drze konstantno dobar framerate.

A nije moguce da u prvom extra snima a posle opadne fps.. nesto tu gadno ne valja..

Neko iz Niša ko ga poseduje? Plaćam pivo da razgledam stvarčicu 5min, možda bi pazario ako valja šta.

Haha postalo je jako isplativo posedovati HTC One. :D

Meni uskoro ističe ugovor u MTS i razmišljam se o produženju sa uzimanjem HTC One ili Sony xperiaZ... šta bi bio bolji izbor, a da zaista može da me posluži jedno godinu dana?

oba telefona mogu da te posluze vise do godinu, sve zavisikoji izgled vise gotivis, idi kodnekih operatera i cackaj ih malo i videces koji ti see vise svidja

Pa oba su vrh i uz gs4 najbolji telefoni trenutno, do jeseni neće izaći ništa bolje od njih.
Preko operatera ja bi uzeo gs4 ili one, a u slobodnoj prodaji bi uzeo XZ, zato što je mnogo jeftiniji a ništa lošiji od druga 2

One je skuplji 200 evra od XZa a to je previse...

Nakon tri dana koriscenja mogu da kazem da me je telefon prijatno iznenadio sa svim osim sa kamerom,koja je trebala da bude bolja. Kuciste je fenomenalno i nisam osjetio da se nesto previse pregrijava u odnosu na one x koji sam imao prije ovoga telefona,zvucnici fenomenalni,ekran takodje a baterija mi je danas izdrzala uz koriscenje poziva,sms-ova,interneta i muzike i sada se nalazi na 20% a skinuo sam ga sa punjaca oko 9 sati.
IMAG0007.jpg
IMAG0009.jpg

Sta je sa kamerom, ima urodjeni ''ulje na platnu'' efekat? :) :d

Jao koliko suma a malo detalja ne prvoj slici.
Nije mi jasno zasto, ako je vec trebala da se pokaze i dokaze u uslovima slabijeg osvetljenja?

Zato sto je htc kamera guru doktor :)

Zanimljivo poredjenje

[YOUTUBE]xKk6G-Q6ucQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Zasto mislis da je tako losa? Na GSMArena sajtu, na testu, ima oko 10h gledanja videa, i oko 8h surfovanja. Sumnjam da je samo 5h onda na 12h upotrebe...

Zasto mislis da je tako losa? Na GSMArena sajtu, na testu, ima oko 10h gledanja videa, i oko 8h surfovanja. Sumnjam da je samo 5h onda na 12h upotrebe...

Upravo sam pogledao na TheVerge(i jos par drugih sajtova) njihove testove za HTC One i svi navode da je baterija osrednja...

I sta je na kraju zakljucak? Jel moze ceo dan da izdrzi (12h) sa malo vecim koriscenjem ?

Ako može moj XZ onda može i ovo, naravno posle nekog vremena adaptiranja androida na startovane procese i bacanje u hibernaciju nepotrebne procese..

Nemoguće da ne izdrži ni jedan dan, meni je poslednje punjenje trajalo 1dan i 20 sati sa osrednjem korišćenjem, pozivi, slušanje muzike jedno 2 sata, tapatalk, viber, gmail, chrome, sa uključenom sinhronizacijom, jedino preko noći nije bilo uključeno po jedno 5h koliko sam spavao, 2 noći zaredom.

Osvetljenje oko 35%.

XZ ima po testovima slabiju bateriju, tako da nemoguće da njemu samo toliko drži, tj moguće, kao što rekoh dok se baterija i procesi ne adaptiraju za korišćenje. Imate o tome svuda po netu.

I sta je na kraju zakljucak? Jel moze ceo dan da izdrzi (12h) sa malo vecim koriscenjem ?
Kao neko ko koristi ovaj telefon već duže vreme, garantujem da može.
Naravno, ubijao sam ga i brže (pogotovo kada sam npr. slao 20 GB preko 5 GHz WiFi-a, to sisa bateriju k'o ludo), ali bez neke štednje može da izgura od ujutru do uveče bez problema.

Koliko screen on na recimo 15 sati od kojih jedno 10 na 3g a 5 wifi? 12 sati nije ceo dan (osim za one koji spavaju 12 sati), opet podrazumeva dva puta punjenje. Na S3 sam mogao 3,5 sata da izvučem, što mi nije bilo dovoljno, a na N2 i 5 pa ne bih baš mogao na nešto slabije (u smislu baterije) da pređem. Koliko ekrana ima pri ovakvoj upotrebi ako ga je neko od vas maltretirao?

Poslednja izmena:
Vrh Dno