Šta je novo?

HTC One

WP8 je desktopphone :D

Pa ko ce, ako nece Ivan, mora on tu 808 da hvali, na d*** bi progovorio :p

Jel je ovo real :D?

ne kapiram poentu uopste?
Zanimljivo je da ljudi koji koriste neki Symbian ili WP uvek hvataju za "iFart" aplikacije, jer nemaju drugog argumenta...

Kiselo grozdje sto niko ne razvija za njih aplikacije, nego samo za Android i iOS. ;)
pa to zato jer smatraju da simbian dodje preinstaliran sa svim aplikacijama koje ikom mogu trebati :d
aplikacije za Symbian se razvijaju(i portuju) i dan danas, believe it or not... :)

i za komodor 64, biliv it or not, i sta sad da kazemo, da je c64 i dalje ziv? :p

Ako ne kapiraš, onda nije ni bitno, iskreno :)

Nema objasnjenja, test je toliko glup i beznacajan da je zapravo zanimljiv :D

^ kako ovakvi klipovi nisu beznačajni i glupi onda u drugim temama o drugim telefonima :(

ok, ti smatras da sam pglu, da li ce se neko drugi naci da pojasni ovaj klip? :p

Ne ne, evo ukratko. U Xperia Z temi kače youtube snimkove kako su boje isprane i svi vrište i pljuju telefon, u ovom slučaju je to obrnuto i jelte niko ne razume. Just that :)

Ali nebitno.

Poslednja izmena:
aaa... pa je kao snimak, dje je sve pod uglom 90%, nekakav dokaz? :d

Svaki Sony koji sam ja vidio ima nikakvu crnu boju (da ne kazem sivu) i lose uglove vidljivosti (nije neki problem, ali ovo prvo jeste)

^ kako ovakvi klipovi nisu beznačajni i glupi onda u drugim temama o drugim telefonima :(

Ne ne, evo ukratko. U Xperia Z temi kače youtube snimkove kako su boje isprane i svi vrište i pljuju telefon, u ovom slučaju je to obrnuto i jelte niko ne razume. Just that :)

Ali nebitno.

Hehe, ja onda nisam skapirao jer vidim da pise streaming test, pa sam mislio da je fazon koji vise/brze vuce wifi :D

Ili mozda da se poredi kvalitet ekrana, ali mi je to nebulozno zakljuciti preko yt 720p snimka koji fon ima bolji 1080p ekran (isto kao sto neki preko yt objasnjavaju kvalitet loud speakera) :)

Poslednja izmena:
aaa... pa je kao snimak, dje je sve pod uglom 90%, nekakav dokaz? :d

Svaki Sony koji sam ja vidio ima nikakvu crnu boju (da ne kazem sivu) i lose uglove vidljivosti (nije neki problem, ali ovo prvo jeste)

A ti nekada čačkaš telefon pod uglom od 30 stepeni :)?

Ja nekada čačkam telefon dok mi je položen na stolu tako da ga gledam pod uglom. Itekako znači imati dobre uglove gledanja.

+1 и од мене.
У школи телефон само и користим под углом, тако да ми је то јако битно:D

@joriq
Овако та слика изгледа на екрану мог nexus-a;)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1363188286298.jpg
    uploadfromtaptalk1363188286298.jpg
    19.3 KB · Pregleda: 225
Crna na Sony ekranima je primetno losija od samoleda a i od IPS displeja ali preterujete i to zestoko. Posle samoleda najbolji prikaz crne ima super lcd3, sudeci po onim gsmarena tabelama, znaci One tu kida XZ.

Znaci niko nece da odgovori meni ? :(

Ja i na kompu i na telefonu gotivim dark pozadine i UI, sto se toga tice super amoled je savrsen i nista ne moze da se poredi sa njim osim mozda ovaj super lcd3 ali treba videti uzivo. Kod svih ostalih je fazon samo koji je manje crn/tamnije sivlji :d

Sto se toga tice sam prelaskom na sony ekran doziveo opasan pad i vise ne drzim crne pozadine jer se kontrast najvise gubi upravo kada ceo ekran prikazuje crnu. Realno smorio sam se prvih par dana a onda sam poceo da koristim malo vedrije pozadine :d

Prikaz crne boje UI-a deluje mnogo bolje, jednostavno se ne gubi kontrast toliko i nema probijanja (da li je opticka varka ili sta vec ne znam ali deluje tako), razne crne teme itd sa crnim UI-em deluju losije od samoleda ali ne toliko strasno i to mogu da svarim.

Nema sta, super amoled ostaje nezaj*biv sto se tice uglova gledanja i prikaza crne ali apsolutno ne treba ''bezati'' od drugih displeja, posebno ne od ovog super lcd3 sa htc One, stvarno deluje mnogo mocno pa jos 1080p.. ko tu nadje neku manu e onda do k...a bas.

Poslednja izmena:
Niko ne zna odgovor na tvoje pitanje :)

Sa kojim god fonom da zavrsis neces pogresiti, a i cene ce im biti jako slicne (mada nemam pojma koliko).

Ako trazis neku konkretnu manu ovom fonu - nema je. Mozda svane kada izadje.

Ma ja mu ne trazim manu, apsolutno sam zaljubljen u ovaj fon vec od kada sam cuo da ce se pojaviti i a jos kada sam video kako izgleda.. po meni je apsolutni win.
Ovaj 99% uzimam. Samo da nadjem dobru ponudu u Srbiji.

Ima li nešto slično ovim camera features na htc?
http://www.youtube.com/watch?v=e-V0vZKWQF0

Malo se dvoumim da li 920 ili da čekam ovaj htc malo da mu opadne cena. Mnogo mi se sviđaju nokia eksluzive app za njihove uređaje, ali mi se sviđa i ovaj one :)

Lol... ladno su ukrali ideje od HTC-a :)

Biće da je obrnuto :D
Rekao bih da je htc prvo ukrao ideju od nokia PureView, tj. nije je ukrao nego su pokušali da prekopiraju. Ali nisu uspeli, mada su napravili do sada najbolju htc kameru. Od 920 su i videli za slikanje u slabije osvetljenim uslovima i ubacili u One. Dosta stvari prekopirano sa nokia. Zapravo, 920 je izašao septembra 2012 sa ovim app, htc ove god. u februaru. Kod nokia njihove eksluzivne app rade na svim nokia WP8 :)

Poslednja izmena:
Hmmm... I stand corrected.
Kako Nokia radi to? Slika isto u burst modu? Koliko slika?

@Dandy
nego cujem da nece pre maja kod nas :(

Pa tek pocetkom Aprila stize u UK.. onda i nije nelogicno da jos koju nedelju nece stici kod nas. A do tada ce Samsung i Sony lepo da se naprodaju, ocigledno da je htc u problemima. Steta, ja skoro lepsi i mocniji telefon nisam video, ima ih jos od alu ali ovaj je stvarno prava masina.

[YOUTUBE]kZN_dafUHi8[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Taman je i 3 meseca od izlaska pravo vreme za kupovinu, da se razgrabe prve falične serije.

Vrh Dno