Šta je novo?

HTC One

Izgleda da im je sajt u ofsajdu :)

Izgleda da nije radio baš kada sam kliknuo, sad je ok.

Ja ne znam u kakvom ti okruženju živiš i da li si neki princ tame, ali logično je da ćeš pre uzeti kameru koja pravi lepše slike po danu, nego po noći...

Stvarno bi voleo da HTC nije zaebao tu kameru i da su uzeli Sony modul i ne bih ni razmišljao o nekom drugom telefonu, ovako moraću da se zadovoljim galaxy-jem nekim, pošto je jedini telefon koji ima sve, samo nema izgled.

Ne znam kako je kod vas u Novom Sadu ali ovde u Beogradu se ljudi uglavnom slikaju po klubovima i zatvorenim mestima a to su low light uslovi. Godisnje nema toliko bas suncanih dana, a leti su ljudi na moru gde ja licno ne bih slikao mobilnim od 600 evra na plazi, blizu vode. Ti bese nemas Fejsbuk (fazone obrisao, ne koristim vise ne racunam kao da nemas)?

^ Ne znam, izlazim i ja, ali sve slabije usled klincadije i ostalih "sofisticiranih" gospodjica, smucilo mi se... Jedva cekam lepo vreme, pa da izadjem napolje da popijem kafu i da se otarasim jakne... U slucaju da izadjem, vecinom neka drugarica ponese digitalac, pa slika, ja sam vise u fazonu da uzivam sa drustvom nego da fotkam u klubu... Skoro da i ne pogledam u telefon, jer ipak sam otisao da se opustim, a ne da visim na telefonu ili fotkam...

Imam fejs, mada ne kacim 1500 slika svaki dan, sta mora neko uvek da zna gde sam i sta sam radio... Napravio fejs kad se pojavio, mada ga sve manje i manje koristim...

Kako bre nema suncanih dana? Kao da ne zivimo u istoj drzavi :D

Po tvome ispada da ljudi samo slikaju kada su na moru i samo kad je leto, sto realno nije tako...

Edit: Evo ti slike S2 nocne

http://img407.imageshack.us/img407/5136/20120101025809.jpg

http://img42.imageshack.us/img42/3909/20120905215232.jpg

http://img9.imageshack.us/img9/5785/20121125165044.jpg

http://img89.imageshack.us/img89/4048/20121125200106x.jpg

Da li je moglo bolje. Verovatno. Da li sam zadovoljan? Jesam.

Poslednja izmena:
pa po klubovima opticka stabilizacija nece puno da ti pomogne jer se ljudi ko ljudi mrdaju(osim ako nisi mislio na klub penzionera i slicno mada i tamo mrdaju figure kad igraju sah :D ) i onda dobijes sliku punu duhova, za te situacije samo xenon pomaze i nista drugo

eto od ovih djilkosevih slika taj Z4 bi ispao dosta bolji ovo ostalo bas i ne...

Ne znam kako je kod vas u Novom Sadu ali ovde u Beogradu se ljudi uglavnom slikaju po klubovima i zatvorenim mestima a to su low light uslovi. Godisnje nema toliko bas suncanih dana, a leti su ljudi na moru gde ja licno ne bih slikao mobilnim od 600 evra na plazi, blizu vode. Ti bese nemas Fejsbuk (fazone obrisao, ne koristim vise ne racunam kao da nemas)?

Uzmi Xperiu Z i opusteno. :p

pa po klubovima opticka stabilizacija nece puno da ti pomogne jer se ljudi ko ljudi mrdaju(osim ako nisi mislio na klub penzionera i slicno mada i tamo mrdaju figure kad igraju sah :D ) i onda dobijes sliku punu duhova, za te situacije samo xenon pomaze i nista drugo
oooo, xenon, xenon, xenon, jedino rjesenje, koji put ga odje pominjes... Ko da N8 ima ovo:
YONGNUO-YN460-II-Flash-Speedlite-for-Canon-Nikon-DSLR-cameras.jpg
a ne prdavac koji ima efektivni domet od 2-4 metra
http://conversations.nokia.com/2010/07/12/nokia-n8-photography-all-the-faqs/#flashrange
dobro je sto sa njim mozes cijeli klub da uslikas :p

^koji mnogo mocnije izgleda na fotografijama i ''na tv-u'' nego uzivo :d

Djilkos je l to na ekskurziji :d
I mi smo to obilazili na apsolventskoj :d

Hvala na slikama. ;)
Da ne bude skroz off, na onom videu gde porede normal i hdr stvarno kao da su razliciti telefoni.

^ U kom smislu omanuli?

Gledao sam sve review-ove i rekose da Sense 5 kao da nije Sense, da je neverovatno koliko je olaksan i koliko dobro radi.

ja narucih telefon od momka sa oglasa za 620e, stize sledece nedelje iz nemacke. kaze da neki nas lik radi u o2 tamo, pa odatle salje telefon, pa mi deluje i realno da bude stvarno to to. kurir ga donosi na kucnu adresu, pa ako mi deluje da je sve oke, dam pare kuriru i gotovo. sta vi mislite koje su sanse da je fejk?

neko napisa ranije, da je od tih ekskluzivnih telefona koji izadju u oglase cim se pojave 90% fejk

Zasto imam osjecaj da su opet omanuli sa Sense-om?
Ako je sudeci po, do sada izbacenim klipovima, Sense radi fenomenalno i bez ikakvih trzavica.
ja narucih telefon od momka sa oglasa za 620e, stize sledece nedelje iz nemacke. kaze da neki nas lik radi u o2 tamo, pa odatle salje telefon, pa mi deluje i realno da bude stvarno to to. kurir ga donosi na kucnu adresu, pa ako mi deluje da je sve oke, dam pare kuriru i gotovo. sta vi mislite koje su sanse da je fejk?
Pod "fejk" su mislili na to da su samo postavili oglas a da telefone ni nemaju (niti mogu da ih dobave odmah). Kada ti stigne, otvori i pogledaj i lako ces zakljuciti da li je to to. ;)

Ako je sudeci po, do sada izbacenim klipovima, Sense radi fenomenalno i bez ikakvih trzavica.

Pod "fejk" su mislili na to da su samo postavili oglas a da telefone ni nemaju (niti mogu da ih dobave odmah). Kada ti stigne, otvori i pogledaj i lako ces zakljuciti da li je to to. ;)

hvala :)

^ U kom smislu omanuli?

Gledao sam sve review-ove i rekose da Sense 5 kao da nije Sense, da je neverovatno koliko je olaksan i koliko dobro radi.

Da, olaksali su ga i radi super na onakvom hw-u. Sta se desilo ispod haube?

Zasto ovolika razlika izmedju normalnog i hdr moda?

Cemu onakav drawer (bez obzira na mogucnost promjene launcher-a) i usiljeno forsiranje blinkfeed-a? Sta je sa ikonicama, izgledom i dizajnom istih....

Kao da nisu pipnuli nista sto se toga tice. Jos 2011god. na dhd-u sam imao onakve boje i dizajn... Ima tu jos mnogo stvari, muka mi je da nabrajam sad.

Super je stvar sto se Sense konacno radi kako treba out of box, ali da li je to dovoljno da privuce korisnike?

Vrh Dno