Šta je novo?

HTC One

Meni lici a vidim nisam jedini ali nema tu nikakvog kopiranja dizajna i to nisam napisao kao pljuvanje htc-a, ne znam cemu nervoza, samo sam zakljucio da lici a ako imas probleme sa zivcima i tome sta pisem imas medikamente i ignore listu.

Mislim da ce proci kao i sa Hox. Sve vise ljudi kaze 4MP vs na S4 13MP. Samo na kameru ce izgubiti dosta mušterija. Jos ako krenu da duze sa isporukom ***

I ja sam video da kukaju i pisu po netu ''sta je ovo, samo 4mpix, nije ovo 2006 godina, ostali imaju 13mpix'' ali mislim da je bar pola od tih komentara trolovanje ;)

Mislim da ce se solidno prodavati ali za sada sami sebe koce jer nisu u stanju da pocnu ozbiljnu prodaju, samo nesto odlazu. I onaj J butterfly je pravi konkurent SGS IV, realno, One bi trebalo da je malo ispod jer ima manji ekran a ja trenutno ne vidim bolji telefon sa 4,7'' displejom.

Poslednja izmena:
Mislim da ce proci kao i sa Hox. Sve vise ljudi kaze 4MP vs na S4 13MP. Samo na kameru ce izgubiti dosta mušterija. Jos ako krenu da duze sa isporukom ***

Ne znam da li je ranije postavljeno, ali ima (puno) audio kliktanja prilikom snimanja videa (posebno se primecuje na drugom snimku):

Ne verujem da je do YT-a, pre ce biti neka falinka sa mic-om. :S:

Poredjenje jednostavno nije realno ali sami su sebe doveli u ovu poziciju hajpom oko famozne ultra pixel tehnologije. Da ne kacim vise bezveze, imate na ovom kanalu jos dosta poredjenja One vs IP, 808 itd.

[YOUTUBE]vJ6Z39HyBTs[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Pa naravno sa je htc bio "inspirisan" sonijem kada je dizajnirao one.

Poredjenje jednostavno nije realno ali sami su sebe doveli u ovu poziciju hajpom oko famozne ultra pixel tehnologije. Da ne kacim vise bezveze, imate na ovom kanalu jos dosta poredjenja One vs IP, 808 itd.

[YOUTUBE]vJ6Z39HyBTs[/YOUTUBE]
I ovde se moze cuti pucketanje zvuka sa HTCom. :/ Nesto sigurno nije u redu sa mic-om ili eventualno sa encoding HWom u fonu.

Ne znam kako mogu uopste da porede ove dve kamere. A za zvuk, nadam se da ce ispraviti to kasnije. Mada ja se ne bunim, i dalje sam odlucan da ga uzimam u Avgustu.

Jel uzimaš Borise? :p

Posle WF-a bi dobio epilepsiju koliko bi sve bilo brzo :D 200, 250e je moja granica prihvatljivosti :)

Pa dobro ako ove slabije uredjaje držiš 2-3 godine, ovaj bi držao jedno 5 godina :p

Posle WF-a bi dobio epilepsiju koliko bi sve bilo brzo :D 200, 250e je moja granica prihvatljivosti :)

Posle wildfire-a da uzmes i Desire X dobio bi epilepsiju od brzine a od boljeg ekrana bi doziveo prosvetljenje :-devil-:

Vezali smo se, tepam mu i to.. neka ga dok nesto ne rikne :) Nego gledam ova slova 'htc', da li je moguce da je i dalje isto napravljeno, meni su sva tri ispala, drugarici ostalo samo T.. :)

Ne znam kako mogu uopste da porede ove dve kamere. A za zvuk, nadam se da ce ispraviti to kasnije. Mada ja se ne bunim, i dalje sam odlucan da ga uzimam u Avgustu.
Snimao sam već dosta klipova One-om i nigde nema tog puckanja. Nešto su oni zeznuli prilikom kačenja na YouTube.

ko zna možda ih je zapao i faličan *** prve su serije

Snimao sam već dosta klipova One-om i nigde nema tog puckanja. Nešto su oni zeznuli prilikom kačenja na YouTube.

Ti si pristrasan jer radiš za njih, više ne možemo da ti verujemo :D
Mogao bi da organizuješ neku mini prezentaciju telefona za članove bencha. Pozoveš nas u kafić i pokažeš nam mašinu. Naravno, piće je na naš račun :D

I sve to bude u NS. :D

Meni lici a vidim nisam jedini ali nema tu nikakvog kopiranja dizajna i to nisam napisao kao pljuvanje htc-a, ne znam cemu nervoza, samo sam zakljucio da lici a ako imas probleme sa zivcima i tome sta pisem imas medikamente i ignore listu.

I ja sam video da kukaju i pisu po netu ''sta je ovo, samo 4mpix, nije ovo 2006 godina, ostali imaju 13mpix'' ali mislim da je bar pola od tih komentara trolovanje ;)

Mislim da ce se solidno prodavati ali za sada sami sebe koce jer nisu u stanju da pocnu ozbiljnu prodaju, samo nesto odlazu. I onaj J butterfly je pravi konkurent SGS IV, realno, One bi trebalo da je malo ispod jer ima manji ekran a ja trenutno ne vidim bolji telefon sa 4,7'' displejom.
Nema nikakve nervoze, samo sam lepo pitao sta je tebi slicno. Ne brini ti za moje zivce, bolje se pozabavi sobom. ;)

butterfly bolji od One?? :D

Pa nije sve u velicini (ekrana), majku mu! :) Onda bi i Note 1 bio iznad SGS4

Pa zar nije logicniji duel J Buttefly vs SGS IV? 5'' vs 5'', samo sto leptir ima bateriju primetno manjeg kapaciteta od SGS IV a i imace i skoro sve ostalo losije pa ce proci kao Sensation protiv SGS II..

Nije logicniji. Po tvojoj logici treba porediti telefone samo ako imaju istu dijagonalu. Sa cime bi onda poredio IP5?

IP5 je klasa za sebe i vodeci model Apple-a i zato se poredi(o) sa SGS III, HOX-om i ekipom.

Butterfly uopste nema toliko losiji hardver od One-a, ima 1080p, super lcd3 kao i One samo 5'', hw je veoma slican (cpu/gpu) i meni je logicnije da se leptir poredi sa SGS IV. A koja je logika htc-a da telefon sa vecim ekranom izbaci sa za nijansu ''losijim'' hw-om i manjom baterijom.. to samo oni znaju, ako znaju.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5118&idPhone2=5313

Poslednja izmena:
^ :D

Pa zar nije logicniji duel J Buttefly vs SGS IV? 5'' vs 5'', samo sto leptir ima bateriju primetno manjeg kapaciteta od SGS IV a i imace i skoro sve ostalo losije pa ce proci kao Sensation protiv SGS II..
nije :p
IP5 je klasa za sebe i vodeci model Apple-a i zato se poredi(o) sa SGS III, HOX-om i ekipom.

Butterfly uopste nema toliko losiji hardver od One-a, ima 1080p, super lcd3 kao i One samo 5'', hw je veoma slican (cpu/gpu) i meni je logicnije da se leptir poredi sa SGS IV. A koja je logika htc-a da telefon sa vecim ekranom izbaci sa za nijansu ''losijim'' hw-om i manjom baterijom.. to samo oni znaju, ako znaju.

a koja je logika da Samsung izbaci Note 2 sa losijim hardverom od sgs4?

Hvala Bogu da vise dijagonala nije alfa i omega... Da One ima 5", sumnjam da bih ga ozbiljnije razmatrao, necu da nosim monitor u dzepu, nego telefon :p

pa mozda zato sto je Butterfly izbacen ranije i vece baterije(ili taj hardver) im tad nisu bile dostupne u velikoserijskoj proizvodnji...eto vidis i da sa One imaju problema da proizvedu dovoljno

Vrh Dno