Šta je novo?

HTC One

pa mozda zato sto je Butterfly izbacen ranije i vece baterije(ili taj hardver) im tad nisu bile dostupne u velikoserijskoj proizvodnji...eto vidis i da sa One imaju problema da proizvedu dovoljno
Butterfly je izbacen krajem godine, a kad je izbacen Razr Maxx, sa daleko jacom baterijom? Ali jaca baterija = veca baterija, HTC je radio interna testiranja sa fokus grupama, i vecina je rekla da ce prije kupiti tanji, elegantniji i ljepsi telefon sa slabijom baterijom, nego deblji fon sa jacom baterijom, i to sad maltene svi proizvodjaci guraju (a znamo koliko ljudi je spremno danas da nosi cigle kao sto je 808, n95 i slicne)

Snimao sam već dosta klipova One-om i nigde nema tog puckanja. Nešto su oni zeznuli prilikom kačenja na YouTube.

Brate, jako mi je ovaj komentar znacio. Sad sam 100% siguran u odluku. Po meni je najj fon za sada a i ubuduce.

Malo se poigrao i paintu... I da li bi se neko slozio da ovako mnogo bolje izgledao:d Retro rupice za zvicnik malo pomerene na dole, redizajnirani tasteri takodje malo pomereni u stranu:laugh:

Poslednja izmena:
Malo se poigrao i paintu... I da li bi se neko slozio da ovako mnogo bolje izgledao:d Retro rupice za zvicnik malo pomerene na dole, redizajnirani tasteri takodje malo pomereni u stranu:laugh:

mora nedje brend da pise :) Moguce da je to i primarni razlog!

nego, multitasking ni ja nisam cesto koristio na One X, remapirao sam ga za menu taster... Al sad ce svaka neoptimizovana aplikacija opet na One da prikazuje mrzni 3-dot meni
three-dots-settings-menu.png

Poslednja izmena:
Може име бренда да пише и са задње стране:D

Generalno su svi operateri podivljali sa cenama telefona u odnosu na cene koje su modeli imali prošle godine.

Осилили се:p

Ne znam zbog čega Htc taster nisu iskoristili i kao home dugme, to bi bilo sasvim logično i funkcionalno.
Koliko sam razumeo to Htc ne služi ničemu osim što sija?

Uz to ni ne svetli :)

Da mi je samo znati koji dizajner/inženjer je sebi rekao:"Baš bi bilo kul da stavimo 3 funkcije na desno a nijednu na srednje dugme!"
:)

Ovo softversko meni dugme je fenomenalno, treba dati orden onome ko je to smislio. Prosto genijalno.

Izvinjavam se, ucinilo mi se da je 63000 samo telefon a to je u box paketu. Sad videh da je 80000 dinara.

Poslednja izmena:
Ovaj crni One je tako sekSi :) I ako sam resio da odustanem od smart telefona i vratim se nokiji e52, mislim da cu promeniti misljenje zbog ovog crnog One-a :)

Иако више волим беле телефоне овај ми се баш, баш свиђа:D

Vrh Dno