Šta je novo?

HTC One

opet ono staro, video zapisi su mu kao sa mojeg bivseg htc Desire :) LOL ovo ne vredi so se tice kamere... sense je sense and it makes sense kao sto sam rekao, kada se jednom naviknes to je to, ljudi kupuju telefon zbog toga. jeste !!! zbog sensa i interfejsa koji im je nesto nekad zapao za oko a i privlacan je :) pravi maneken, ja licno koristim nova launcher jeste da mi je ruzan interfejs(u odnosu na nasminkani sense) ali radi ubija.........................

p.s. i ja mogu da sminkam moj home screen na Nova L................ [:]-)

@Gizmo
Nisi nista rekao kako radi kada se koristi kao daljnski za tv preko IR.
Meni je to bas korisna stvar.

Danas sam imao malo vremena, pa sam pustio onaj Antutu battery test.

E sad... meni ova brojka ne znači baš puno. Nemam pojma kakve rezultate imaju drugi telefoni.
Test je sve vreme držao osvetljenje ekrana na 100%, CPU je bio oko 50%, a temperatura se penjala maksimalno do 45 stepeni.

Prilozi

• Screenshot_2013-03-02-22-46-12.png
    Screenshot_2013-03-02-22-46-12.png
    174 KB · Pregleda: 336
Poslednja izmena:
Čudo ti nije izbacio ovakav ekran:
xperia-Z-battery-test.jpg

To je test sa Xperie Z. Meni je na Xperiji Neo rezultat bio 411. CPU je bio zakucan stalno na 100% kad sam radio test

Pa i meni bi bilo logično da je procesor na 100%... to bi značilo da ili program ne očitava dobro opterećenje procesora ili ne ume da ga optereti do kraja :p
Bio je i taj ekran, ali mi tek on nije bio jasan, pa sam ga ugasio da dođem do neke brojke. Ne sećam se sada šta je bilo na njemu :/

На ком телефону је онда боља?

Aha, sada tek kapiram.
Ono iza Me je zapravo skor. Nije mi uopšte palo na pamet...

Pa ako sam ja dobro razumeo, onda Xperia Z ima bolji skor, mada mi je iskreno ceo ovaj test sumnjiv.
Ima li neki drugi test za bateriju koji bih mogao da probam?

I did not find the One to be a huge leap forwards, perhaps for slim phones and low light, but in general photography, its raw quality is still behind the N8. I think you will find its day time performance to be indistinguishable to the SGS3, iPhone 5 etc.

I'm with stupid :)

htc one.png
evo ga na jednom poznatom nasem sajtu, mada nesto sumnjam da nije neka sala

jedino ako prodaje demo jedinicu :D mozda je maznuo koji komad posle prezentacije u beogradu.. :D ili prosto hoce nekoga da navuce da se nadju negde sa tolikim kesom pa da ga izuje od zivota i da mu "uzme" novac :D srbija je cudo..

Danas je na istom sajtu stigao i One za 750e i Xperia Z za 780e :D

Не би ме чудило да за који дан видимо и S4 за 1000 еврића;)

Podržava li HTC One USB OTG? Uz nedostatak micro SD slota ova funkcionalnost ne bi smela biti izostavljena.

Zvanična informacija je da podržava. Nisam još probao.

telefon od 600 i kusur evra i nisu mogli da ubace kablić od 3 evra u bundle ...

Mogli su i par komada sennheiser slusalica,nekoliko bumpera,folija i mozda neki dock station da ubace.
Gde si ti druze video da neko ubacuje usb otg kabel u pakovanje?

Ja sam video, kod Prestigio smartfona i tableta. Ne pričajte napamet.

Tu buraniju i ne racunam.
S tim glupostima i pokusavaju da navuku kupce.

Vrh Dno