Šta je novo?

HTC One

Ovaj preorder bez cene uz postpejd ugovor mi nije nikako jasan... Mogao bi neko da mi razjasni u cemu je fora :)

^ I meni je isto nejasno?
Da li samo ostavljas podatke pa da ti jave kad stigne ili kupujes telefon od 600e na slepo??

Napomene:
Telekom Srbija zadržava pravo provere prijavljenih korisnika
Nakon provere sledi kontaktiranje korisnika radi konkretne ponude cene telefona i paketa

i ti tad kažeš oću/neću

oneshell1.jpg oneshell2.jpg oneshell3.jpg oneshell4.jpg oneshell5.jpg

mLogo mi se svidja ovaj hard shell.... htc je i za accesories angazovao ozbiljne dizajnere :)

Poslednja izmena:
Nikada ga ne bi stavljao u ove kejsove iako se aluminijum verovatno nikada brze haba.. Aj ako se neko prijavi i ako ga zovu nek se raspita za cenu u paketima od oko 2 soma mesecno :)

Pa 500 i kusur evra naravno...

Meni je vrhunski ovaj hard shell. Izgleda da ce ovo biti moj novi telefon, ostajem veran HTC-u.

Jel je ovo real :D?

Posaljite ovo dizajnerima samsunga..

Making mobile metal-morphosis (say that three times fast)
- carski :d

0FS6gd3.png

Poslednja izmena:
MT:S ni u snu više.

Nadam se da će biti i kod drugih operatera kod nas.

Imam jedno pitanje, izvinite ako je vec odgovoreno al' ne mogu da citam sve postove.

Planiram da uzmem ovaj fon u avgustu za rodjendan, da li se to isplati i da li je dobra opcija(msm na izbor telefona), jer mi se jako svidja ovaj fon a i koliko vidim ima dobar hardwer. ?

Kada stize u Srbiju i kolika ce biti cena kod nas u slobodnoj prodaji?

^nisam nikad na to pristao niti nešto potpisao :D

nemoj da im kvaris zabavu :) 90% njih tvrdi kao pa da jeste to tako ali kamera na telefonu nije bas toliko bitna a ovamo svaki drugi post poredjenje kamera :D

Zar je moguce da ljudi porede kameru sa 808 koja je inace debla kao 5 one-a zalepljenih zajedno.

Procitajte review na engadgetu, kamera je odlicna, tj perfektna za sve one koji ne zumiraju sliku na nivo individualnih pixela.

Zar je moguce da ljudi porede kameru sa 808 koja je inace debla kao 5 one-a zalepljenih zajedno.

Procitajte review na engadgetu, kamera je odlicna, tj perfektna za sve one koji ne zumiraju sliku na nivo individualnih pixela.

Nekima ne mozes objasniti.

A i realno 808 je kamera sa funkcijom telefona, nije real smartphone ;)

14 mm vs 9.3 mm je nekih 50-60% deblje a ne 5 puta :)

a sto se smartfona tice vec smo zakljucili da ako nema iFart aplikacija znaci da nije smartfon :)

Zanimljivo je to kako nekima u jednoj temi kamera nije bitna a onda sledi barazna paljba u drugoj temi o telefonu koji ima cak i za nijansu bolju kameru od One-a :d :d

Najbitnije je to da su sve kamere na vecini Android modela srednje i vise klase veoma upotrebljive pri dobrom osvetljenju (a od androida One i XZ i nocu) i razlike postoje ali i nisu toliko primetne, posebno ne u najvisoj klasi.

Ko zna koliko ce vremena proci dok se nesto kao PV kamera ne pojavi na nekom Androidu, zajedno sa Xenonom. Zamislite autonomiju sa ovim aktuelnim baterijama uz upotrebu xenona :d

Ovde smeta samo sto je htc pravio glup hajp oko famoznih ultra piksela kada je to vise ultra fail ali nema veze.. problem za htc i odlican One je ovo

a sto se smartfona tice vec smo zakljucili da ako nema iFart aplikacija znaci da nije smartfon :)

Zanimljivo je da ljudi koji koriste neki Symbian ili WP uvek hvataju za "iFart" aplikacije, jer nemaju drugog argumenta...

Kiselo grozdje sto niko ne razvija za njih aplikacije, nego samo za Android i iOS. ;)

aplikacije za Symbian se razvijaju(i portuju) i dan danas, believe it or not... :) QT je omogucio mnogo laksi razvoj aplikacija ali je bilo malo kasno posto je pametni elop vec ubio platformu :) a sta sad ni WP8 nije smartfon :D

nego u debelom smo offu, Ivan je za sve kriv :p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno