I dalje je bolji one, zbog same ergonomije, u ostalih 99,9999% slucajeva (kada ne suncas telefon).
naravno(i ja sam se navadio na aluminijum), ali i plastika eto ima nekih svojih prednosti
I dalje je bolji one, zbog same ergonomije, u ostalih 99,9999% slucajeva (kada ne suncas telefon).
Ja ne znam u kakvom ti okruženju živiš i da li si neki princ tame, ali logično je da ćeš pre uzeti kameru koja pravi lepše slike po danu, nego po noći...
Stvarno bi voleo da HTC nije zaebao tu kameru i da su uzeli Sony modul i ne bih ni razmišljao o nekom drugom telefonu, ovako moraću da se zadovoljim galaxy-jem nekim, pošto je jedini telefon koji ima sve, samo nema izgled.
Ne znam kako je kod vas u Novom Sadu ali ovde u Beogradu se ljudi uglavnom slikaju po klubovima i zatvorenim mestima a to su low light uslovi. Godisnje nema toliko bas suncanih dana, a leti su ljudi na moru gde ja licno ne bih slikao mobilnim od 600 evra na plazi, blizu vode. Ti bese nemas Fejsbuk (fazone obrisao, ne koristim vise ne racunam kao da nemas)?
oooo, xenon, xenon, xenon, jedino rjesenje, koji put ga odje pominjes... Ko da N8 ima ovo:pa po klubovima opticka stabilizacija nece puno da ti pomogne jer se ljudi ko ljudi mrdaju(osim ako nisi mislio na klub penzionera i slicno mada i tamo mrdaju figure kad igraju sah) i onda dobijes sliku punu duhova, za te situacije samo xenon pomaze i nista drugo
Djilkoshe, zavidim ti. Kakav tepih.![]()
Ako je sudeci po, do sada izbacenim klipovima, Sense radi fenomenalno i bez ikakvih trzavica.Zasto imam osjecaj da su opet omanuli sa Sense-om?
Pod "fejk" su mislili na to da su samo postavili oglas a da telefone ni nemaju (niti mogu da ih dobave odmah). Kada ti stigne, otvori i pogledaj i lako ces zakljuciti da li je to to.ja narucih telefon od momka sa oglasa za 620e, stize sledece nedelje iz nemacke. kaze da neki nas lik radi u o2 tamo, pa odatle salje telefon, pa mi deluje i realno da bude stvarno to to. kurir ga donosi na kucnu adresu, pa ako mi deluje da je sve oke, dam pare kuriru i gotovo. sta vi mislite koje su sanse da je fejk?
Ako je sudeci po, do sada izbacenim klipovima, Sense radi fenomenalno i bez ikakvih trzavica.
Pod "fejk" su mislili na to da su samo postavili oglas a da telefone ni nemaju (niti mogu da ih dobave odmah). Kada ti stigne, otvori i pogledaj i lako ces zakljuciti da li je to to.![]()
^ U kom smislu omanuli?
Gledao sam sve review-ove i rekose da Sense 5 kao da nije Sense, da je neverovatno koliko je olaksan i koliko dobro radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari