Šta je novo?

HTC One

postavlja se pitanje WHY !!!!!!!!!!!???????????!!!!!!!!!!!!! heh kao spremis ga gotovs i kad stigne odmah na kahvu zovem drustvo da se pohvalim.... u cemu je car podesavanja onako na tenane>>>?<<<

808 je totalno suprotna po tom pitanju, pada mi na pamet lik koji je slikao neku ribu iz blizine u full rezoluciji i ova kad je pogledala fotku i zumirala skapira da joj se vide dlacice u nosu :D i obrise sliku pred njim i kaze mu da telefon nista ne valja :D

aman, dosta vise sa 808, ne propustas da ga pomenes u svakom postu :p promasio si topic, Stef :d

postavlja se pitanje WHY !!!!!!!!!!!???????????!!!!!!!!!!!!! heh kao spremis ga gotovs i kad stigne odmah na kahvu zovem drustvo da se pohvalim.... u cemu je car podesavanja onako na tenane>>>?<<<

Vrlo prosto. Ovo je marketinski trik kojim pokusavaju da dobiju sto vise preordera.
Sony XZ se vec prodaje odlicno, S4 ima zesci hipe "ne kupujte nista mi cemii biti najbolji", a ovi jadnici iz HTC-a pokusavaju da spasu sto se spasti moze, obzirom da nece moci da isporuce dovoljan broj komada na vreme.
Da mi je samo znati kakve samoubice u pokusaju rade u planiranju i marketingu u HTC-u?

Pa nije poenta da konfigurišeš telefon mesec dana pre nego što ga kupiš (mada je i to moguće), već da početno podešavanje prođe što brže i bezbolnije.

Nego? Po ovom videu na prethodnoj strani koji je DaPimp postavio jeste.

Baterija je vrh ako su rezultati sa ovih linkova tacni ... HW je vrh, izrada i izgled vrh (jest' da na xda ima i onih koji se zale), ekran predobar... Mislim da znam koji mi je sledeci telefon :p

Jedina mana kod dizajna je što je mnogo HTCish, nekako standard samo malo više moderan, ne kažem da je to loše ali eto...

a???
meni bas dizajn nikakve veze nema sa npr One X, na koji ti to prethodni model lichi?

Mene podseca, *** :)

Zanima me na koju foru radi "daljnski za tv"? Da li moze bilo koji tv, ili moras da imas smart tv i poseban dodatak za tv i da budi upareni. Koliko sam video na YT na telefonu su ikonice tv programa-emisija.

Ne mora da se ima smart tv. U power dugmetu se nalazi IR predajnik, tako da u sustini bi trebalo da radi cak i na prastarim tv-ima. Nesto poput onog Pilot multifunkcionalnog daljinskog.

Aplikacija za daljinski je tesno vezana za kablovske operatere, tako da punu funkcionalnost dobija tek kada HTC potpiše ugovor sa lokalnim operaterima.
Onda se dobija i vodič za TV program, razni podsetnici, on-demand video (ako kablovski operater to podržava) itd.
Naravno, pored svega toga, može i da se koristi kao univerzalni daljinski upravljač (ima baš veliki izbor proizvođača, mislim da nema koji nema :p).
Jedini je problem što trenutno do tog upravljača može da se dođe samo ako aplikaciju ubediš da si u nekoj državi koja je već podržana.
Ja sam recimo namestio Veliku Britaniju (pita te i za poštanski kod, da bi ustanovio koje kablovske operatere imaš, to sam izguglao) i imam vodič za britansku TV, ali i funkcionalan daljinski.

Evo par shot-ova kako to izgleda.

Hvala Dandy za walktrought :)
Reci mi kakav je odziv ... i da li je potrebno da daljinski bude direktno usmeren u TV ili ne?

Verge kaže da je baterija očaj :/

Nemam TV, tako da nisam isprobavao, ali probaću prvom prilikom :)
Kapiram da je potrebno da bude usmeren ka uređaju, kao i kod običnih IR daljinskih upravljača.
Kolega koji je probao kaže da radi super. Igrao se u tržnom centru i pogasio sve Samsung televizore u radnji ;)

@Sir_Oliver
Gde to kažu? Može link?
Iz mog ličnog iskustva, još uvek me nijednom nije izneverila i potrošila se za manje od 24h, a dešavalo se da baš dosta koristim telefon.

Poslednja izmena:
Jako mi je sumnjiv taj zaključak o bateriji, pogotovo kada se uzme u obzir da nigde ne vidim da su radili bilo kakav test baterije, praktično svi drugi testovi koje sam do sada video kažu suprotno, a i moje lično iskustvo je potpuno drugačije.

Verge je kao i svi uvek dosta popustljiv prema Apple proizvodima, realniji od drugih (gizmodo, ili iGadget tj. engadget) ali opet nije to jos to. Takodje kod verge-a zavisi ko pise test, joshua ima najrealnije testove.

Poslednja izmena:
Ma ljudi su imali telefon samo 2 dana, i za to vreme isprobavali sve moguce funkcije i igrice, za normalan test baterije telefon mora da stoji bar 5 dana kod onog koji testira

Jest' da treba 802.11ac infrastruktura, tj router ... ali kako god ... :)

BFG3hKMCUAE3jUg.jpg

Na ovom videu se u nekim trenucima primecuje seckanje zvuka, samo je pitanje da li je do telefona ili do snimka.

Sviđa mi se kako kvalitet zvuka određujete na osnovu youtube snimka :D

Ne kažem da je loš, samo kažem da je jako zanimljivo.

Nazad
Vrh Dno