- Učlanjen(a)
- 28.12.2005
- Poena
- 510
Nisam isprobao :crash:Hmmm... I stand corrected.
Kako Nokia radi to? Slika isto u burst modu? Koliko slika?
Nisam isprobao :crash:Hmmm... I stand corrected.
Kako Nokia radi to? Slika isto u burst modu? Koliko slika?
Pa tek pocetkom Aprila stize u UK.. onda i nije nelogicno da jos koju nedelju nece stici kod nas. A do tada ce Samsung i Sony lepo da se naprodaju, ocigledno da je htc u problemima. Steta, ja skoro lepsi i mocniji telefon nisam video, ima ih jos od alu ali ovaj je stvarno prava masina.
[YOUTUBE]kZN_dafUHi8[/YOUTUBE]
Bolje da ga naprave kvalitetnog (izrada prva liga, displej vidim neka perverzija, možda najjači na tržištu displej) i malo sačekati, nije šećer u vodu, kad stigne stigne. Taman odleži dečije bolesti i vidimo iz prvog talasa kakav je.
Meni je One bolji od SGS IV. Jeste da Samsung ima malo veci ekran i bolju kameru ali One kida kvalitetom kucista, dizajn je odlican, displej takodje, kamera upotrebljiva a zvucnici i zvuk sa istih nesto sto niko drugi ne nudi.
Samo htc nema marketing i armiju fanova kao Samsung.. a i kasne sa isporukom pa ce ih cak i Sony XZ ugroziti prilicno.
Tuzna istina :=)Ali je i marketing kriv itekeko:d
Dok sam danas došao u školu (a pošto znaju da sam lud za telefonima) svi pitaju jesi li video S4, ima ovo ima ono tamo-vamo, niko nije ni čuo za One...
Zar nije marketing kriv za to?A najveći broj korisnika su oni koji kupe telefon jer je najbolji (čitaj, ima najbolju reklamu), nažalost je tako, ali se ipak nadam da će ovaj htc malo da prodrma tržište![]()
malo oko ergonomije, nisam siguran da li je pomenuto do sad, meni je baš zapalo za oko...
1) koji genijalac u HTCu je stavio power dugme tamo gde ga je stavio?
1a) kako telefon koristiti jednom rukom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari