Šta je novo?

HTC One

Nigde ne postoji krivica HTC-a u slučaju sa mikrofonima (što je i sud potvrdio), tako da neće biti posledica po prodaju One-a, osim što će za buduće primerke morati da se obezbedi mikrofon iz nekih drugih izvora (presuda je zabranila firmi STMicroelectronics da prodaje dotične mikrofone bilo kome osim Nokia-i do marta 2014.).
Nadam se samo da će biti pronađena adekvatna zamena, inače će odjednom rani primerci One-a postati vrlo tražene zverke.

Btw, par sličica od danas sa Ade :) (druga je HDR)

Neeeeee, nemoguce, htc mora biti kriv, sta cemo sada....

pa dobro nisu oni glavni krivci ali "izvinite nismo znali" moze da im prodje kod nekog klinca iz obdanista :) to bi isto bilo kao kad Nikon hoce da ugradjuje neki Toshibin senzor koji Canon vec odavno ugradjuje i za koji se zna da je ekskluzivan za njih, onda ovi iz Nikona caste nekoga iz Toshibe kome treba brzi kes i ovi im isporuce senzore, glavni krivac je Toshiba ali Nikon takodje neeticki posluje u tom slucaju :)

P.S. Situacija je hipoteticka tako da ne morate da me ispravljate sto se tice toga ko koji senzor koristi :D

^ Ako se dobro secam Dandy nije spominjao nikakav update? Ovo je mozda neka "patka" da se smire korisnici i da izazove placebo

^ Ako se dobro secam Dandy nije spominjao nikakav update? Ovo je mozda neka "patka" da se smire korisnici i da izazove placebo
To je važilo za taj momenat, ali nisam rekao da neće biti u skorije vreme neki update koji donosi boljitak.
Upravo sam uradio update na 1.29.401.12, pa ću videti šta on donosi. Kapiram da je to isti ROM kao ovaj 1.29.401.13 koji pominju, samo za drugo tržište.

Edit:
Već vidim par poboljšanja. Večeras ću da testiram snimanje videa u uslovima slabijeg osvetljenja, da proverim da li je možda eliminisan pad FPS-a.

Poslednja izmena:
@Dandy: Hoces i ti probati ovo sa dugmetom?

I hoce li neko da mi objasni sta su oni tacno uradili? U sta se onda pretvara ovo postojece home dugme?

to home dugme moze da se programira da bude sta hoces :D
koliko sam jarazumeo ali samo u developer edition verziji msm u obicnim moras da rutujes :D

a na koju foru logo postane dugme nisam razumeo?

^ U predelu gornje polovine logoa, koji je sastavni deo ekrana osetljivog na dodir, integrisano je softversko dugme. [tako sam ja razumeo]

Poslednja izmena:
http://www.androidcentral.com/zoes-video-highlights

Then there's HTC Zoe Share. Again, a cool new service from HTC, but it's very much a work in progress (which HTC itself will tell you). Uploading to Zoe Share is easy enough. But the links it creates are only good for 180 days. So wherever you link to it from will have dead links in six months. And dead links are bad. Moreover, there's currently no way to see all the Zoe Share posts from a single user. You have to know the link of the Zoe Share post to see it. That's poor discoverability. You can delete a Zoe Share post if you squint and hunt and find the "Click here to manage your Zoe Share" link at the bottom left of the page.

Da li ovo znaci da ne mozes da sacuvas duze od 3 meseca snimak taj ili ja nisam dobro razumeo?

180 dana je valjda 6 meseci? :D

U svakom slucaju, bzvz je da "umiru" linkovi...

Tih 180 dana se odnosi samo na taj servis za Zoe albume na web-u, koji uopšte nije neophodan, već je samo jedna od opcija.

Ko hoće da kupi 1 bolje da juri ove prve serije. Ha Verdžu sam pročitao da će Htc ugraditi sve dobre HAAC mikrofone pre nego što pređe na alternativnog dobavljača.
Problem je u tome što su dotični mikrofoni, po svemu sudeći, jedinstveni na tržištu, ništa drugo ne snima toliko glasne zvuke.
Ja uvek volim da sačekam mesec-dva po izlasku telefona da bi se videlo koje probleme je donela masovna proizvodnja, ali sada mora da se požuri. :)

A to snimanje/mikrofon je stvarno ultra-mega-giga bitna funkcija za telefon... :wall: :d

Poslednja izmena:
2 sata ujutru i vi me napadate :D

3 meseca, 6 meseci, kao da je bitno :D

A to snimanje/mikrofon je stvarno ultra-mega-giga bitna funkcija za telefon... :wall: :d

Pa eliminacijom tog mikrofona ode jedna od prednosti One-a. Ovoliko odlaganje, problemi sa Nokiom i mikrofonom i glasine da One X nece dobiti KLP :d.. ja ne znam stvarno sta li je njihovim mozgovima.

I jos nesto, i dalje ne mogu da verujem da su prekopirali dizajn ovog kineskog telefona (Jiayu G3, pojavio se valjda sredinom 2012)
Jiayu-G3-1.jpg

Ne mrzim htc, One mi je bolji (bio) od SGS IV i XZ ali su stvarno retardi..

Evo sta donosi apdejt za kameru : http://www.gsmarena.com/htc_one_update_brings_further_camera_improvements-news-5915.php

Poslednja izmena:
Ko hoće da kupi 1 bolje da juri ove prve serije. Ha Verdžu sam pročitao da će Htc ugraditi sve dobre HAAC mikrofone pre nego što pređe na alternativnog dobavljača.
Problem je u tome što su dotični mikrofoni, po svemu sudeći, jedinstveni na tržištu, ništa drugo ne snima toliko glasne zvuke.
Ja uvek volim da sačekam mesec-dva po izlasku telefona da bi se videlo koje probleme je donela masovna proizvodnja, ali sada mora da se požuri. :)

Ne znam da li si video reportove prvih serija, ali većina ima mane, tipa platsika ne ispunjuje sve gapove, aluminijum nije izbrušen dovoljno, portovi su krzavi. Mislim da je neko čak stavio jedan link na prethodnim stranama.

To i čekam da vidim, jeb ga ne može masovna proizvodnja nikada da ima stopostotnu kontrolu kvaliteta. :-(

Vrh Dno